babami cok kücük yasta kaybetmistim annem benim icin hem anne hem baba hem dost hem arkadas kisacasi herseydi...onun acisi hala icimde kolay kolay da gecmez hep aklimda baktigim heryerde annemi düsünüyorum...baska kimsem kalmadi annem icin fatiha okursaniz cok sevinirim..hicbir destekcim yok kimsesiz kaldim...:(((( simdiden cok sagolun arkadaslar.....
CANIM ANNEM iCiN DUA EDERMiSiNiZ...???
2.623 görüntülenme · 33 yanıt
Hayatta tek dayanagim annemi kaybettim 18.05.2011...
babami cok kücük yasta kaybetmistim annem benim icin hem anne hem baba hem dost hem arkadas kisacasi herseydi...onun acisi hala icimde kolay kolay da gecmez hep aklimda baktigim heryerde annemi düsünüyorum...baska kimsem kalmadi annem icin fatiha okursaniz cok sevinirim..hicbir destekcim yok kimsesiz kaldim...:(((( simdiden cok sagolun arkadaslar.....
Allah rahmet eylesin,sizelerede sabırların en büyüğünü versin
3 İhlas,1Fatiha,1Ayet-el Kürsi okudum.
Rabbim kabul etsin,mekanı Cennet olsun inşallah.
Rabbim rahmet eylesin kardeşim. Başınız sağolsun..Rabbim size sabırlar versin..
3 İhlas 1 Fatiha okudum. Ruhuna gider inşaallah..Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
3 İhlas 1 Fatiha okudum. Ruhuna gider inşaallah..Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
Mübarek Üye
- Tepki
- 1.953
- Ödül
- 163
Mübarek Üye · 3.037 mesaj
Allah sabır versin mekanı cennet olsun İnşallah
Fatiha ve İhlas surelerini okudum
Allaha emanet olun
Fatiha ve İhlas surelerini okudum
Allaha emanet olun
Canım kardeşim ,
rabbim sabırlar versin.anne denildiğinde çıkarsız sevgi ve merhamet duyguları aklıma gelir.
Dayanamam gözlerim yaşarmaya başlar.
Canım benim allah yar ve yardımcın olsun.selametle kal.
Yasini şerif okuyacağım.
Allahın izniyle...
Allaha emanet ol.
Fatiha suresi ve ihlas suresi okudum .
Mekanı cennet olsun canım benim.
rabbim sabırlar versin.anne denildiğinde çıkarsız sevgi ve merhamet duyguları aklıma gelir.
Dayanamam gözlerim yaşarmaya başlar.
Canım benim allah yar ve yardımcın olsun.selametle kal.
Yasini şerif okuyacağım.
Allahın izniyle...
Allaha emanet ol.
Fatiha suresi ve ihlas suresi okudum .
Mekanı cennet olsun canım benim.
Camkenarı
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Selamun Aleykum Kardeşim
Hayırlı Ramazanlar
Allah Rahmet eylesin,mekanları cennet olsun,sizlerede sabır versin inş.Kimsesizler kimsesi Rabbim sizi ve Ümmeti Muhammedi kimseye muhtaç etmesin inş.Allahın izni ile ben de Fatiha ve 3 İhlas okuyacağım inş.
Selam ve Dua ile
Hayırlı Ramazanlar
Allah Rahmet eylesin,mekanları cennet olsun,sizlerede sabır versin inş.Kimsesizler kimsesi Rabbim sizi ve Ümmeti Muhammedi kimseye muhtaç etmesin inş.Allahın izni ile ben de Fatiha ve 3 İhlas okuyacağım inş.
Selam ve Dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/76754-canim-annem-icin-dua-edermisiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.