🔒 Sizleri Taniyabilirmiyim

57.846 görüntülenme · 597 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
dilsad03

dilsad03

Yeni Üye · 0 mesaj

selamun aleyküm. ben de istanbul da yasıyorum.23 yasındayım.sakarya üniv.muhasebe mezunuyum.ama calışmıyorum şuan evdeim.ALLAHA EMANET OLUN..
ersin55keskin

ersin55keskin

Yeni Üye · 2 mesaj

slm bende samsun luyum sızle tanısabılırız
ersin55keskin

ersin55keskin

Yeni Üye · 2 mesaj

-Tuğba-selamun aleyküm :evet
19 yaşındayım çalışıyorum
samsunluyum
birbirimize hitap etmekte zorlanmamak için bu konuyu açtık
Rabbimiz cümlemizden razı olsun inşaallah
hayırlı günler
Rabbimize emanet olun
sabihanur

sabihanur

Aktif Üye · 56 mesaj

abı_hayatselamün aleyküm. ismim hatice manisadan.. 25 yaşındayım. ...hafızlık yapıyorum 7 dönüşe kadar iyi gitti ama öyle bir tıkandımki ders yapamıyorum. bu durum beni çok üzüyor. dualarınızı bekliyorum. selametle kalın...:
bende 41 yaşında iki çocuk annesi ev hanımıyım konyalıyım ama manisada oturuyorum kardeşimin manisalı olduğunu görünce çok sevindim ALLAH zihin açıklığı versin inşallah:a12
umit_c

umit_c

Kıdemli Üye · 236 mesaj

-Tuğba-ve aleykümselam hoşgeldiniz inşaallah hayırlı günler hayırlı cumalar[/QUOTEhoşbulduk teşekkür ederim
ÖMEREFE

ÖMEREFE

Aktif Üye · 99 mesaj

sabihanur
abı_hayatselamün aleyküm. ismim hatice manisadan.. 25 yaşındayım. ...hafızlık yapıyorum 7 dönüşe kadar iyi gitti ama öyle bir tıkandımki ders yapamıyorum. bu durum beni çok üzüyor. dualarınızı bekliyorum. selametle kalın...:
bende 41 yaşında iki çocuk annesi ev hanımıyım konyalıyım ama manisada oturuyorum kardeşimin manisalı olduğunu görünce çok sevindim ALLAH zihin açıklığı versin inşallah:a12

sabihanur abla nasılsın ben çiğdem seninle tanışmak isterim abla bende 1 çocuk annesiyim allah bağışlasın seninkileride
sabihanur

sabihanur

Aktif Üye · 56 mesaj

ÖMEREFE
sabihanur

sabihanur abla nasılsın ben çiğdem seninle tanışmak isterim abla bende 1 çocuk annesiyim allah bağışlasın seninkileride[/QUO ALLAH razı olsun iyiyim rabbim senin evladınıda bağışlasın inşallah kısmet olursa bende tanışmayı çok isterim cevabını görünce çok sevindim Manisanın neresinde oturuyosun
çay gülü

çay gülü

Aktif Üye · 77 mesaj

rize çayeli de oturuyom ev kızıyım koyumuz var iş güç daha nedi im tuğbacım samsun geldim güzel yer amcan var
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

dilsad03, post: 820414, member: 71287selamun aleyküm. ben de istanbul da yasıyorum.23 yasındayım.sakarya üniv.muhasebe mezunuyum.ama calışmıyorum şuan evdeim.ALLAHA EMANET OLUN..

ve aleykümselam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun inşaallah
enise karadeniz

enise karadeniz

Kıdemli Üye · 480 mesaj

selamunaleyküm..sitedekilerin birbirini tanıması güzel gerçekten..
adım ENİSE ama soyadım karadeniz değil:Dtrabzon/ofluyum.reşide yaşındayım(18)..ama babamın görevi nedeniyle bursa da oturuyorum 5 yıldır.bu yıl liseyi bitirdim 1 puanla ilahiyat fakültesini kaçırdım ne yazıkki.şimdi yeniden hazırlanıyorum.dersaneye gidiyorum..2 yıldır bu siteye dahilim çok işe yaramasamda:Dburda olmaktan mutluyum..sürekli psikolojik sorunları olan bi kızım ne yazıkki..bu kadar..selametle..
...sevmekle başladıysa her şey öyle bitmeli...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

enise karadenizselamunaleyküm..sitedekilerin birbirini tanıması güzel gerçekten..
adım ENİSE ama soyadım karadeniz değil:Dtrabzon/ofluyum.reşide yaşındayım(18)..ama babamın görevi nedeniyle bursa da oturuyorum 5 yıldır.bu yıl liseyi bitirdim 1 puanla ilahiyat fakültesini kaçırdım ne yazıkki.şimdi yeniden hazırlanıyorum.dersaneye gidiyorum..2 yıldır bu siteye dahilim çok işe yaramasamda:Dburda olmaktan mutluyum..sürekli psikolojik sorunları olan bi kızım ne yazıkki..bu kadar..selametle..

ve aleyküm selam
ayy ayyy ayyyy kardeşim benim hiçde psikolojik sorunu olan bir kardeşime benzemiyosun Rabbimiz hakkında hayıırlısını nasip etsin hayırlı günler dilerim
Rabbimize emnaet ol
:a26:
es_selam

es_selam

Yeni Üye · 0 mesaj

selm...tugba cım bende erzurum luyum trabzonda oturuyorum 11 yıldır a.ögrtm lise ögrencisiyim..ayriyeten kuran kursuna gidiyorum onun dışında ev kızıyım.yas 25.yeterlidir sanırım aklıma daha bişey gelmiyoda..bende memnun simdiden taniştıgımıza..gerçi bende yeni katildım aranıza inşalah hayırlara vesile olur arkadaşlıgımız saygılarımla aeolun..
WEBMASTER

WEBMASTER

Aktif Üye · 76 mesaj

a.s ben de tokat niksar lıyım..web tasarımcısıyım..bilgisayarcıyım...
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

ben sevda erzurumluyum ve trabzonda oturuyorum esselam benim yakın arkadaşımdır siteyi ben cok sevdigim için tavsiye ettim arkadaşıma acık lisededn imamhatip verıyorum hafızım niyetım ALLAH kabul edrse kuran hocası olabılmek.suan babamın işyerinde calışıyorum ona yardımcı oluyorum.bu kadar hepiniz selametle kalınız.:)
enise karadeniz

enise karadeniz

Kıdemli Üye · 480 mesaj

-Tuğba-
ve aleyküm selam
ayy ayyy ayyyy kardeşim benim hiçde psikolojik sorunu olan bir kardeşime benzemiyosun Rabbimiz hakkında hayıırlısını nasip etsin hayırlı günler dilerim
Rabbimize emnaet ol
:a26:

yok canım kardeyim öyle psikolojik sorunlarımvar dediysem etrafırnı kırıp döken kendi kendini yiyen cinsinden değilim.sadece hep kafaya taktığım bişeyler vardır..yani sürkeli bi sorunumvardır.bugünümde yoksa geçmiştekilerle dertlenirim öyle yani..:Dselametle..
...sevmekle başladıysa her şey öyle bitmeli...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

es_selam, post: 828399, member: 70697selm...tugba cım bende erzurum luyum trabzonda oturuyorum 11 yıldır a.ögrtm lise ögrencisiyim..ayriyeten kuran kursuna gidiyorum onun dışında ev kızıyım.yas 25.yeterlidir sanırım aklıma daha bişey gelmiyoda..bende memnun simdiden taniştıgımıza..gerçi bende yeni katildım aranıza inşalah hayırlara vesile olur arkadaşlıgımız saygılarımla aeolun..

ve aleykümselam hoşgeldiniz inşaallah üyeliğiniz hayırlı olsun inşaallah kardeşim...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

enise karadenizyok canım kardeyim öyle psikolojik sorunlarımvar dediysem etrafırnı kırıp döken kendi kendini yiyen cinsinden değilim.sadece hep kafaya taktığım bişeyler vardır..yani sürkeli bi sorunumvardır.bugünümde yoksa geçmiştekilerle dertlenirim öyle yani..:Dselametle..

Rabbimiz iyilik versin kardeşim benim selametle kal Rabbimize emnaet ol
su_sıla

su_sıla

Kıdemli Üye · 291 mesaj

Bu hayalde uyur Bursa her gece,
Her şafak onunla uyanır, güler
Gümüş aydınlıkta serviler, güller
Serin hülyasıyla çeşmelerinin.
Başındayım sanki bir mucizenin,
Su sesi ve kanat şakırtısından
Billur bir avize Bursa'da zaman

şiir çok uzun ama ben bu kadarını yazmak istedim .
Ben bursalıyım ve bursayı çok seviyorum ...
tövbekar_kız

tövbekar_kız

Aktif Üye · 55 mesaj

s.aleykum kardeşim
bende selda 21 yaşındayım istanbuldan katılıyorum bir magzada calışıyorum
yeni girdım sayılır burda olmaktan cok mutluyum gercekten içim acılıyo rahatlıyorum bir nebzede olsa bu kadar selametle kalınız dualarda buluşmak umuduyla aeolun
10082

10082

Üye · 13 mesaj

Selamin akeyküm ben seçkin şu an yeni üye oldum allahin hidayeti hepimizin üzerine olsun unutmadan manisaliyim anadolu üniversitesi kamu yönetimi mezunuyum...
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.