Sohbet meydanI

153.815 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

nesrin_77, post: 454972, member: 49501Selam aleyküm.
Mavi hüzün kardeşime katılıyorum. 7 yıl önce ehliyetimi alırken bir çok erkek arkadaşlarımız ehliyetini alamamışlardı :)
Ama bayanların biraz daha dikkatli olduğu kesin.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

Ve aleykümselam..
Allah(c.c)'ya emanet olun..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
ülkü zeynep

ülkü zeynep

Yeni Üye · 2 mesaj

a.s tabiki erkekler daha iyi kullanıyor ama bayanlardan da güzel kullananlar var tabiki...nerden cıktı hem bu soru yaa cok sacma :D
_Resul_

_Resul_

ülkü zeynepa.s tabiki erkekler daha iyi kullanıyor ama bayanlardan da güzel kullananlar var tabiki...nerden cıktı hem bu soru yaa cok sacma :D

o konu zaten ilk konuydu dikkat ettiyseniz...Ayrıca çok saçmaysa niye cevap verdiniz...

Allah(c.c)'ya emanet olun ..
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
sevval sultan

sevval sultan

Yeni Üye · 4 mesaj

buraya yeni üyeoldum cok begendim eelrinize saglik emginize degmis
hayatta daha cok basarilar dilerim
sevval sultan

sevval sultan

Yeni Üye · 4 mesaj

araba sürmeye dikkat eden herkez iyi kulaniyordur bence yazizce
sevval sultan

sevval sultan

Yeni Üye · 4 mesaj

erkeklerin araba cezazi ödemekden canicikiyor önemli olanhiz degik dikkat
YENIDEN DOGUS

YENIDEN DOGUS

Kıdemli Üye · 354 mesaj

Selamün Aleyküm Cümleten En Son Siteye Ne Zaman Girdiğimi Inanin Unuttum Bu Arada Kullanici Ismimde Hata Yapiyormuşum Ondan Giremiyormuşum Ay Ne Sinir Oldum Neyse Sizlere Kavuştum Sitemizin Yeni Haline De Alişabilmek Dileğiyle Iftar Vaktinde Dualarinizi Bekliyorum Rabbim Cümlemizin Hayirli Muradlarini Versin Dertlerimizden Kurtarsin Uzak Yakin Tüm Müslüman Kardeşlerimin Inşaallah.hayirli Ramazanlar
FORUMDA BAZI YERLERE GİREMİYORUM SİZDE Mİ ÖYLESİNİZ ARKADAŞ EKLE FALAN VAR ONLAR NE?
_Resul_

_Resul_

sevval sultan, post: 455073, member: 6779buraya yeni üyeoldum cok begendim eelrinize saglik emginize degmis
hayatta daha cok basarilar dilerim

Hoşgeldiniz aramıza....Allah(c.c)'ya emanet olun..
_Resul_

_Resul_

YENIDEN DOGUSSelamün Aleyküm Cümleten En Son Siteye Ne Zaman Girdiğimi Inanin Unuttum Bu Arada Kullanici Ismimde Hata Yapiyormuşum Ondan Giremiyormuşum Ay Ne Sinir Oldum Neyse Sizlere Kavuştum Sitemizin Yeni Haline De Alişabilmek Dileğiyle Iftar Vaktinde Dualarinizi Bekliyorum Rabbim Cümlemizin Hayirli Muradlarini Versin Dertlerimizden Kurtarsin Uzak Yakin Tüm Müslüman Kardeşlerimin Inşaallah.hayirli Ramazanlar
FORUMDA BAZI YERLERE GİREMİYORUM SİZDE Mİ ÖYLESİNİZ ARKADAŞ EKLE FALAN VAR ONLAR NE?

ve aleykümselam...Gerçekten çok değişmiş..İnşallah alışacağız..
hayırlısı olsun
_Resul_

_Resul_

ELHAMDÜLİLLAH...iFTArımı yaptım...Allah(c.c) herkese bolluk bereket nasip etsin inşallah..
AMİN...
sezer demir

sezer demir

Kıdemli Üye · 238 mesaj

Aleykum Selam Akadaslar Bence Bayanlarda Guzel Kullanir Bayanlar Tirafikte Daha Sabirlidirlar
_Resul_

_Resul_

sezer demirAleykum Selam Akadaslar Bence Bayanlarda Guzel Kullanir Bayanlar Tirafikte Daha Sabirlidirlar

öznur

öznur

Yeni Üye · 9 mesaj

selamınaleyküm
ZEHRA MELEK

ZEHRA MELEK

Mübarek Üye · 913 mesaj

s.a. resul kardeşim n'olmuş öle siteye çok değişmiş çözemedim vallaa.....
Ali yurt

Ali yurt

Üye · 13 mesaj

evet ama onlarada saygılı olmalıyız düşünsenize bir dağ evinde allah göstermesin sağlık problemi oldu aracıda bayanın kullanması gerekti ne yapardık ozaman ?
Ali yurt

Ali yurt

Üye · 13 mesaj

Bende ilk kez bu gün gördüm bu siteyi ama doğru düzgün kullanamıyorum
ZEHRA MELEK

ZEHRA MELEK

Mübarek Üye · 913 mesaj

korkma kullanamayan tek sen değilsin... bende varım...
_Resul_

_Resul_

B)

Güzel Yorumlar
_Resul_

_Resul_

sELAMÜN ALEYKÜM ....Herkese afiyet olsun ...Allah(c.c) sofralarımızı bereketlendirsin inşallah..Amin...Çok şükür etmemiz lazım...Rabbim verdiğin nimetler için binlerce sonsuzlarca şükürler olsun.

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşim dün senden bir şey rica etmiştim görmedin galiba neyse allaha emanet ol formlarını iyi takip et haaaaa
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.