Ravza_Nur yazdı:
paryosa_t yazdı:A.S.Kardeşim tamam kardeşinizi seçtiniz Allah için sevdiğim bir kardeşim çıktı size hakkınızda hayırlı olur inş dua ile
s.a bende 14 alıyım
ablam isimleri bize açıklıcakmısın ?
11.692 görüntülenme · 185 yanıt
Ravza_Nur yazdı:
paryosa_t yazdı:A.S.Kardeşim tamam kardeşinizi seçtiniz Allah için sevdiğim bir kardeşim çıktı size hakkınızda hayırlı olur inş dua ile
s.a bende 14 alıyım
nigdeli yazdı:
S.A ...
TUBACIM...GALİBA KANDİLİN ERTESİ GÜNÜ AÇIKLAYACAK ABLAMIZ İSİMLERİ... SÜRPRİZ OLACAK ;)...YANİ BEN OYLE ANLADIM...DİMİ ABLA???
paryosa_t yazdı:
ablam numaralarda karışıklık var bı bak ıstersen 1 numarayı 2kısı almıs
Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşler,malumunuz üzere,MEVLÜT KANDİLİ için kura çekecektik,isimlerini aldığımız kardeşlerimizi numaraladık,şimdi siz kardeşlerimizden birer numara seçip buraya yazmalarını istiyoruz,şimdilik 48 kardeşimiz var,benimle birlikte 49 oluyor,dolayısıyle şimdilik numaralarımız 49,birer numara seçip yazarsanız,kardeşlerimizi belirleyelim.SELAM VE DUA İLE
NOT:Bu konu hakkında malumatı olmayan kardeşlerimiz http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?rowstart=60&forum_id=20&thread_id=16654#post_132200 bu linki tıklayarak bilgi sahibi olabilirler,isterlerse isimlerini yazabilirler,hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...
paryosa_t yazdı:A.S.Kardeşim isimleri öğrenmeye çalışmak yokk sitece toplanıpta bana gelseniz yinede yokkkk ben kendimden başkasını bilmiyorum kim kime çıktı diye ancak dikkat edip bakarsam biliyorum tamammı kardeşim sabır işin güzelliği burda zaten
Ravza_Nur yazdı:
s.a bende 14 alıyım
ablam isimleri bize açıklıcakmısın ?
paryosa_t yazdı:Kardeşim 1 numarayı iki kişi alması mümkün değil dikkat ediyorum isteyenler oluyor ama devamını okursanız ben kendilerine o numara alındı başka numara seçermisiniz diye yazıyorum dua ile kardeşim
ablam numaralarda karışıklık var bı bak ıstersen 1 numarayı 2kısı almıs
nigdeli yazdı:haaa güzel anlamışsın kardeşim aynen öyle kimse sormasın bana yaaa:@:@
S.A ...
TUBACIM...GALİBA KANDİLİN ERTESİ GÜNÜ AÇIKLAYACAK ABLAMIZ İSİMLERİ... SÜRPRİZ OLACAK ;)...YANİ BEN OYLE ANLADIM...DİMİ ABLA???
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13352-kur-alari-cekiyoruz · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.