Sohbet meydanI

153.815 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

CEVDET-71selamün aleyküm kardeşim dün senden bir şey rica etmiştim görmedin galiba neyse allaha emanet ol formlarını iyi takip et haaaaa

Ve aleyükümselam abi...Aslında gördümdew yanlış anladım :D ben sandımki bir yorum yazıcam falan..Hatta yazdım sonradan tekrar okuyunca duası içinmiş..Demek okurken konsantre olamadım:D

Neyse çok şükür duasını yapmışsınız ...
Bende son bi yorumumu yaptım...
Allah(c.c)'ya emanet ol abi.. sİte ye alışmaya çalışıyorum..Gerçekten çok geniş fakat ilk beğenmiyordum şimdi beğenmeye başladım bir sürü yenilik farkettim..
Hayırlı günler..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
öznur

öznur

Yeni Üye · 9 mesaj

semanın aleyküm tabiki bayanlar:)
_Resul_

_Resul_

öznursemanın aleyküm tabiki bayanlar:)

Ve aleykümselam..Hoşgeldiniz foruma...
Yanlız o ilk konuydu..Allah(c.c)'ya emanet olun..
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_

_Resul_

Selamün aleyküm...Ramazan ayınız nasıl geçiyor??
herkes paylaşım da bulunabilir...

mesela benimki Allah(c.c)'ya çok şükür çok iyi...
Allah(c.c) hep afiyet bolluk versin bizlere..Amin...
gerenimo18

gerenimo18

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamin Aleyküm...!
_Resul_

_Resul_

gerenimo18Selamin Aleyküm...!

ve aleykümselam..Hoşgeldiniz...
r-sade

r-sade

Yeni Üye · 4 mesaj

s.a abi ya dün (ALLAHUALEM) HABERLERDE bayan daha gerigeri süremedi arabayı yani aynı soroyu haberlerde sordu ama aynı cevaptayım tabiki erkekler hadi (s.a) a.e.o
r-sade

r-sade

Yeni Üye · 4 mesaj

s.a abi sitenizie yeni üye oldum maşaalh cok güzel yapmıssınızallahım işn.. devamını getiri cook hoşuma gitti gercekten güzel siteee
_Resul_

_Resul_

r-sades.a abi sitenizie yeni üye oldum maşaalh cok güzel yapmıssınızallahım işn.. devamını getiri cook hoşuma gitti gercekten güzel siteee

Ve alkümselam.hoşgeldiniz aramıza..Allah(c.c)'ya emanet olun ....
_Resul_

_Resul_

r-sades.a abi ya dün (ALLAHUALEM) HABERLERDE bayan daha gerigeri süremedi arabayı yani aynı soroyu haberlerde sordu ama aynı cevaptayım tabiki erkekler hadi (s.a) a.e.o

Ve aleykümselam...Allah(c.c)'ya emanet olun..
espos

espos

Üye · 38 mesaj

Resul_AcerSelamün aleyküm...Ramazan ayınız nasıl geçiyor??
herkes paylaşım da bulunabilir...

mesela benimki Allah(c.c)'ya çok şükür çok iyi...
Allah(c.c) hep afiyet bolluk versin bizlere..Amin...

s.a arkdaşlar yeni bir arkadaşınızım sanırım konu ramazan allah'a şükür ramazan iyi geciyor geri sayımda başladı ben calıştıüğım için akşamlar cabuk oluyor ama itiraf etmeliyimki yoruluyorum a.e.o:H
beyza-erva

beyza-erva

Kıdemli Üye · 235 mesaj

Selamün Aleyküm Ramazanim çok Güzel Geçiyo Rabbime şükürler Olsun Ki Kolayliğini Veriyo Rabbim Bu Mübarek Ayda Dualarimizi Kabul Eylesin Rahmetini Ve Bereketini üzerimizden Eksik Etmesin "amin"
Allaha Emanet Olun Hayirli Ramazanlar
Aşksız yaşama ki ölmeyesin. Bari aşk yolunda öl ki, ebedî hayata kavuşasın!
_Resul_

_Resul_

beyza-ervaSelamün Aleyküm Ramazanim çok Güzel Geçiyo Rabbime şükürler Olsun Ki Kolayliğini Veriyo Rabbim Bu Mübarek Ayda Dualarimizi Kabul Eylesin Rahmetini Ve Bereketini üzerimizden Eksik Etmesin "amin"
Allaha Emanet Olun Hayirli Ramazanlar

Ve aleyümselam..Ne güzel...Allah(c.c) tüm herkesin iyi geçirmesini nasip etsin inşallah

Amin.....
Hayırlı ramazanlar
leni

leni

Kıdemli Üye · 253 mesaj

selamun aleyküm arkadaşlar çok şükür Rabbim bir Ramazanı daha gösterdi çok güzel geçiyor hamdolsun hayırlı ramazanlar..
_Resul_

_Resul_

leni, post: 459053, member: 23214selamun aleyküm arkadaşlar çok şükür Rabbim bir Ramazanı daha gösterdi çok güzel geçiyor hamdolsun hayırlı ramazanlar..

Ve aleykümselam...Elhamdülillah...Daha çok görmemiz inasip etsin inşallah..
Amin..Allah(c.c)'ya emanet olun..
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

selamun aleyküm kuzucuk nasılsın uzun zaman oldu görüşemedik.ramazan çok şükür çok güzel geçiyor.rabbim nice ramazanlar geçirmemizi nasip etsin.inşallah.
_Resul_

_Resul_

meftun61selamun aleyküm kuzucuk nasılsın uzun zaman oldu görüşemedik.ramazan çok şükür çok güzel geçiyor.rabbim nice ramazanlar geçirmemizi nasip etsin.inşallah.

Ve aleykümselam abla....Evet :D İnşallah daha iyi geçer...
Az az girmeye çalışıyorum...Allah(c.c)'ya emanet ol ablacım..
Sabrinnisa

Sabrinnisa

Kıdemli Üye · 238 mesaj

S.a Resul Acer Kardeşim.iyisindir Inşaalah.ben Findiklari Topladim Dediğin Gibi Size De Ikram Edeceğim Ama Resim Nasil Koyuluyor Foruma Hala Bilmiyorum.bu Konuda Yardimci Olacağini Söylemiştin.yardimci Olursan Sevinirim.çünkü Söz Verdim.site De Karişmiş Zaten Ne Nerede Anlamadim:)Allah Razi Olsun şimdiden.hayirli Ramazanlar
_Resul_

_Resul_

Sabrinnisa, post: 459877, member: 57879S.a Resul Acer Kardeşim.iyisindir Inşaalah.ben Findiklari Topladim Dediğin Gibi Size De Ikram Edeceğim Ama Resim Nasil Koyuluyor Foruma Hala Bilmiyorum.bu Konuda Yardimci Olacağini Söylemiştin.yardimci Olursan Sevinirim.çünkü Söz Verdim.site De Karişmiş Zaten Ne Nerede Anlamadim:)Allah Razi Olsun şimdiden.hayirli Ramazanlar

Ve aleykümselam....İiyiyim Allah(c.c) razı olsun inşallah....

Bende fındıklar nerde diyodum:D

Resim eskisine göre daha kolay artık...Şöyle resime kopyala yap..Sonra buraya yapıştır okadar:D:D
Allah(c.c)'ya emanet olun...Bekliom findukları
Sabrinnisa

Sabrinnisa

Kıdemli Üye · 238 mesaj

o kadarcık mıydı?Allah razı olsun.Ben bir deneyeyim
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.