KUR'ALARI ÇEKİYORUZ...
11.692 görüntülenme · 185 yanıt
RE: KUR'ALARI ÇEKİYORUZ...
başka bir numara seçin olmazmı?
Muslima yazdı:A.S.Kardeşim,neyazıkki 1 numara alındı
Esselamu Aleikum vr,vb
Allahin izni ile eger (1) i kimse almadi ise bende bir numaraya talibim !
başka bir numara seçin olmazmı?
ruveyda28 yazdı:tamam kardeşim 28 numaradaki kardeşim sizin kandil günü manevi kardeşiniz selam ve dua ile
28 ALINMADIYSA BEN ALAYIM(RUVEYDA 28 SİZLERLE TANIŞMAMA VESİLE OLDU)DUA İLE.
SLM ALYK..BEN 5 NUMARAYI ALIYORUM ..İNŞALLH HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR ..ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPICAĞIM İNŞALLH .ENSAR VE MUHACİR KARDEŞLİĞİ ..ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN ..ALLAHA EMANET OLUN İ
SLM ALYK..BEN 5 NUMARAYI ALIYORUM ..İNŞALLH HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR ..ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPICAĞIM İNŞALLH .ENSAR VE MUHACİR KARDEŞLİĞİ ..ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN ..ALLAHA EMANET OLUN İ
ablam Allah senden razı olsun
15 ve 25 alınmış bende 3 numara diyorum
ablam Allah senden razı olsun
15 ve 25 alınmış bende 3 numara diyorum
S.A. ABLA BENDE MÜMKÜNSE 2 NUMARAYI ALMAK İSTERİM.HAYIRLISI OLSUN İNŞAALLAH.ALLAH SENDEN RAZI OLSUN...B)
S.A. ABLA BENDE MÜMKÜNSE 2 NUMARAYI ALMAK İSTERİM.HAYIRLISI OLSUN İNŞAALLAH.ALLAH SENDEN RAZI OLSUN...B)
Selamun Aleykum
Peygamberimiz 571 yılında doğmuştur. 571 in toplamı benim manevi kardeşim olucak inşaAllah
5+7+1= 13
13 numara alınmadıysa 13 numara manevi kardeşim Allah dualarımızı kabul eylesin inşaALLAH
aLLAHAISMARLADIK... B)
Selamun Aleykum
Peygamberimiz 571 yılında doğmuştur. 571 in toplamı benim manevi kardeşim olucak inşaAllah
5+7+1= 13
13 numara alınmadıysa 13 numara manevi kardeşim Allah dualarımızı kabul eylesin inşaALLAH
aLLAHAISMARLADIK... B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13352-kur-alari-cekiyoruz · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.