KUR'ALARI ÇEKİYORUZ...
11.692 görüntülenme · 185 yanıt
RE: KUR'ALARI ÇEKİYORUZ...
Ravza_Nur yazdı:AMİN İNŞEALLAH KARDEŞİM...
serife07 yazdı:tamam kardeşim hakkınızda hayırlısı olsun
SELAMÜN ALEYKÜM
BENİM DE 15 OLSUN SEVGİLİ KARDEŞİM.....SELAM VE DUA İLE......ALLAH'A EMANET OLUN...
l_papatya yazdı:a.s.KARDEŞİM TAMAMDIR NUMARANIZI ALDIM KARDEŞİNİZİ İŞARETLEDİM HAYIRLI OLSUN DUA İLE
s.a kardeşim benimde 29 olsun inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
allah"a emanet olunB)B)
mtekik yazdı:a.s.abi,46 numara inanmayacaksınız ama karşılıklı birbirinize çıktığınız biri,iyi,değer verdiğinizi düşündüğüm bir kardeş,hakkınızda hayırlısı olsun dua ile
s.a
ben 27 ile 46 arasında tercih yapacaktım
27 alınmış
46 olsun bari (oda ravza nur abamın sa yandık)
k.s.e.o
A.S. ABLAM,
EEE NE DERLER KALB KALBE KARŞIDIR.
ALLAH C.C. HEP İYİLERLE KARŞILAŞTIRSIN.
K.S.E.O
Ravza_Nur yazdı:
mtekik yazdı:a.s.abi,46 numara inanmayacaksınız ama karşılıklı birbirinize çıktığınız biri,iyi,değer verdiğinizi düşündüğüm bir kardeş,hakkınızda hayırlısı olsun dua ile
s.a
27 alınmış
k.s.e.o
A.S. ABLAM,
K.S.E.O
ALLAH RAZI OLSUN...AMİN..
Ravza_Nur yazdı:
m_muaz yazdı:A.S Kurbanım elbette olur,hadi hakkında hayırlısı olsun.Dua ile
S.A. ABLA 6 OLABİLİRMİ İNŞ..SELAMETLE..
ALLAH RAZI OLSUN...AMİN..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
mtekik yazdı:İnş abi,bu kardeşlik,çok özel olacak hepimiz için ben Allah izin verirde o güne kavuşursak o gün kardeşim için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım inş,günahlarım benim olsun sevabların tümü kardeşimin olsun.Yeterki bizler dualarda buluşalım.SELAM VE DUA İLE
Ravza_Nur yazdı:
s.a
27 alınmış
k.s.e.o
A.S. ABLAM,
K.S.E.O
selamünaleyküm,
ne güzel maşaALLAH Mehmet abi gibi değerli bir abimizin şeçtiği numara ile karşılıklı çıkan kardeşimiz içinde hayırlı olur inşaALLAH.ALLAH-Ü TEALA (C.C) dualarımızı kabul eder inşaALLAH.
selamünaleyküm
Ravza_Nur yazdı:
mtekik yazdı:İnş abi,bu kardeşlik,çok özel olacak hepimiz için ben Allah izin verirde o güne kavuşursak o gün kardeşim için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım inş,günahlarım benim olsun sevabların tümü kardeşimin olsun.Yeterki bizler dualarda buluşalım.SELAM VE DUA İLE
Ravza_Nur yazdı:
s.a
27 alınmış
k.s.e.o
A.S. ABLAM,
K.S.E.O
selamünaleyküm,
ne güzel maşaALLAH Mehmet abi gibi değerli bir abimizin şeçtiği numara ile karşılıklı çıkan kardeşimiz içinde hayırlı olur inşaALLAH.ALLAH-Ü TEALA (C.C) dualarımızı kabul eder inşaALLAH.
selamünaleyküm
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13352-kur-alari-cekiyoruz · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.