Ravza_Nur yazdı:
hafize yazdı:hafize annem 3 numara seçilmiş size 43 versem olurmu?
BEN şimdi gördüm ravzacım ama ne olduğunu anlayamadım bende 3 numara diyorum B)
ELBETTE OLUR HADİ HAYIRLISI :D
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
11.692 görüntülenme · 185 yanıt
Ravza_Nur yazdı:
hafize yazdı:Hafize annem tamam inş,çok güzel olacak buna eminim
Ravza_Nur yazdı:
ELBETTE OLUR HADİ HAYIRLISI :D
Ravza_Nur yazdı:
tevbekar yazdı:tamam kardeşim 39 numaradaki kardeşim sizin kardeşiniz hakkınızda hayırlı olur inş dua ile
bende 30 numarayı almamışlarsa alayım ablacım
B)selam ve dua ile...Allah'a emanet olunB)
ireme yazdı:A.S.Kardeşim tamam inş 51 numaradaki kardeşim sizin kardeşinizdir hakkınızda hayırlı olur inş dua ile
SELAMUN ALEYKÜM ABLACIĞIM...İÇİMDEN 51 GEÇİYO...EĞER ALINMAMIŞSA BEN ALIYORUM...HAYIRLISI BAKALIM..;)..SELAM VE DUA İLE ABLACIĞIM...
tevbekar yazdı:Kardeşim çok özür diliyorum yaa,oluyor bazı böyle yanlışlıklar,şu numaralardan birini seçebilirmisiniz acaba 11,20,23,24,32,37,38,40,45,48,49,50,52,53,54,55,,kusura bakmayın olurmu?dua ile
Ravza_Nur yazdı:
tevbekar yazdı:tamam kardeşim 39 numaradaki kardeşim sizin kardeşiniz hakkınızda hayırlı olur inş dua ile
ablacım ben 30 istemiştim 39 yazmışsın ama 39'u daha önce almışlar acaba yanlışlıklamı banada 39 yazdın...
zeynep1111 yazdı:tamam kardeşim 56 numaralı kardeşim sizin kardeşinzdir hayırlı olur inş dua ile
ablacım bende 56 numaralı kardeşimi almak istiyorum
allah razı olsun vesile olman bile çok güzel zerda abla rabbim sevabını yazsın B)B)
Ravza_Nur yazdı:
tevbekar yazdı:Kardeşim çok özür diliyorum yaa,oluyor bazı böyle yanlışlıklar,şu numaralardan birini seçebilirmisiniz acaba 11,20,23,24,32,37,38,40,45,48,49,50,52,53,54,55,,kusura bakmayın olurmu?dua ile
Ravza_Nur yazdı:
ablacım ben 30 istemiştim 39 yazmışsın ama 39'u daha önce almışlar acaba yanlışlıklamı banada 39 yazdın...
tevbekar yazdı:eğer alınmamışsa tamam o halde kardeşim hayırlı olsun kusuruma bakmayın olurmu
Ravza_Nur yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
ablacım 30 zu kimse almamış ki baktım iyice ama alınmış diyorsan 11 alayım
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13352-kur-alari-cekiyoruz · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.