Allah rızası için dua edermisiniz:(
795 görüntülenme · 7 yanıt
Günaha batmış bu kardeşinize Allah rızası için dua edermisiniz:( derdimi Allah biliyor dermanımda O' ndadır sizde dua eder misiniz...:(
tevbekarım ↗Günaha batmış bu kardeşinize Allah rızası için dua edermisiniz:( derdimi Allah biliyor dermanımda O' ndadır sizde dua eder misiniz...:(
Derdi veren Dermanını Vermez mi? Rabbim yar ve yardımcın olsun,bol bol dua et.. bnmde dularım sizinle
RABBİM yar ve yardımcınız olsun abla..
Hayırlı kapılar açsın..
Hayırlı kapılar açsın..
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
günahlar hangimiz temizizki...Aklıma her geldiğinde EL GAFUR dyorum senki kulunun günahlarını bir anda örtüp bir daha hiç açmayansın sormayıp hatırlamayan hatırlatmayansın beni de dua isteyen af dileyip tövbe eden tüm kullarını da affet nolur...
ALLAHIM yardımcın olsun kardeşim derdine derman bulman ve affedilmemiz dileği ile
ALLAHIM yardımcın olsun kardeşim derdine derman bulman ve affedilmemiz dileği ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/83906-allah-rizasi-icin-dua-edermisiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- S.A arkadaşlar Allah rızası için hatime yardım edermisiniz? Hatim Listesi 30 cevap
- Allah rızası için hasta olan bebeğimize dua edermisiniz? Hatim Listesi 5 cevap
- DUA EDERMİSİNİZ? ALLAH RIZASI İÇİN Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 48 cevap
- Evvela Allah rızası için. fatma halam için.tüm ölenlerimiz -hastalarımız için YASİN Hatim Listesi 4 cevap
- Kendi nefsim için değil Allah rızası için! Ashab-ı Kiram (Sahabeler) 10 cevap
- bu defa kendim için dua istiyorum Allah rızası için Dua Bölümü 15 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.