DUA EDERMİSİNİZ?
657 görüntülenme · 4 yanıt
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞLERİM BU GÜN BENİM İÇİN ÇOK ÜZÜCÜ BİR GÜN NE YAZIKKİ ÇOK SEVDİĞİM Bİ ABLAM TRAFİK KURALLARINI İHLAL EDERK KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN BİR SÜRÜCÜNÜN KURBANI OLDU DURUMU AĞAR. SİZLERDEN RİCAM ABLACIM İÇİN DUA ETMENİZ YÜZÜ İÇİN AMELİYAT OLACAK İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE ŞİFA BULUR DUALARINIZA ÇOK İHTİYACI VAR. ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
RE: DUA EDERMİSİNİZ?
Selamun aleykum.. Çok üzücü bir durum gerçektende kardeşim.. Rabbim şifa versin, inşaAllah biran önce iyileşir..
Rabbim yakınlarınada sabır versin..
Dualarımızdasınız kardeşim.. SelametleB)B)
Selamun aleykum.. Çok üzücü bir durum gerçektende kardeşim.. Rabbim şifa versin, inşaAllah biran önce iyileşir..
Rabbim yakınlarınada sabır versin..
Dualarımızdasınız kardeşim.. SelametleB)B)
Allah acil şifalar versin yar ve yardımcısı olsun inşallahB)
derya86 yazdı:
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞLERİM BU GÜN BENİM İÇİN ÇOK ÜZÜCÜ BİR GÜN NE YAZIKKİ ÇOK SEVDİĞİM Bİ ABLAM TRAFİK KURALLARINI İHLAL EDERK KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN BİR SÜRÜCÜNÜN KURBANI OLDU DURUMU AĞAR. SİZLERDEN RİCAM ABLACIM İÇİN DUA ETMENİZ YÜZÜ İÇİN AMELİYAT OLACAK İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE ŞİFA BULUR DUALARINIZA ÇOK İHTİYACI VAR. ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
Allah acil şifalar versin yar ve yardımcısı olsun inşallahB)
çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin inşallah rabbim yar ve yardımcısıolsun... inşallah eski sağlıgına kavuşur...B)
çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin inşallah rabbim yar ve yardımcısıolsun... inşallah eski sağlıgına kavuşur...B)
Yüce Rabbim hastanızın şifasını versin inşaAllah ..
suçlununda biran önce yakalanıp gerekli cezayı almasını ümit ederim.
Allah yar ve yardımcınız olsun
B)B)B)
Yüce Rabbim hastanızın şifasını versin inşaAllah ..
suçlununda biran önce yakalanıp gerekli cezayı almasını ümit ederim.
Allah yar ve yardımcınız olsun
B)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19000-dua-edermisiniz · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Acil dua edermisiniz kardeslerim!!! Dua Bölümü 18 cevap
- bu kitabı tavsiye edermisiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Benide kabul edermisiniz??? Tanışma Köşesi 17 cevap
- İŞYERİM İÇİN DUA EDERMİSİNİZ LÜTFEN Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- hastalıgım için dua edermisiniz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 41 cevap
- 6 aylık minik bir melek için dua edermisiniz. Dua Bölümü 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.