özür diliyorum

764 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

S.A.
değerli kardeşlerim başka bir sitede dolaşırken büyük harfle(ABC...) yazılan yazıların yüksek ses olarak kabul edilip hakaret içerdiğini bu yüzden cümlelerin baş harfleri dışında büyük harfin kullanmaması gerektiği vurgulanıyodu.bende bu sitede yorumlarda felan genellikle büyük harf kullanıyordum. bu güzel site içinde böyle bişey geçerlimi bilmiyorum ama yinede kötü niyetli olmadan büyük harf kullandığımı belirtmek istedim. şayet böyle bir kural bu site içinde geçerli ise herkesten özür diliyorum hakkınızı helal edin. bilmiyodum.
Allah'a emanet olun
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
carmelo89

carmelo89

Kıdemli Üye · 452 mesaj

RE: özür diliyorum

kardeş ben haberdar değilim böyle bir uygulamadanB)
hakkımızı helal ettik...
seda

seda

Aktif Üye · 82 mesaj

kardeşim öyle bir şey yok olsa hepimizin haberi olur özur dılemene gerek yok cunku sen kötü bır sey yapmıyorsun kı ama helal olsun ben sıtegörevlisi sayılırım boyle sorunlarını bana ve erkan kardese ve seyıdd hocaya güler e zeynep e zeraya sora bılırsın kardesım ...a.e.o.k.ç.i.b.allahım senı ve butun kardeslerımız her kötülükden korusun....saygılarımla..by....B)
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

Allah razı olsun değerli kardeşlerim içimi çok rahatlattınız.Allah'a emanet olun
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
hasann

hasann

Kıdemli Üye · 132 mesaj

s.a kardeşlerim bencede öle birşey yok daha dogrusu duymadım ben hiç sanmıyorum öyle bir şey olacağını selam ve dua ileB)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.