KUR'ALARI ÇEKİYORUZ...
11.692 görüntülenme · 185 yanıt
RE: KUR'ALARI ÇEKİYORUZ...
Toron yazdı:A.S.Kardeşim çok güzel düşünmüşsünüz 13 numara sizindir,hayırlı olsun
Selamun Aleykum
Peygamberimiz 571 yılında doğmuştur. 571 in toplamı benim manevi kardeşim olucak inşaAllah
5+7+1= 13
13 numara alınmadıysa 13 numara manevi kardeşim Allah dualarımızı kabul eylesin inşaALLAH
aLLAHAISMARLADIK... B)
selamün aleyküm,12 diyorum..
B)B)B)Allah razı olsunB)B)B)Allah'a emanet olun.selam ve dua ile...
selamün aleyküm,12 diyorum..
B)B)B)Allah razı olsunB)B)B)Allah'a emanet olun.selam ve dua ile...
abla ben 2 numarayı daha önce istemiştim ama sen hardlove kardesede aynı numarayı vermişin baska bir sayı mı seceyim...a.e.o
abla ben 2 numarayı daha önce istemiştim ama sen hardlove kardesede aynı numarayı vermişin baska bir sayı mı seceyim...a.e.o
guzin yazdı:Kusura bakmayın kardeşim olurmu,hepsini teker teker not alıyorum,yanlışlık olmuş demekki,zahmet olmazsa bir numara daha seçermisiniz.dua ile
tevbekar yazdı:tamam kardeşim 30 numaradaki kardeşim sizin kardeşiniz hakkınızda hayırlı olur inş dua ile
bende 30 numarayı almamışlarsa alayım ablacım
B)selam ve dua ile...Allah'a emanet olunB)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13352-kur-alari-cekiyoruz · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.