🔒 Sizleri Taniyabilirmiyim
57.847 görüntülenme · 597 yanıt
s.a tubacım mehtap ben 22 yasındayım adanalıyım fakat ızmırde ıkamet edıyorum.2yıllık evlıyım ev hanımıyım
selamun aleykum
selamun aleykum
selamun aleykum ben merve 20 yasındayım ıstanbulluyum calısıyorum sıteyı yenı gordum cok hosuma gıttı bundan sonra takıbcıısyım allahma emanet ol :H:H:H
selamun aleykum
selamun aleykum ben merve 20 yasındayım ıstanbulluyum calısıyorum sıteyı yenı gordum cok hosuma gıttı bundan sonra takıbcıısyım allahma emanet ol :H:H:H
sarmaşıkbende konya ereğlidenim 20 yaşındayım..çalışan bir bayanım...
Sevgi ve selam ile....
s.a. Sarmaşik kardeşim ben seninle tanişamak istiyorum...
Bende konya ereglide oturuyorum ismim elmas çalişiyorum...
Peki senn...
kırıkkalp
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
selamünaleyküm ben ukbanur ERZİNCANLIYIM 17 yaşındayım öğrenciyim ve son olarak bu siteye üye olmaktan son derece mutluyum ve sizin gibi abilerim ablalarım bacılarım ve kardeşlerim olduğu içinde kendimi çok şanslı sayıyorum neyse uzattım gene ALLAHIN SELAMI HEPİNİZİN ÜZERİNE OLSUN SELAMETLE.....
selamın aleyküm.......bende hakan gerçi konu açtım ama bahsetmediğim şeyleri yazayım...Sivaslıyım,İstanbulda yaşıyorum...lise sona geçtim bu sene anadolu teknik lisesi bilgisayar yazılım bölümündeyim..inş güzel bir üniversite kazanıp iyi bir yazılımcı olmak istiyorum..bakalım Rabiim hayırlısı neyse onu eylesin..Allah'a emanet olun
<<< Şefaat Ya Rasululallah >>>>:a09:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22780-sizleri-taniyabilirmiyim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.