ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşim üyeler yaptığınız iş ve yazılarınız icin puan verecek galiba bizlerde tam anlamadık cözmeye calışıyoruz bir deneyecem allaha emanet ol kardeşim
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

sevval sultan

sevval sultan

Yeni Üye · 4 mesaj

selamün aleyküm arkadaslar bizburda nasil onlain oldumuzu anlariz ve daha dogrusu hicbisi anlamadim yardimci olursaniz memnun olurum
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim a.e.o.:G

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim yardım ihtiyacı olan buraya yazsın elimizden geleni yaparız allaha emanet olun

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

sevval sultanselamün aleyküm arkadaslar bizburda nasil onlain oldumuzu anlariz ve daha dogrusu hicbisi anlamadim yardimci olursaniz memnun olurum

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM FORUMLARIN EN ALTINA BAK O RADA GÖRÜKÜYOR KİM VAR KİM YOK ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM :G

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Selamün Aleyküm Bak şimdi ön Sayfaya Cikariyorum Buraya Yaz Ne öğrenmek Istiyorsan Elimizden Geleni öğretiriz Allaha Emanet Ol

nothink

nothink

Yeni Üye · 1 mesaj

selamünaleyküm ben yeni üye oldum buranın admini bana bi şekilde ulaşabilirmii benim için önemli olan bi soru sorucamda......
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

nothinkselamünaleyküm ben yeni üye oldum buranın admini bana bi şekilde ulaşabilirmii benim için önemli olan bi soru sorucamda......

aleyküm selam kardeşim başsayfada bize yazın adlı bir bölüm var oraya yaza bilirsin allaha emanet ol kardeşim :G

hasbihall

hasbihall

Üye · 42 mesaj

Selam Aleyküm bu avatar seçimini yapamadım ben yaa

pardon yapmışım yine yardım amaçlı yazılarınız için saolun dualarınızı eksik etmeyin inşaALLAH
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

hasbihallSelam Aleyküm bu avatar seçimini yapamadım ben yaa

pardon yapmışım yine yardım amaçlı yazılarınız için saolun dualarınızı eksik etmeyin inşaALLAH

aleyküm selam kardeşim yaptığına sevindim allaha emanet ol kardeşim :B

eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

Emeğe Saygi

Emeğe Saygi

S.A.SİTEMİZİN KULLANIMININ İLK ZAMANLARDA ALIŞMAK ZOR İSEDE YAPILAN EMEKLER İLE GÜZELE GİTTİĞİNE İNANIYORUM BAŞLARDA ELEŞTİRSEKTE ZAMALA ESKİYİ ARATMIYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM .
EMEĞİ GECENLERDEN ALLAH'RAZI OLSUN.
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

eminkmsS.A.SİTEMİZİN KULLANIMININ İLK ZAMANLARDA ALIŞMAK ZOR İSEDE YAPILAN EMEKLER İLE GÜZELE GİTTİĞİNE İNANIYORUM BAŞLARDA ELEŞTİRSEKTE ZAMALA ESKİYİ ARATMIYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM .
EMEĞİ GECENLERDEN ALLAH'RAZI OLSUN.

a.s. kardeşim evet şimdi daha iyi ve mükemmel yapandan yaptıran kardeşlerimizden allah razı olsun allah ne muratları varsa vesin allaha emanet olun :B

smmmtuba

smmmtuba

Mübarek Üye · 1.639 mesaj

CEVDET-71selamün aleyküm kardeşim üyeler yaptığınız iş ve yazılarınız icin puan verecek galiba bizlerde tam anlamadık cözmeye calışıyoruz bir deneyecem allaha emanet ol kardeşim

:G sağolasın..aeo
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû

Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

smmmtuba:G sağolasın..aeo

selamün aleyküm kardeşim sende allaha emanet ol :H

yames

yames

Aktif Üye · 71 mesaj

selam

selam

selamu aleyküm kardeşler.ben bir dönem kendini dinine adamış ağzımdan ALLAH ve MUHAMMED düşmeyen bir insandım.ama sonra şeytana kapıldım günah üstüne günah işledim
ama rabbim şahittir ki her günah ileyişimden sonra vicdan azabı beni yedi.şimdi kendimi herşeyden soyutlamaya çalışan bir günahkar olarak yolumu bulmaya çalışıyorum...iman tazelemem lazım döt elle sarılmam lazım rabbime.bu yolda ilerlemem için dua edin.rabbim hepimizi hidayet etsin.bir muradım var rabbim yardım etsin .arkadaşlar sınava girip kimseye muhtaç olmadan yaşamam lazım.bu sınavı kazanmam için dua edin ne olur.kulun başka bir kula ettiği dua daha makbuldur.rabbim yar ve yardımcınız olsun.şimdiden edeceğiniz dualar için allah razı olsun.ALLAHA EMANET OLUN.NOT:iman tazelemem için e mail atabilirsiniz yazışabiliriz
smmmtuba

smmmtuba

Mübarek Üye · 1.639 mesaj

yamesselamu aleyküm kardeşler.ben bir dönem kendini dinine adamış ağzımdan ALLAH ve MUHAMMED düşmeyen bir insandım.ama sonra şeytana kapıldım günah üstüne günah işledim
ama rabbim şahittir ki her günah ileyişimden sonra vicdan azabı beni yedi.şimdi kendimi herşeyden soyutlamaya çalışan bir günahkar olarak yolumu bulmaya çalışıyorum...iman tazelemem lazım döt elle sarılmam lazım rabbime.bu yolda ilerlemem için dua edin.rabbim hepimizi hidayet etsin.bir muradım var rabbim yardım etsin .arkadaşlar sınava girip kimseye muhtaç olmadan yaşamam lazım.bu sınavı kazanmam için dua edin ne olur.kulun başka bir kula ettiği dua daha makbuldur.rabbim yar ve yardımcınız olsun.şimdiden edeceğiniz dualar için allah razı olsun.ALLAHA EMANET OLUN.NOT:iman tazelemem için e mail atabilirsiniz yazışabiliriz

Ve aleyküm selam, aslına bakarsan hiç kimse sütten çıkma ak kaşık değil, önemli olan farkına varıp dönmek için gayret edebilmek. Bahsettiğin sınav ne sınavı? Allah zihin açıklığı, çalışma azmi ve gücü versin inşaallah. Allah tevbe eden kulunun tevbesini kabul eder,bağışlar. Yeter ki bir daha aynı günaha düşmemeye azm ü cezm ü kasd eyleyebilelim. Allah affetsin, dualarını kabul etsin inşaallah.Selametle..
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû

Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

aleyküm selam kardeşim bu kararına inan cok sevindim allah doğru yaldan ayırmasın kardeşim sana bir form acacağım ve tefriciye okutturacağım diğir kardeşlerimde yardımlarını esirgemez inşallah allah yardımcın olsun allaha emanet ol kardeşim

YUSLE

YUSLE

Üye · 10 mesaj

Selamün Aleyküm
YUSLE

YUSLE

Üye · 10 mesaj

Bana Kim Yardimci Olacak