Sohbet meydanI

153.815 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
Sabrinnisa

Sabrinnisa

Kıdemli Üye · 238 mesaj

:A ya ama yapıştır olmuyo:)
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Sabrinnisa:A ya ama yapıştır olmuyo:)

SAĞ TIKLAYIP YAPIŞTIR ÇIKMIYORMU YAW?
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Sabrinnisa

Sabrinnisa

Kıdemli Üye · 238 mesaj

s.a. kardeş.ya kopyala diyorum ama sağ tıklayınca yapıştır çıkmıo,gerçekten:)kusura bakma seni de uğraştırıyorum ama....... pöffff:(
suheyda

suheyda

Üye · 11 mesaj

:) Bence yanlış bayanlar daha iyi kullanır çünkü elleri titremez soğukkanlıdırlar..erkeklerse arabalarını arkadaşları gibi görürüler.. bunun içinde bayanlar daha iyi kullanır...
araba bi araçtır sevigiyi hissetmez soğukkanlılıkla komut vermek gerek bayanlar gibi :P

İSTERSENİZ YARIŞA BİLİRİZ :) :)
_Resul_

_Resul_

Sabrinnisas.a. kardeş.ya kopyala diyorum ama sağ tıklayınca yapıştır çıkmıo,gerçekten:)kusura bakma seni de uğraştırıyorum ama....... pöffff:(

Ve aleykümselam...Yaw şimdi normal resime sağ tıklayıp kopyala oluyo dimi. sonrada bu yazdığın sayfaya yapıştır yapıosun okadar..:D
olması lazım
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_

_Resul_

suheyda:) Bence yanlış bayanlar daha iyi kullanır çünkü elleri titremez soğukkanlıdırlar..erkeklerse arabalarını arkadaşları gibi görürüler.. bunun içinde bayanlar daha iyi kullanır...
araba bi araçtır sevigiyi hissetmez soğukkanlılıkla komut vermek gerek bayanlar gibi :P

İSTERSENİZ YARIŞA BİLİRİZ :) :)

:Dilk konuydu (ilk sayfadaki konu)o.. ama yinede yorum yaptığınız için Allah(c.c) razı olsun..
yozgat dayısı

yozgat dayısı

Yeni Üye · 2 mesaj

selamünaloküm resul acer efendi kardeş sizin memleket neresi öğrene bilirmiyim allaha amanet olasınız
yozgat dayısı

yozgat dayısı

Yeni Üye · 2 mesaj

s.a. resul acer ordamısınız
_Resul_

_Resul_

_Resul_

_Resul_

_Resul_

_Resul_

zerdali

zerdali

Kıdemli Üye · 198 mesaj

S.A.ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK
YEŞİL KUBBE GÖRÜNÜYOR,
KERVAN NURA BÜRÜNÜYOR,
İÇİMDE HASRET BİTİYOR,
MEDİNE'NİN YOLLARINDA
RASULULLAH'IN HUZURUNDA.

BİZLERİ BAMBAŞKA DİYARLARA GÖTÜRDÜN ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN MEVLA CÜMLEMİZE O'NUN ZİYARETİNE GİTMEYİ NASİP ETSİN....:A:A:A
havva362

havva362

Kıdemli Üye · 280 mesaj

Ne Münasebet Canim Tabiki Kadinlar Daha Iyi Araba Kullaniyor!!! Bir Kere çok Dikkatliler Tabi Erkeklerden Firsat Bulurlarsa Malum Onlar Trafiğe Egemen Olduklarini Sanirlar Ve Ona Göre Tavir Takinirlar Bukalemun Gibi Her Ortama Göre Farkli Renk Aliyorlar
nur_en_nur

nur_en_nur

Üye · 28 mesaj

resimlerin hepisi çok güzel Allah razı olsun hayır ve dua ile kardeşler...
adl

adl

Üye · 37 mesaj

araba sürmenin erkeği kadını olmaz.ikiside iyide kullanır kötüde.okişiye bağlı dikkatli vepratiği iyi olan kadında erkekte iyi araba kullanır,diyorum.
RANAA

RANAA

Aktif Üye · 58 mesaj

Erkekler çok fazla sürat seviyolar.Bu nedenlede sürekli kazalara sebep oluyolar.Bayanlar daha dikkatli.bence bunu bütün erkekler kabul etmeli.:evet
_Resul_

_Resul_

zerdaliS.A.ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK
YEŞİL KUBBE GÖRÜNÜYOR,
KERVAN NURA BÜRÜNÜYOR,
İÇİMDE HASRET BİTİYOR,
MEDİNE'NİN YOLLARINDA
RASULULLAH'IN HUZURUNDA.
BİZLERİ BAMBAŞKA DİYARLARA GÖTÜRDÜN ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN MEVLA CÜMLEMİZE O'NUN ZİYARETİNE GİTMEYİ NASİP ETSİN....:A:A:A

Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah.. Allah(c.c)'ya emanet olun..
_Resul_

_Resul_

havva362Ne Münasebet Canim Tabiki Kadinlar Daha Iyi Araba Kullaniyor!!! Bir Kere çok Dikkatliler Tabi Erkeklerden Firsat Bulurlarsa Malum Onlar Trafiğe Egemen Olduklarini Sanirlar Ve Ona Göre Tavir Takinirlar Bukalemun Gibi Her Ortama Göre Farkli Renk Aliyorlar

Okonu geçmişti...ilk konuydu yani..Ama güzel bir düşünce..Allah(c.c)'ya emanety olun.. :D
_Resul_

_Resul_

nur_en_nurresimlerin hepisi çok güzel Allah razı olsun hayır ve dua ile kardeşler...

Allah(c.c) razı olsun inşallah...Beğendiinize sevindim..Allah(c.c)'ya emanet olun..
ELANURSİMGE

ELANURSİMGE

Yeni Üye · 8 mesaj

Hayir Bence Bayanlar Daha Güzel Araba Kullanir
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.