ÖZÜR DİLİYORUM

1.764 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

:(:(BU FORMU DÜN KALBİNİ KIRDIĞIM ARKADAŞ İÇİN AÇTIM İNANIN ÇOK PİŞMANIM ÖZÜR DİLİYORUM.HAKKINIZI HELAL EDİN NOLUR.RABBİM İKİ CİHANDADA SİZDEN RAZI OLSUN.
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

RE: ÖZÜR DİLİYORUM

Kardeşim konunuz nedir bilmiyorum ama;

Müslümanın müslümana üç günden fazla dargın durması haramdır.

Özür dilemek büyük bi erdemdir. Affetmekde büyük bir erdemdir.

Biz burda kardeşiz. Kimsenin kalbi kırılmaz inş. İncinebilir belki ama kardeşiz. Kardeşler arasında ufak tefek hadiseler olur. İnş. bu hassasiyetinizi görür ve dotluğunuz devam eder.

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
tsunami

tsunami

mustafa_xtar yazdı:
Kardeşim konunuz nedir bilmiyorum ama;

Müslümanın müslümana üç günden fazla dargın durması haramdır.

Özür dilemek büyük bi erdemdir. Affetmekde büyük bir erdemdir.

Biz burda kardeşiz. Kimsenin kalbi kırılmaz inş. İncinebilir belki ama kardeşiz. Kardeşler arasında ufak tefek hadiseler olur. İnş. bu hassasiyetinizi görür ve dotluğunuz devam eder.

sağolun allah razı olsun kardeşim ya ben o arkadaşın kalbini kırdım ama çok pişman oldum dua edinde burdaki yazıları görüp affetsin.yoksa vicdan azabıyla ölücem.aeo.
tsunami

tsunami

ÖZÜR DİLİYORUM ÖZÜR DİLİYORUM .
zerrin

zerrin

Mübarek Üye · 2.172 mesaj

tsunami yazdı:

kardeşim kimin kalbini kırdıysan inşaallah bu formu görünce kırgınlığı geçecektir. sen belliki pişmansın. özür diliyosun. oda anlayacaktır. B)
tsunami

tsunami

zerrin yazdı:
tsunami yazdı:

kardeşim kimin kalbini kırdıysan inşaallah bu formu görünce kırgınlığı geçecektir. sen belliki pişmansın. özür diliyosun. oda anlayacaktır. B)

SAĞOL KARDEŞİM İNŞALLAH BU FORMU BUGÜN GÖRÜR VE AFFEDER BENİ.
İNSANLARIN EN ÜSTÜNÜ TAKVADA EN ÜSTÜN OLANIDIR.
VEYS

VEYS

Mübarek Üye · 1.350 mesaj

???????????*
tsunami

tsunami

ÖZÜRÜM KABUL EDİLMEMİŞ GALİBA ?????????????????
map

map

Yeni Üye · 9 mesaj

NE OLUR KIRGIN KALMAYIN NEOLUR HAYATTA O KADAR SIKINTILAR VARKİ BÖYLE DERTLER YAŞANIYORKİ SIZ KIRMAYIN UMARIM DUZELIR TEK TEMELİM BU :(
elzem

elzem

Mübarek Üye · 1.656 mesaj

tsunami yazdı:
ÖZÜRÜM KABUL EDİLMEMİŞ GALİBA ?????????????????

ben kimi kırdığınızı çözdüm galiba
değerli kardeşim inşlh özrünüzü kabul eder diyorum
marziye

marziye

Kıdemli Üye · 215 mesaj

veysel beymi kırgın olan acaba affetmek büyüklüktür kırgınlığa mahal vermeyelim sitemizde .selametle
takan

takan

Mübarek Üye · 1.377 mesaj

KİMSE KARDEŞİMİZİN ÖZRÜNÜ BİR ZAHMET KABUL ETSİN BELLİKİ BİR PİŞMANLIK VAR.A.E.O
tsunami

tsunami

marziye yazdı:
veysel beymi kırgın olan acaba affetmek büyüklüktür kırgınlığa mahal vermeyelim sitemizde .selametle

hayır kardeşim veysel bey değiller.bana kırgın olan arkadaş muhammed kutsal.ya tekrar özür diliyorum.aeo
-Esmani-

-Esmani-

Mübarek Üye · 2.169 mesaj

S.A
MUHAMMET KARDEŞİN SANA VERDİĞİ CEVABI BAŞKA BİR FORUMDA GÖRDÜM.SENİNLE HELALLEŞMİŞ.SANIRIM SEN ONU GÖRMEDİN.MERAK ETME OLGUN MÜMİN BİRBİRİNE KÜS KALMAZ.AYRICA O MALUM KONUDA O KADAR KIZMIŞ OLDUĞU FALAN YOK.GALİBA SEN BİRAZ HASSAS DAVRANDIN.KENDİSİDE SANA CEVAP VERECEKTİR.
tsunami

tsunami

mk5834 yazdı:
S.A
MUHAMMET KARDEŞİN SANA VERDİĞİ CEVABI BAŞKA BİR FORUMDA GÖRDÜM.SENİNLE HELALLEŞMİŞ.SANIRIM SEN ONU GÖRMEDİN.MERAK ETME OLGUN MÜMİN BİRBİRİNE KÜS KALMAZ.AYRICA O MALUM KONUDA O KADAR KIZMIŞ OLDUĞU FALAN YOK.GALİBA SEN BİRAZ HASSAS DAVRANDIN.KENDİSİDE SANA CEVAP VERECEKTİR.

a.s. Biz o konuda anlaştık evet ama bu kez ben onun kalbini kırdım. çok pişmanım ona ulaşabilirseniz söyleyin ondan çok özürdiliyorum.
-Esmani-

-Esmani-

Mübarek Üye · 2.169 mesaj

tsunami yazdı:
mk5834 yazdı:
S.A

a.s. Biz o konuda anlaştık evet ama bu kez ben onun kalbini kırdım. çok pişmanım ona ulaşabilirseniz söyleyin ondan çok özürdiliyorum.

OLUR KARDEŞ.İSTERSEN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİN ONA .AMA GEREK YOK.BEN ONU ÇOOOOK ÇILDIRTTIM.SONRADA OTURUP MUHABBET ETTİK MSN DE.KIRGINLIK FALAN OLMAZ YANİ.RAGHAT OL.BİZİM FARKIMIZ BU OLMALI MÜSLÜMAN OLARAK .
tsunami

tsunami

mk5834 yazdı:
tsunami yazdı:
mk5834 yazdı:
S.A

OLUR KARDEŞ.İSTERSEN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİN ONA .AMA GEREK YOK.BEN ONU ÇOOOOK ÇILDIRTTIM.SONRADA OTURUP MUHABBET ETTİK MSN DE.KIRGINLIK FALAN OLMAZ YANİ.RAGHAT OL.BİZİM FARKIMIZ BU OLMALI MÜSLÜMAN OLARAK .

BEN ONA ULAŞAMIYORUM ONUNLA NORMALDE MSNDEN KONUŞABİLİYODUK AMA ONU OKADAR KIRDIMKİ BENİ ENGELLEDİ BENDE ONA BURDAN SESLENMEK İSTEDİM AMA KAÇ GÜNDÜR ÖZRÜMÜ KABUL ETMİYOR ÇOK KIRDIM SANIRIM .İNANIN BU KADAR KIRILACAĞINI TAHMİN DAHİ ETMEİŞTİM SÖYLEYİN AFFETSİN BENİ. AEO. İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM. BEN NASIL BÖYLE BİR HATA YAPTIM BİLMİYORUM. ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM.
tsunami

tsunami

hala özürüm kabul edilmedimi?
tsunami

tsunami

:(:(:(:(:(
zerrin

zerrin