Sohbet meydanI
153.815 görüntülenme · 1.906 yanıt
ELANURSİMGEHayir Bence Bayanlar Daha Güzel Araba Kullanir
Selamün aleyküm...Şimdi bu foruma girdiğinizde ilk karşınıza araba konusu çıkıyor dimi ? ama siz sson sayfaya girin...Araba konusu ilk konuydu çünkü:D:D
yinede teşekkürler yorum için:D
Allah(c.c)'ya emanet olun..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Hocam bizleri dini bilgilerle aydınlattığınız için teşekkür ederiz. ben caferi mesebindenim. devamlı hanifi mesebi ile ilgili bilgiler veriyorsunuz. caferi mesebi ile ilgili dini bilgileride verirseniz çok memnun oluruz.
Ben damadımın kumar borçları yüzünden kredi kartı için icra geldi bende evladım için bankadan kredi cektim. borçlarını ödedim.Bu bana helalmı harammı. Günah işlenip oluyormuyum. beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Alaha emanet olun.
Saygılarımla
Ben damadımın kumar borçları yüzünden kredi kartı için icra geldi bende evladım için bankadan kredi cektim. borçlarını ödedim.Bu bana helalmı harammı. Günah işlenip oluyormuyum. beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Alaha emanet olun.
Saygılarımla
Arife ÖzcanHocam bizleri dini bilgilerle aydınlattığınız için teşekkür ederiz. ben caferi mesebindenim. devamlı hanifi mesebi ile ilgili bilgiler veriyorsunuz. caferi mesebi ile ilgili dini bilgileride verirseniz çok memnun oluruz.
Alaha emanet olun.
Saygılarımla
Selamün aleyküm...Ben hoca dilimki yaw :D:D
Sorularınızı sorularla islamiyet bölümüne sorup daha aydınlatıcı bilgilere ulaşabilirsiniz..
Allah(c.c)'ya emanet olun..
SEVGİS.a Zekat Hakkinda Soru Sormak Istiyorum
Ve aleykümselam...Sorunuzu sorularla islamiyet bölümüne sorarsanız daha iyi bilgiye sahip olursunuz..Allah(c.c)'ya emanet olun..
ELANURSİMGESelamün Aleyküm Kardeşim Dünya Ve Ahiretimiz Imanla Dolar Inşallah
Ve aleykümselam....Amin..Amin...İnşallah.. :G:B
Resul_Acer, post: 462153, member: 16903Ve aleykümselam...Yaw şimdi normal resime sağ tıklayıp kopyala oluyo dimi. sonrada bu yazdığın sayfaya yapıştır yapıosun okadar..:D
olması lazım
s.a vay be bu kadar beceriksiz olduğumu bilmiodum:Dolmuyo işte.yapıştıracak bir yer bulamadım şu resmi.Ama seni bu kadar uğraştırdıktan sonra herhalde sen fındıkları almış kadar olmuşsundur değil mi kardeşim.Nolur evet de eziyet oldu bu resim yapıştırma olayı benim için:D:Dtabi yine de resim eklemeyi öğrenmem gerekio benim.İnşaAllah bir gün nasip olur bana da.Hakkını helal et...
Sabrinnisas.a vay be bu kadar beceriksiz olduğumu bilmiodumolmuyo işte.yapıştıracak bir yer bulamadım şu resmi.Ama seni bu kadar uğraştırdıktan sonra herhalde sen fındıkları almış kadar olmuşsundur değil mi kardeşim.Nolur evet de eziyet oldu bu resim yapıştırma olayı benim için:D:Dtabi yine de resim eklemeyi öğrenmem gerekio benim.İnşaAllah bir gün nasip olur bana da.Hakkını helal et...
Ve aleykümselam
Tamam almış oldum..

ben yapıştırdım sizin için:D
TABİKİ BAYANLAR DAHA İİ ARABA KULLANIR ÜSTELİK ERKEKLERDEN ÇOK DAHA DİKKATLİYİZDİR...
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
Resul_AcerVe aleykümselam
Tamam almış oldum..
ben yapıştırdım sizin için:D
Allah razı olsun ya:)Tam bizim fındıklar gibi,fındık fındığa benziyor işte:)Hakkınız helal değil mi kardeşim?
SabrinnisaAllah razı olsun ya:)Tam bizim fındıklar gibi,fındık fındığa benziyor işte:)Hakkınız helal değil mi kardeşim?
Aaa nedemek tabiki varsa helal olsun :D sizde edin Allah(c.c)'ya emanet olun çıkmam laızm .. :H
Resul_AcerAaa nedemek tabiki varsa helal olsun :D sizde edin Allah(c.c)'ya emanet olun çıkmam laızm .. :H
Varsa helal olsun tabi.Allah(c.c.)'a emanet olun.
mahsun kulvalla konu ne anlamadım fındıkmı
s.a ben açıklayayım.konu fındık değil tam olarak:)Arkadaşa fındık borcum vardı da ondan bahsediyorduk.forumu işgal ettim galiba azıcık kusura bakmayın.Aeolun
Sabrinnisas.a ben açıklayayım.konu fındık değil tam olarak:)Arkadaşa fındık borcum vardı da ondan bahsediyorduk.forumu işgal ettim galiba azıcık kusura bakmayın.Aeolun
yok rica ederim.ben anlamamıştımda bendemi bi tuhaflık var diye düşündüm.saygılar
mahsun kulyok rica ederim.ben anlamamıştımda bendemi bi tuhaflık var diye düşündüm.saygılar
Ama siz de buyrun bizim mahsülümüz olan fındıklardan:)Hatta tüm kardeşlerimiz buyursun.Ben resim yapıştırmayı başaramadığım için Resul_Acer kardeşim ekledi sağolsun.Afiyet olsun herkese...
SabrinnisaAma siz de buyrun bizim mahsülümüz olan fındıklardan:)Hatta tüm kardeşlerimiz buyursun.Ben resim yapıştırmayı başaramadığım için Resul_Acer kardeşim ekledi sağolsun.Afiyet olsun herkese...
TEŞEKKÜR EDERİM.KARADENİZLİSİNİZ HERALDE.BENDE KARADENİZLİLERE GELİN GİTTİMDE.SÜPER İNSANLAR
mahsun kulTEŞEKKÜR EDERİM.KARADENİZLİSİNİZ HERALDE.BENDE KARADENİZLİLERE GELİN GİTTİMDE.SÜPER İNSANLAR
Allah(c.c.)razı olsun.Evet ablacım karadenizliyim.Samsunluyum.O sizin süperliğiniz:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17640-sohbet-meydani · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.