Açık Öğretim İlahiyat??? yardım edermisiniz lütfen
11.080 görüntülenme · 9 yanıt
selamün aleyküm kardeşim
şuan babam da açıköğretimden ilahiyat okuyor(imam-hatip mezunu)
ilahiyata seneler sonra yazıldı.
benim şimdilik bir bilgim yok
ama babama bi soruyum sonra cvbını yazarım inşallah
selametle
şuan babam da açıköğretimden ilahiyat okuyor(imam-hatip mezunu)
ilahiyata seneler sonra yazıldı.
benim şimdilik bir bilgim yok
ama babama bi soruyum sonra cvbını yazarım inşallah
selametle
güLe_VurGuN, post: 1023974, member: 90590Ben düz lise mezunuyum bu sene öss ye gircem ama nasıl bilmiyorum.Açıköğretimden ilahiyat nasıl kazanılır kaç puan ne yapmam lazım düzlise mezunları girebilirmi teşekkürler
Selamun Aleyküm.
Açıköğretim kazanmak için barajı geçmek yeterlidir kardeşim.Açıköğretim ilahiyat okumak için kesinlikle öncelikle ehl-i sünnet alimlerinin akaid ve fıkh kitapları okunmalıdır.Alttaki Linkteki kitabın okunması tavsiye olunur.Selametle kalın..
04-Herkese Lzm Olan mn
*Dilini muhafaza et, seni sokmasın. Çünkü o, büyük bir yılandır.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
_SeNaToR_, post: 1024732, member: 37970ama açıköğretimdeki 2 yıllıktır ona göre kardeş.Hem sınavlarda başı açma zorululuğu var.Onun için tekrar düşün sen.
iki yılllık ilahiyat önlisansı bitirince dikey geçiş sinavına girip 2 yıl daha okuyup 4 yıllık diploması almak mümkündür Tavsiye ederiz selametle
kardeş bende senin durumundayım.anadolu lisesi mezunuyum araştırmalarıma göre 145 puan yapmamız yeterliymiş..Hayırlısı olur İnş bizim için..
Kimler Kayıt Yaptırabilir?Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının İmam Hatip (İmam Hatip Lisesi/İmam Hatip Okulu/İmam Hatip Lisesi (Y.Dil Ağırlıklı) /Anadolu İmam Hatip Lisesi) alan/kol/bölümlerinden mezun olan öğrenciler İlahiyat programına sınavsızyerleştirilebilmektedir. Ayrıca, ÖSS’de herhangi bir puan türünden 145 ve üzeri puan alan kişiler de bu programayerleştirilebilmektedirler. Programın kontenjanı sınırsızdır.
Kimler Kayıt Yaptırabilir?Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının İmam Hatip (İmam Hatip Lisesi/İmam Hatip Okulu/İmam Hatip Lisesi (Y.Dil Ağırlıklı) /Anadolu İmam Hatip Lisesi) alan/kol/bölümlerinden mezun olan öğrenciler İlahiyat programına sınavsızyerleştirilebilmektedir. Ayrıca, ÖSS’de herhangi bir puan türünden 145 ve üzeri puan alan kişiler de bu programayerleştirilebilmektedirler. Programın kontenjanı sınırsızdır.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54589-acik-ogretim-ilahiyat-yardim-edermisiniz-lutfen · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- açık öğretim mi? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 14 cevap
- Açık Öğretim Fakültesi'ne Kayıt Açık Öğretim Fakültesi / AÖF 5 cevap
- kalp gözü açık kişilere inanmak günahmı?lütfen yardım Dini sohbet 2 cevap
- YÖK, ilahiyat diplomalarındaki şerhi kaldırdı Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- İçinizde ilahiyat fakültesi mezunu yada okuyanı varmı? Dini sohbet 15 cevap
- lütfen yardım edermisiniz!!! Bilgisayar Destek 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.