Allah’ım sen çok affedicisin, affı seversin, beni affet...
Amin..
Herkese hayırlı cumalar olsun inşallah...
153.815 görüntülenme · 1.906 yanıt
meftun61ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HAKLISIN PEK FAZLA GİREMİYORUM SİTEYE.NASILSIN KARDEŞİM.
mabet_bekcisiHAMD OLSUN ABLAM İYİYİM SEN NASILSIN.TRABZONDA MISIN BEN KAYSERİDEYİM:(
meftun61BEN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR DÜĞÜN HAZIRLIKLARI İLE UĞRAŞIYORUZ İŞTE.EVET TRABZONDAYIM.HAYIRDIR CANIM NİYE KAYSERİDESİN.ORDAMI OTURUYOSUN.HAYURLI OLSUN ABLAM ALLAH KOLAYLIK VERSİN HAYIR OKUYORUM BURDA BEN.NE ZAMAN İZDİVAÇ:)
mabet_bekcisiHAYURLI OLSUN ABLAM ALLAH KOLAYLIK VERSİN HAYIR OKUYORUM BURDA BEN.NE ZAMAN İZDİVAÇ:)
meftun61ANLADIM CANIM RABBİM ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN.CANIM DAHA TAM TARİH KOYMADIK.2 ARALIKTADA OLABİLİR ONDAN ÖNCEDE OLABİLİR.BAKALIM RABBİM BİZE HANGİ GÜNÜ HAYIRLI KILMIŞSA İNŞALLAH O GÜN.
meftun61Selamun Aleyküm Hayirli Cumalar.nasilsiniz.resulcuk Uzun Zaman Oldu Görüşemedik.nasilsin.nasil Gidiyo öss çalişmalarin.
Resul_AcerSelamün aleyküm...Hayırlı günler inşallah...:)
Şimdi bir üye çıkarmış evet bayanlar daha iyi araba kullanır dermiş:D
Allah(c.c)'ya emanet olun..:K:K
meftun61, post: 491409, member: 9204selamun aleyküm evet resulcuk öyle.
tubagüner, post: 491417, member: 66826e komik olur tabi e bizde komik duruma düştük desene
Resul_AcerYok öyle demek istemedim:) şimdi araba konusu bu forumu ilk açtığımdaydı..
Haliyle üyeler bu foruma girince ilk o konuyu görünce hala ona yorum yapıyorlar..
Halbuki o konu çok eski :D
Normal bir konu konuşuyoruz mesela...Başka biri girip bence erkekler veya bayanlar iyi kullanır diyor çok komik oluyor:D
tubagüner, post: 491417, member: 66826e komik olur tabi e bizde komik duruma düştük desene
meftun61, post: 491423, member: 12772hıı anladım bende bu konuyu öncedende tartıştık diyecektim:).hoş buldum kardeşcik nasılsın nasıl gidiyor öss çalışması.eminim benim düğün çalışmalarımdan daha zor değildir.
Resul_Acer:evet:evet
eskiden forumlara girince son sayfa çıkıyodu...Burda da olabilir ama nasıl bilmiyorum..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17640-sohbet-meydani · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.