10082Selamin akeyküm ben seçkin şu an yeni üye oldum allahin hidayeti hepimizin üzerine olsun unutmadan manisaliyim anadolu üniversitesi kamu yönetimi mezunuyum...
selametle kalın..
selam ve dua ile..
57.847 görüntülenme · 597 yanıt
10082Selamin akeyküm ben seçkin şu an yeni üye oldum allahin hidayeti hepimizin üzerine olsun unutmadan manisaliyim anadolu üniversitesi kamu yönetimi mezunuyum...
aliye_aliye, post: 477486, member: 23787selamün aleyküm kardeşim..ben Aliye.. izmirde ikamet ediyorum.. bilgisayar mühendisliği mezunuyum.. bu yıl mezun oldum.20 yaşındayım..şu an eski bölümüm tıbba devam etmek gayesindeyim.. nasip bakalım inşallah..bunun dışında haftaiçi her gün kuran, tecvit ve okul dersleri veriyorum. sohbetlere ve konferanslara katılıyorum zaman oldukça.siteye de nette işim oldukça girmeye çalışıyorum..
selam ve dua ile.Allah'a emanet olunuz.
hibe, post: 831007, member: 50317selamun aleykum ben hibe sakaryalıyım 38 yasındayım 4 cocuk annesiyim seninle tanıstıgımıza sevindim tuba selam ve dua ile
Selçuk_luBu tip konuların kime ne faydası var anlamak mümkün değil...Açtığınız konu istismarı beraberinde getiriyorsa-ki öyledir, o zaman konunun devam etmesinin bir manası yok..Burası bir chat sitesi değilki, karşılıklı tanışma faslı olsun...Konuyu açan kardeşimizin samimiyetinden asla şüphem yok, ama, her konunun olduğu gibi bu konununda istismarcıları çıkabiliyor...
nur elifaleyküm selam kardeşim memnun oldum bende nur elif aydından açıköğretim kamuyönetim okuyorum allaha emanet ol kardeşim
&temmuz&aleyküm selam bende sitede yeniyim adana oturuyorum 22 yaşındayım açıköğretim okuyorum allaha emanet olun dua ile
~ESRA~selamunaleykum ben esra,23 yasindayim,bursaliyim , inglizce ogretmeniyim...selametle kalin...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22780-sizleri-taniyabilirmiyim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.