Açık Öğretim İlahiyat??? yardım edermisiniz lütfen

11.080 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
güLe_VurGuN

güLe_VurGuN

Aktif Üye · 69 mesaj

....................
(düzenlendi)
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

selamün aleyküm kardeşim
şuan babam da açıköğretimden ilahiyat okuyor(imam-hatip mezunu)
ilahiyata seneler sonra yazıldı.
benim şimdilik bir bilgim yok
ama babama bi soruyum sonra cvbını yazarım inşallah
selametle
mektubat

mektubat

Mübarek Üye · 2.308 mesaj

güLe_VurGuN, post: 1023974, member: 90590Ben düz lise mezunuyum bu sene öss ye gircem ama nasıl bilmiyorum.Açıköğretimden ilahiyat nasıl kazanılır kaç puan ne yapmam lazım düzlise mezunları girebilirmi teşekkürler

Selamun Aleyküm.
Açıköğretim kazanmak için barajı geçmek yeterlidir kardeşim.Açıköğretim ilahiyat okumak için kesinlikle öncelikle ehl-i sünnet alimlerinin akaid ve fıkh kitapları okunmalıdır.Alttaki Linkteki kitabın okunması tavsiye olunur.Selametle kalın..

04-Herkese Lzm Olan mn
*Dilini muhafaza et, seni sokmasın. Çünkü o, büyük bir yılandır.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

ama açıköğretimdeki 2 yıllıktır ona göre kardeş.Hem sınavlarda başı açma zorululuğu var.Onun için tekrar düşün sen.
ismaile

ismaile

Mübarek Üye · 1.872 mesaj

_SeNaToR_, post: 1024732, member: 37970ama açıköğretimdeki 2 yıllıktır ona göre kardeş.Hem sınavlarda başı açma zorululuğu var.Onun için tekrar düşün sen.

iki yılllık ilahiyat önlisansı bitirince dikey geçiş sinavına girip 2 yıl daha okuyup 4 yıllık diploması almak mümkündür Tavsiye ederiz selametle
güLe_VurGuN

güLe_VurGuN

Aktif Üye · 69 mesaj

....................
(düzenlendi)
güLe_VurGuN

güLe_VurGuN

Aktif Üye · 69 mesaj

....................
(düzenlendi)
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

kardeşim imam-hatip lisesi ve düz lise arasında puan farkı varmış
ama çokda zor değil inşallah kazanırsın
ilahiyatı bitirince bildiğime göre imam yada kurs hocası olabiliniyor
güLe_VurGuN

güLe_VurGuN

Aktif Üye · 69 mesaj

....................
(düzenlendi)
eyrasul

eyrasul

Yeni Üye · 1 mesaj

kardeş bende senin durumundayım.anadolu lisesi mezunuyum araştırmalarıma göre 145 puan yapmamız yeterliymiş..Hayırlısı olur İnş bizim için..

Kimler Kayıt Yaptırabilir?Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının İmam Hatip (İmam Hatip Lisesi/İmam Hatip Okulu/İmam Hatip Lisesi (Y.Dil Ağırlıklı) /Anadolu İmam Hatip Lisesi) alan/kol/bölümlerinden mezun olan öğrenciler İlahiyat programına sınavsızyerleştirilebilmektedir. Ayrıca, ÖSS’de herhangi bir puan türünden 145 ve üzeri puan alan kişiler de bu programayerleştirilebilmektedirler. Programın kontenjanı sınırsızdır.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.