yakais abiden özür diliyorum.
2.676 görüntülenme · 35 yanıt
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
Esselamu aleyküm
Amacımız konu kapatmak değil.
Hangi amaçla girdiğimiz konulara yazma tarzımızdan belli oluyor... ALLAH c.c. aşkı için kötüyü terk etmek gerekir.
Konular kapatılmadığı zaman üyelerin nasıl birbirleriyle tartıştığını , konudan uzaklaştığını hatta çirkinleştiğini gördük..
Biz sustuk bekledik....bekleyim bakalım ne olacak dedik... ama ne yazık ki şöyle kendimizi bir toparlayalım diyen olmadı..
Bir kişiye laf söylemek -sataşmak- alaycı kırıcı konuşmak - küfür etmek çok kolay...
Geride bıraktığınız şeylere bir bakın......
Konu kapatılmazsa bu uzar gider...
Forumda kaldığımız süreler de lütfen yazışmalarımıza dikkat edelim...Sizi izleyen binlerce kişi var....
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Bediüzzaman
Cahillerle, aptallarla, seviyesizlerle tartışmayın, dışarıdan bakan biri aranızdaki farkı anlayamayabilir...
Bu nedenle tartışmaya girmeden, seviyesizlerin seviyesine düşmeden hakkı savunalım...
Yoksa onlardan bir farkımız kalmıyor...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
özur dilerim , islam kardeslerim için , özur dilerim ellerinde ipleri oldugu halde size saldirildigi için ....
özurdilerim insan oldugum için bu bizim ayibimiz, ipleri ellerinde tutanlar adina özur dilerim ....
Kefere ne oldugumuzu gosterdi....saldirilara açigiz, tek basinayiz, guclu olmamiz gerekir, bu neki???
Korkmuyorum artik, pasaniz gelsin...kurtlari salip, koyunlari korkutmak ha!yutmam
inancimi zedelediniz defalarca, anladim ki ....???? oysa sizlere inanmistim, sizlere yonetime guvenmistim...kefereye kapiyi siz actiniz!!!!
özur dilerim, hatamdan oturu Rabbimden özur dilerim ??? Ya Rab senden baska guvenecek yokmus anladim bagisla...
★ Kıdemli Üye
- Tepki
- 6
- Ödül
- 18
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 110 mesaj
★ Kıdemli Üye
- Tepki
- 6
- Ödül
- 18
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 110 mesaj
yukarıda bir arkadaşım seviyesizce tartışmayın gayri müslümler de okuyor yazmış.Evet biz onları aynı düşünceden dolayı öncelikle koruduk.O malum arkadaş KEFERE yi kendisi Gayri müslüm manasında kullanarak onlara dil uzattı .bizde kefere küfür ehli.Şeytan lain yandaşı demek diye duyurduk ki yanlış düzelsin.Hakaretten dönülsün.Bastıra bastıra kefere dememiz o yüzdendi.
Kusura bakmayın gene dayanamadık galiba .tekrar af edin.
Bu konuyu bende tamamen kapattım ve unuttum.
nasılsınız görüşmeyeli inşaALLAH bi sıkıntınız yoktur efendim.sizden bi ricada bulunmak istiyorum nazar konusuyla alakalı bilgi edinmek istiyorum,zahmet olmazsa tabiki...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
Hemen efendim ...Bir büyüğümüz nazarın çok önemli olduğunu...Dikkat etmek gerektiğini...Mezarlıkta yatan 100 kişiden 60 ının nazardan vefat ettiğini bildir mişti...
Yine büyüğümüz nazardan korunmak için her kişi kendisi için şu duayı yapsın....bildirildi...
Allahım Celle Celalehu seni çok seviyorum ...Nazardan sana sığınıyorum beni koru...
Bu kadar efendim...İnşallah...
ELHAMDÜLİLLAH ALA KÜLLİ HAL...
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
ilka, post: 1517664, member: 59734Maalesef az önce yazılanlarında silindiğini öğrendim tamam o zaman elden gelen bir şey yok.istenmiyormuyuz acaba .? Lütfen açıkca bidirin gitmesini de biliriz.
yukarıda bir arkadaşım seviyesizce tartışmayın gayri müslümler de okuyor yazmış.Evet biz onları aynı düşünceden dolayı öncelikle koruduk.O malum arkadaş KEFERE yi kendisi Gayri müslüm manasında kullanarak onlara dil uzattı .bizde kefere küfür ehli.Şeytan lain yandaşı demek diye duyurduk ki yanlış düzelsin.Hakaretten dönülsün.Bastıra bastıra kefere dememiz o yüzdendi.
Kusura bakmayın gene dayanamadık galiba .tekrar af edin.
Bu konuyu bende tamamen kapattım ve unuttum.
Konu sahibinin konusunun içeriğinden uzaklaştırıldığı için mesajlar silindi.
Değilse herhangi bir art niyet yoktur.
Yaptığımız işlemleri lütfen hüsnüzanla değerlendirelim.
Niyetimiz forumdaki huzuru kimseye haksızlık olmadan devam ettirmektir.
Lütfen siz değerli kardeşlerimizde bu konuda bizlere yardımcı olmasını temenni ediyoruz
Selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85747-yakais-abiden-ozur-diliyorum · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.