🔒 Sizleri Taniyabilirmiyim

57.847 görüntülenme · 597 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

dinleneydenselamün aleyküm ve rahmetullah ve berekatüh liselerden nefret ediyorum resmen günah abidesi anadolu lisesinde okuyorum imamhatipe gitmeyi çok istiyorum fakat ailem izin vermiyor neyzenim

aikoaymerhaba bende yeni bir uyeyim adim kevser fransada yasiyorum bir kizim var 4 yasinda birde oglum oldu henuz 4 aylik calismiyorum burasini hic sevmiyorum ama kader iste tum gurbetcilere ve size selam a.e.o

ahiret-yolcususelamünaleyküm ben gülhanim 20 yasindayim avusturya tirolde yasiyorum ve issizim:(hepinizle tanistigima memnun oldum selam ve dua ile allah emanet olun:D

BETÜLGÜLERselamun aleykum bende elif 20 yasındayım 1senelık
evlıyım ev hanımıyım izmitte yaşıyorum

ve aleykümselam cümleten hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun
hislerimm

hislerimm

Kıdemli Üye · 198 mesaj

selamünaleyküm ben de 30 yaşındayım trabzonluyum istanbul da yaşıyorum 1 kızım 1 oğlum var ev hanımıyım sizlerle tanıştığım için çok şanslıyım ..ALLAH HAKKIMIZDAN HAYIRLISINI NASİP EYLESİN Hayırlı günler..
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

benim adım incinur 9 yaşındayım öğrenciyim ama birde ev kızıyım.istanbul doğumluyum :a44::a44:
ÖMEREFE

ÖMEREFE

Aktif Üye · 99 mesaj

sabihanur
ÖMEREFE
sabihanur

sabihanur abla nasılsın ben çiğdem seninle tanışmak isterim abla bende 1 çocuk annesiyim allah bağışlasın seninkileride[/QUO ALLAH razı olsun iyiyim rabbim senin evladınıda bağışlasın inşallah kısmet olursa bende tanışmayı çok isterim cevabını görünce çok sevindim Manisanın neresinde oturuyosun

sabihanur ablacım ben ankarada oturuyorum manisada değil ama bu siteden başka arkadaşlarlada msn de görüşüyorum msn adresin varsa internetten görüşmek isterim sağolasın mesajıma cevap yazdığın için allaha emanet ol
SADULLAH IŞIK

SADULLAH IŞIK

Üye · 13 mesaj

Selamın Aleyküm bnde yeni bir üyeyim bu güzel sitede olmak çok güzel büyük bir manevi haz uyandırıyor ve insanın gönlünü genişletiyor konularıylada ders çıkarabileceğimiz bir site yapandan Allah razı olsun.... Allaha Emanet Olun ..... Ankara - Mamak
neslihannn

neslihannn

Yeni Üye · 2 mesaj

selamünaleyküm

selamünaleyküm

ben yeni katıldım daha siteyi kavrayamadım yardım edermisiniz
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

neslihannnben yeni katıldım daha siteyi kavrayamadım yardım edermisiniz

selamün aleyküm nesilihan kardeşim öğrenmek istediklerini sor yatrdımcı olmaya çalışalım
neslihannn

neslihannn

Yeni Üye · 2 mesaj

selamünaleyküm bende yeeni katıldım ev kııyım 20 yasındayım interneti faydalı şeylere kullanmak istiyorum
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

neslihannnselamünaleyküm bende yeeni katıldım ev kııyım 20 yasındayım interneti faydalı şeylere kullanmak istiyorum

evili misin kardeşim ne güzel ALLAH biömür boyu mutlu etsin anşallah
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

burdakikardeşlerimizle birlikte hepimiz bişeyler daha öğrenebilmek için biririmize yardımcı olabilmek için çırpınyoruz aamıza hoşgeldin inaşaaalh memnun olursun
harun78xxx

harun78xxx

Aktif Üye · 64 mesaj

bende batı karadeniz in en güzel şehri karabükten.allah ın selamı ve esenliği tüm inanalara olsun
sezer demir

sezer demir

Kıdemli Üye · 238 mesaj

Bôyleliklen karadenizliler buradada çogunlugu saglIyor galiba Herkese hayIrlI geceler dilerim ALLAHA emanet olun.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

harun78xxxbende batı karadeniz in en güzel şehri karabükten.allah ın selamı ve esenliği tüm inanalara olsun

sezer demirBôyleliklen karadenizliler buradada çogunlugu saglIyor galiba Herkese hayIrlI geceler dilerim ALLAHA emanet olun.

selamun aleyküm kardeşim hoşgeldiniz inşaallah evet neslimiz çogalıyooo sitemizdede:a15:
İMREN

İMREN

Kıdemli Üye · 212 mesaj

selamün Aleyküm kardeşim.
bende istanbulda oturuyorum.
kapodokya yani nevşehirliyim.Ev hanımıyım
northerner

northerner

Kıdemli Üye · 253 mesaj

selamü aleyküm ben mehmet
aslen trabzon luyum istanbulda ikamet ediyorum
sarıyer imam hatip lisesi mezunuyum
BaFrALı AhMeT

BaFrALı AhMeT

Kıdemli Üye · 136 mesaj

S.A

S.A

Ben Samsun Bafralıyım.16 yaşındayım ve lise 3 öğrencisiyim.ALLAHın selamı üzerinize olsun.
celalmermer

celalmermer

Yeni Üye · 2 mesaj

Selamünaleyküm ben şanliurfa dan emekli öğretmen, tüm müslüman kardeşlerime selamlar ve sevgiler. Allaha emanet olunuz.
sezer demir

sezer demir

Kıdemli Üye · 238 mesaj

-Tuğba-, post: 839643, member: 90590 selamun aleyküm kardeşim hoşgeldiniz inşaallah evet neslimiz çogalıyooo sitemizdede:a15:

:B evet tugba bak yeni gelenlere samsun bafra ordu Maasallah ALLAH dahada çogaltsIn insALLAH.:a15:
iyi bir insan

iyi bir insan

Üye · 26 mesaj

Merhabalar Tuğba kardeşim....

Benim adım İbrahim. İstanbulda ikamet ediyorum.Diş teknisyeniyim.Yaşım 32 Yani yolun yarısı.Öyle derler ya Allah bilir tabi.Tanıştığıma memnun oldum.Allaha emanet ol kardeşim.

Hoşçakal Sevgiyle kal......
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

selamün aleyküm . ismim hülya ığdırda öğretmenlik mesleğimi devam ettirmeye çalışıyorum.
3 senelik öğretmenim gazi üniversitesi mezunuyum. mesleğimi severek yapıyorum. daha çok kendiyle başbaşa olmayı yani yalnızlığı seven bir insanım.
..........selamlar yeniden...
ÂNI YAŞA...
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.