Arzu_76Selamün Aleyküm
Sevgili Kardeşlerim;
Ramazanin Bereketi Ve Rabbimin Rahmeti Tüm Müslümanlarin Ve Siz Kardeşlerimizin üzerine Olsun Inşallah
Ben Burdan Bir Kaç Arkadaşin özeline Sadece Onlarin Okuyabileceği Bir şekilde Mesaj Atmak Istiyorum. Ben Dinimi Yeni Yeni öğrenmeye Ve Eksiklerimi Rabbimin Sayesinde Tamamalamaya çalişiyorum. O Yüzdendir Ki
Burdan Bir Kaç Arkadaştan Bu Konuda Destek Isteyeceğim Ve Rabbim Nasip Olursa Bende öğrendiklerimi Başkalariyla Paylaşmak Isteyeceğim O Yüzden Dir Ki Burda Kardeşlerimizin özeline Nasil Yazabiliriz Sadece O Kişi Benim Yazdiğimi Görebilir.
Bu Konudaki Değerli Bilgilerinizi Bekliyorum
Rabbim Yardimcimiz Olsun
Dua Ile
selamün aleyküm kardeşim öncelikle mesajlaşma ve toplu mesaj gibi olaylara ben karşıyım eğer öğrenmek istediğiniz bir konu varsa forumlardan öğrene bilirsiniz istersenizde sora bilirsiniz ve sitede istediğiniz her konu var ben benden bir abi tavsiyesi bu sitede bile alsa bilmediğiniz biri ile asla mesajlaşmayın biraz siteye alışın arkadaşlarınız olacak sonra herşey kendiliğinden cözülür umarın anlatmak istediğimi anlamışsındır kardeşim allaha emanet ol :H