Sohbet meydanI

153.815 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
kakule

kakule

Aktif Üye · 99 mesaj

bende samsunluyum hatta havzalıyım . BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEEKTTTTTTTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM:)
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Selamün aleyküm maşallah sohbet koyulaşmış...Allah(c.c) bizleri hiç ayırmasın amin....
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
bence baylar daha tecrübeli araba kullanma konusunda
bide bende ehliyet aldım 7 sene oluyo ama trafiğe çıkmışlığım parmaklarımın sayısını geçmez ah baba ah bigün kaçırıcam arabayıda kısmet ne zaman
_Resul_

_Resul_

Ve aleykümselam...Allah(c.c)'ya emanet olun...:D:D
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Resul_AcerVe aleykümselam...Allah(c.c)'ya emanet olun...:D:D

selamün aleyküm kardeşim benim nasılsın inşallah iyisin der allah yardımcın olsun kardeşim bir selam verelim dedik sen bizleri unuttun ama biz unutmadık allaha emanet ol kardeşim
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

kbraa

kbraa

Aktif Üye · 61 mesaj

kadınlar tabıkı de gayet dikkatlı ve kurallara uyuyorlar ........erkekler gıbı gözükara kullanmıyorlar......
_Resul_

_Resul_

CEVDET-71selamün aleyküm kardeşim benim nasılsın inşallah iyisin der allah yardımcın olsun kardeşim bir selam verelim dedik sen bizleri unuttun ama biz unutmadık allaha emanet ol kardeşim

Ve aleykümselam..Abi..Olurmu öyle şey ben seni Allah(c.c) için çok seviyorum...Nezamn selam verdin acaba görmedim...Benim için çok değerlisiniz..Allah(c.c)'ya emanet ol abi ben unuturmuyum sizi ....Hayırlı akşamlar..
_Resul_

_Resul_

kbraakadınlar tabıkı de gayet dikkatlı ve kurallara uyuyorlar ........erkekler gıbı gözükara kullanmıyorlar......

Yorumunuz için teşekkür ederiz..Yanlız araba konusu ilk konuydu..:D:D
Allah(c.c)'ya emanet olun..
nur_yüzlüm

nur_yüzlüm

Aktif Üye · 85 mesaj

Bence Kimse Kendini Kandirmasin Arkadaşlar Ne Yalan Söyleyeyim Sürmesini Bilmem Ama Bir Gözlemci Olarak şunu çok Rahat Söyleyebilirim Ki Erkekler Daha Iyi Kullaniyor.. Ne Yapalim Böyle Gelmiş Böylede Gidecek Sanirim :)
hacet

hacet

Üye · 47 mesaj

s.ALEYKÜM BENCE SOĞUK KANLI OLAN PANİK YAPMAYAN CESARETİNİ YİTİRMİYEN HER BAYAN VE ERKEK İYİ ARABA KULLANIR NEDERSİNİZ.
Sabrinnisa

Sabrinnisa

Kıdemli Üye · 238 mesaj

kakulebende samsunluyum hatta havzalıyım . BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEEKTTTTTTTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM:)

hemşerim benim,toprağım:)Selamunaleyküm
Sabrinnisa

Sabrinnisa

Kıdemli Üye · 238 mesaj

Resul_AcerSelamün aleyküm maşallah sohbet koyulaşmış...Allah(c.c) bizleri hiç ayırmasın amin....

Aleykümselam.Amin.Ya kardeş ben senin forumu biraz fazlaca işgal ettim kızmıosundur inşaAllah?:)
_Resul_

_Resul_

Ve aleykümselam...
Allah(c.c)'ya emanet olun...
Dedikleriniz çok doğru:D
berra34

berra34

Kıdemli Üye · 201 mesaj

s.a Arkadaşlar..samsundan Uçup Geldim Istanbul A.ama çok özlüyorum Samsun U.
Gelelim Asil Konuya Dikkatli Kullandiktan Sonra Kadinlarda çok Iyi şöför Oluyo Ama Erkekler Trafikte Kadinlari Rahatsiz Edip Sanki Sn Nasil Araba Kullanirsin Der Gibi Hertürlü Hamleyi Yapiyo.ben Bunlarla Karşilaştim.aslinda Heyecan Olmadiktan Sonra Güven Olduktan Sonra Araba Kullanmak Kadin Içinde çok Kolay...
_Resul_

_Resul_

Ve aleykümselam...Hoşgeldiniz...
Allah(c.c)'ya emanet olun..Aslında asıl konu bu değil :D:D
o ilk konuydu bu forumda sohbet edilir ama her giren araba konusunu gördüğü için haklı olarak mesaj yazıyo:D
Allah(c.c)'ya emanet olun

Yatsı ezanı okunuyor..
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

s.a kardeşlerim bence kadınlar daha dikkatli olmaya çalışıyorlar ama olamıyorlar erkekler daha iyi kulanır.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

hüma

hüma

Aktif Üye · 84 mesaj

çocuklar hepiniz haklısınız kadınlar maddiyatı düşündükleri için daha temkinli kullanmaya çalışıyorlar çevrenin baskısıda var kadınlar erkeklere göre işleri daha zor ama biz zor olanı her zaman başarırız ben 2000de ehliyet kursuna gittiğim zaman bana gülmüşlerdi ama imtihanda 100 almıştım hayırlı cumalar hepinize
_Resul_

_Resul_

Selamün aleyküm hayırlı cumalar...
Allah(c.c)'ya emanet olun..
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

Selamun Aleyküm Hayirli Cumalar.nasilsiniz.resulcuk Uzun Zaman Oldu Görüşemedik.nasilsin.nasil Gidiyo öss çalişmalarin.
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

Mübarek Üye · 1.027 mesaj

selamün aleyküm toprağım meftun ablam nerdesin sen ya.bizde uzun zamanır görüşemiyoruz.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.