BU KUR'A DA SENDE VARMISIN?

7.634 görüntülenme · 118 yanıt

Paylaş:
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

RE: BU KUR'A DA SENDE VARMISIN?

S.A KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
YİNE ÇOK GÜZEL BİR OLUŞUM HAZIRLADIN BU OLUŞUMDA BENDE VARIM
B) MÜMİNİN MÜMİN KARDEŞİ GIYABINDA YAPTIĞI DUA KABULDÜR B) HADİS İ ŞERİF
serife07

serife07

Kıdemli Üye · 446 mesaj

selamün aleyküm
ne güzel düşünmüşsünüz ALLAH(C.C) RAZI OLSUN....
kabul ederseniz ben de varım inşeallah. RABBİM KABUL EDER İNŞEALLAH...
yahamza

yahamza

Aktif Üye · 69 mesaj

BENİ UNUYMAYIN , BENDE VARIM
Allah razı olsun senden ne güzel bir iş yapıyorsun, bence iki kişiden ziyade bu olaya vesile olan arkadaşımızıda unutmayalım. Allah'a emanet
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

S.A BENİDE KABUL EDİN İNŞALLAH
semos

semos

Kıdemli Üye · 303 mesaj

S.A. BENDE VARIM İNŞALLAH. BU VESİLEYLE GERÇEKTEN DİĞER KARDEŞİMİZİN SÖYLEDİĞİ GİBİ SORUMLULUĞUMUZ ARTAR,İBADETİMİZİ,DUALARIMIZI DAHADA ARTTIRIRIZ İNŞALLAH.RABBİM SENDEN RAZI OLSUN ABLACIM.SELAM VE DUA İLE
ZEHRA MELEK

ZEHRA MELEK

Mübarek Üye · 913 mesaj

;) ayyy çok güzel düşünmüşsün ;) zaten duanın makbülü kişinin gıyabında yapılan duadır...
inşlh. bizimde din kardeşlerimize yaptığımız dualar kabul olur..
B)B)B) amellerin en hayırlısı Allah rızası için sevip,Allah rızası için buğz etmektir B)B)B)
bide birbirimize Allah rızası için hayır dualar edelim inşlh.
yaaaa ben bu siteyi ço seviyom:D:D:D:D
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

Kardeşlerim isimlerinizi alıyorum inş Kandile az bir zaman kala kuraları çektireceğim merak edilmesin olurmu?dua ile
adviye_34

adviye_34

Kıdemli Üye · 161 mesaj

Hayırlı geceler RAVZACIM benide unutmazsın inş. ALLAHA emanet olun.
zeryil

zeryil

Üye · 25 mesaj

benide yazın millet
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

s.a kardeşim benide yazarsan sevinirim allah razı olsun
a.e.o
esen80

esen80

Üye · 11 mesaj

S.A.ben yeni üye oldum busiteye lütfen benide yazarmısınız.Allah (C.C) razı olsun.Allah (C.C) hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Amin
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Bu forma isimlerini yazan tüm kardeşlerimin isimlerini alıyorum,hepinize ayrı ayrı cevab yazamıyorum ama merak edilmesin,hepinizin isimlerini alıyorum.SELAM VE DUA İLE
osman sel

osman sel

Üye · 30 mesaj

RE: re bu kurada sende varmısın

RE: re bu kurada sende varmısın

ALLAH cc razı olsun kardeşim çok güzel düşünmüşsün bundan güzel bir kura çekiliş ne olabilirki o mübarek gecede bir kişinin duası kabul olursa bundan büyük hediye olurmu benide yazabilirsin selam ve dua ileB)
Ravza_Nur

Ravza_Nur

osman sel yazdı:
ALLAH cc razı olsun kardeşim çok güzel düşünmüşsün bundan güzel bir kura çekiliş ne olabilirki o mübarek gecede bir kişinin duası kabul olursa bundan büyük hediye olurmu benide yazabilirsin selam ve dua ileB)
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim,bizim temennimizde odur kardeşim,o güne has bir kardeşimiz olacak ve o kardeşimizle o gün yaptığımız ibadetlerin tümünü paylaşacağız,bundan güzel hediyemi olur SELAM VE DUA İLE
Kalb-i selim

Kalb-i selim

Mübarek Üye · 822 mesaj

Selamun Aleykum
Çok harika bir fikir Ravza_Nur ablacım bende varım bu kurada bu kardeşlikte ve bu dua da
Allah razı olsun
Allah cümlemizi tüm mübarek günlere ulaştırsın inşaAllah
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
sindy

sindy

Kıdemli Üye · 169 mesaj

ravza nur abla çok güzel düşünmüşsün benide yazarsan mutlu olurum .senden allah razı olsunB)B)
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Kardeşler bu forma adlarını yazdıran kardeşlerim bu formu takip ederlerse gelişmelerden haberdar olabilirler,SELAM VE DUA İLE
l_papatya

l_papatya

Kıdemli Üye · 133 mesaj

s.a ravza_nur benide yazarsan çok sevinirim sizlerle böyle güzel işlere vesile olabileceksem ne mutlu bana rabbim o güzel mübarek günü göstermeyi nasip etsin inş.hepimizi rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahB)B)
laleay

laleay

Üye · 16 mesaj

s.a. arkadaslar
bu zıncıre benıde koyarsanız cok memnun olurum.cunku her müslüman gıbı benımde dualarınıza cok ıhtıyacım var.ayrıca benım dualarımında bır baska arkadasıma vesıle olursa bu benı daha cok memnun edecektır.allah razı olsun.sımdıden de allah dualarımızı kabul etsın. allaha emanet olun.
Selma_

Selma_

Mübarek Üye · 606 mesaj

s.a hayırlı cumalar zerda abla,
mevlid kandili günü, sevablarımızı bir kardeşimizle paylaşıp ona dua edeceğimze göre,o günkü ibadetler biraz farklı olmalı değilmi? duaların kabulu için belki bir kere içden edilen bir dua yeterlidir ama, ben elimden gelenin fazlasını yapmak istiyorum. mesela perşembe ve cuma günü oruçlu geçirmek gibi, allah(c.c) o günleri bize gösterirse.bize önerebileceklerin var mı?
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.