Sohbet meydanI

153.815 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
zamannamaz

zamannamaz

Kıdemli Üye · 438 mesaj

"Allahümme inneke afüvvün tühibbü’l-afve fa’fu annî "

Allah’ım sen çok affedicisin, affı seversin, beni affet...

Amin..

Herkese hayırlı cumalar olsun inşallah...
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

mabet_bekcisiselamün aleyküm toprağım meftun ablam nerdesin sen ya.bizde uzun zamanır görüşemiyoruz.

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HAKLISIN PEK FAZLA GİREMİYORUM SİTEYE.NASILSIN KARDEŞİM.
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

Mübarek Üye · 1.027 mesaj

meftun61ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HAKLISIN PEK FAZLA GİREMİYORUM SİTEYE.NASILSIN KARDEŞİM.

HAMD OLSUN ABLAM İYİYİM SEN NASILSIN.TRABZONDA MISIN BEN KAYSERİDEYİM:(
meftun61

meftun61

mabet_bekcisiHAMD OLSUN ABLAM İYİYİM SEN NASILSIN.TRABZONDA MISIN BEN KAYSERİDEYİM:(

BEN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR DÜĞÜN HAZIRLIKLARI İLE UĞRAŞIYORUZ İŞTE.EVET TRABZONDAYIM.HAYIRDIR CANIM NİYE KAYSERİDESİN.ORDAMI OTURUYOSUN.
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

meftun61BEN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR DÜĞÜN HAZIRLIKLARI İLE UĞRAŞIYORUZ İŞTE.EVET TRABZONDAYIM.HAYIRDIR CANIM NİYE KAYSERİDESİN.ORDAMI OTURUYOSUN.
HAYURLI OLSUN ABLAM ALLAH KOLAYLIK VERSİN HAYIR OKUYORUM BURDA BEN.NE ZAMAN İZDİVAÇ:)
meftun61

meftun61

mabet_bekcisiHAYURLI OLSUN ABLAM ALLAH KOLAYLIK VERSİN HAYIR OKUYORUM BURDA BEN.NE ZAMAN İZDİVAÇ:)

ANLADIM CANIM RABBİM ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN.CANIM DAHA TAM TARİH KOYMADIK.2 ARALIKTADA OLABİLİR ONDAN ÖNCEDE OLABİLİR.BAKALIM RABBİM BİZE HANGİ GÜNÜ HAYIRLI KILMIŞSA İNŞALLAH O GÜN.
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

meftun61ANLADIM CANIM RABBİM ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN.CANIM DAHA TAM TARİH KOYMADIK.2 ARALIKTADA OLABİLİR ONDAN ÖNCEDE OLABİLİR.BAKALIM RABBİM BİZE HANGİ GÜNÜ HAYIRLI KILMIŞSA İNŞALLAH O GÜN.

AİN ALLAH RAZI OLSUN ABLAM ÇOK SAĞOL.
RABBİM O GÜZZEL YÜREĞİNE HAYIRLI BİR EVLİLİK NASİP EDER İNŞALLAH.İMAN SAĞLIK VE HUZUR DOLU BİR YUVAN OLUR.RABBİM SİZLERİ BİRBİRİNE HAYIRLI KILSIN.:A
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

meftun61Selamun Aleyküm Hayirli Cumalar.nasilsiniz.resulcuk Uzun Zaman Oldu Görüşemedik.nasilsin.nasil Gidiyo öss çalişmalarin.

Ve aleykümselam...Yav ablacım bende giremiyorum eskisi gibi..
Şu öss sınavı bitse inşallah hayırlısıyla ...Yine eskisi gibi aktif olacağım inşallah..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_

_Resul_

Selamün aleyküm...Hayırlı günler inşallah...:)
Şimdi bir üye çıkarmış evet bayanlar daha iyi araba kullanır dermiş:D
Allah(c.c)'ya emanet olun..:K:K
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

Resul_AcerSelamün aleyküm...Hayırlı günler inşallah...:)
Şimdi bir üye çıkarmış evet bayanlar daha iyi araba kullanır dermiş:D
Allah(c.c)'ya emanet olun..:K:K

aleyküm selam resul kardeşim alınma ama bencede bayanlar daha dikkatli ve titiz kullanırken
meftun61

meftun61

selamun aleyküm evet resulcuk öyle.
_Resul_

_Resul_

Yok öyle demek istemedim:) şimdi araba konusu bu forumu ilk açtığımdaydı..
Haliyle üyeler bu foruma girince ilk o konuyu görünce hala ona yorum yapıyorlar..
Halbuki o konu çok eski :D

Normal bir konu konuşuyoruz mesela...Başka biri girip bence erkekler veya bayanlar iyi kullanır diyor çok komik oluyor:D
_Resul_

_Resul_

meftun61, post: 491409, member: 9204selamun aleyküm evet resulcuk öyle.

Aleykümselam abla Hoşgeldin :8:D
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

e komik olur tabi e bizde komik duruma düştük desene
_Resul_

_Resul_

tubagüner, post: 491417, member: 66826e komik olur tabi e bizde komik duruma düştük desene

:evet:evet
Ama bu foruma girince eskiden en son sayfa çıkıyordu acaba öyle bir şey yokmu yine?
meftun61

meftun61

Resul_AcerYok öyle demek istemedim:) şimdi araba konusu bu forumu ilk açtığımdaydı..
Haliyle üyeler bu foruma girince ilk o konuyu görünce hala ona yorum yapıyorlar..
Halbuki o konu çok eski :D

Normal bir konu konuşuyoruz mesela...Başka biri girip bence erkekler veya bayanlar iyi kullanır diyor çok komik oluyor:D

hıı anladım bende bu konuyu öncedende tartıştık diyecektim:).hoş buldum kardeşcik nasılsın nasıl gidiyor öss çalışması.eminim benim düğün çalışmalarımdan daha zor değildir.
_Resul_

_Resul_

tubagüner, post: 491417, member: 66826e komik olur tabi e bizde komik duruma düştük desene

:evet:evet
eskiden forumlara girince son sayfa çıkıyodu...Burda da olabilir ama nasıl bilmiyorum..
_Resul_

_Resul_

meftun61, post: 491423, member: 12772hıı anladım bende bu konuyu öncedende tartıştık diyecektim:).hoş buldum kardeşcik nasılsın nasıl gidiyor öss çalışması.eminim benim düğün çalışmalarımdan daha zor değildir.

İyi gidiyor çok şükür daha yeni bilgisayarın başına geçtim ama 11.55 te ezan okunuyor..Hemen gitmem lazım 2 3 DK VAR..
hAYIRLI GÜNLER İnşallah sende mutlu olursun abla daha sonra görüşürüz kendine iyi bak.. :H:H
_Resul_

_Resul_

neyse Hayırlı günler size Benim namaza yetişmem gerek...Selamün aleyküm....
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Resul_Acer:evet:evet
eskiden forumlara girince son sayfa çıkıyodu...Burda da olabilir ama nasıl bilmiyorum..

artık dikkatimi senin yazın çekmiş direk cevap vermişiz yapacak bişey yok :A
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.