°*Abim Icin Yardim Edermisiniz°*
2.928 görüntülenme · 28 yanıt
canım kardeşim bahar ALLAH abine abimize zihin açıklığı versin inşALLAH.ben de şimdilik 200 alayım biraz az oldu ama hakkını helal et olur mu .selam ve dua ile.
bu arada kardeşinin abisi iin bu şekilde dualarıyla seferber olması beni çok etkiledi.çok mutlu oldum kardeşim ALLAH c.c. senden razı olsun:A
bu arada kardeşinin abisi iin bu şekilde dualarıyla seferber olması beni çok etkiledi.çok mutlu oldum kardeşim ALLAH c.c. senden razı olsun:A
mabet_bekcisicanım kardeşim bahar ALLAH abine abimize zihin açıklığı versin inşALLAH.ben de şimdilik 200 alayım biraz az oldu ama hakkını helal et olur mu .selam ve dua ile.
Canimsin Ya Cok Sagol__ Asil sen hakkini Helal et__ ALLAH (c.c) Razi Olsun Merve__B)
Eminimki bütün Kardesler abisi icin benim yaptigimi yapar__B)
Eminimki bütün Kardesler abisi icin benim yaptigimi yapar__B)
ALLAH´a e.o
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Ve aleyküm Selam Bahar kardeşim.. Rabbimiz c.c zihin açıklığı versin, hayırlı neticeler nasip etsin, muvaffak kılsın inşallah..Ben 1250 tane alayım inşallah..Dualarda olacaksınız kardeşim..Allah'a emanetsin..Selam ve dua ile..B)
aliye_aliyeVe aleyküm Selam Bahar kardeşim.. Rabbimiz c.c zihin açıklığı versin, hayırlı neticeler nasip etsin, muvaffak kılsın inşallah..Ben 1250 tane alayım inşallah..Dualarda olacaksınız kardeşim..Allah'a emanetsin..Selam ve dua ile..B)
Amin insALLAH__ Ne Kadar tesekkür etsem azdir ALLAH Razi Olsun Rabbbim Gönlüne Göre Versin Petmezim Cok Sagol__B) B) B)
Aşkâ MecnunAleykümselam.....
-Kıymetli kardeşim, Rica ne demek ALLAH c.c. cümlemizin yardımcısı olsun inşALLAH elimden geldiğince yükünü az ya da çok hafiletmeye niyet ettim inşALLAH....ALLAH c.c. katında kabul olması temennisi ile hayırlı geceler selam ve dua ile
Cok Sagol Abim ALLAH (c.c) Razi Olsun cok Sevindirdirdin Beni__ Rabbim Ne Muradin Varsa versin Abim Cok Sagol
<DAMLA>selamun aleykum kardeşim 100 tane okucam inşallah rabbim kabul etsin
rabbimize emanetsin inşallah
Ve Aleyküm Selam
ALLAH (c.c) Razi Olsun__ Cok Sagolun Rabbim Gönlünüze Göre Versin__B)B) B)
Aşkâ MecnunBen oraya yazmamıştım ama orayamı çıkmış yaw ALLAH ALLAH
http://forum.islamiyet.gen.tr/bize-ayiracak-5-bes-dakikaniz-var-mi/47379-tefriciye-duasinda-sonuc-kesin-mic.html
- Kolay hatırda kalması için 4444 sayısını söyleyenler olmuştur. Tefsir sahibi Kurtubi'nin (4444) defa okunması halinde kabul olacağı yönünde bir ümidi vardır. Ancak bu da bir ümittir. Bu miktarı bulan okumalar mutlaka kabul olur, bu sayıya ulaşamayanlar ise redde uğrar demek değildir. Nitekim günde 41 defa, 21 defa okumalıdır, diyenler de olmuştur. Duadır bu.. Az da okunsa çok da okunsa okuyanlar boş kalmazlar, dünyevî istekleri yerine gelmese de uhrevî sevabını kazanır."
:evetAnladim abi ALLAH (c.c) Razi Olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23741-0-abim-icin-yardim-edermisiniz-0 · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.

ALLAH Hepinizden Razi Olsun