Bu kez kendim için istiyorum
2.183 görüntülenme · 26 yanıt
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
Ve Aleyküm Selam canım ablam Alalh Ya şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah içinde bulunduğunuz maddi manevi sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah şeytane nefsine uydurmasın doğru yoldan ayırmasın hideyete erdirmek nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Allah içinde bulunduğunuz maddi manevi sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah şeytane nefsine uydurmasın doğru yoldan ayırmasın hideyete erdirmek nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
_ilknur_, post: 1458526, member: 110203estafirullah estafirullah :) dua saatine denk gelir sonra üzülürüz dualaarımıza dikat edelim geri çevirsin falan hoş değil kardeşim..
Evet Haklısın burda hatalıydım hatamı Güzelce yazdığın için Gül kokulu ellerine Teşekkür ederim Kardeşim :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/82228-bu-kez-kendim-icin-istiyorum · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kendim Ettim Kendim Buldum? Dini sohbet 17 cevap
- kendim yazdım kendim okudum Tanışma Köşesi 16 cevap
- bu defa kendim için dua istiyorum Allah rızası için Dua Bölümü 15 cevap
- Cuma kıldıracağım.Hutbemi kendim yazmak istiyorum.Yardım. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- evlilik konusunda düşüncelerinizi kendim için yorumlarınızı alabilirmiyim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- “Ben Kendim Olamıyorum!” / Gençler Soruyor Sağlık ve Yaşam 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.