kendim yazdım kendim okudum

2.384 görüntülenme · 16 yanıt

Paylaş:
özyurdum

özyurdum

Kıdemli Üye · 237 mesaj

selamün alryküm site sakinleri buraya yeni üye oldum sayılır ..
70 in üzerinde mesaj ve 6 tanede konu açtım ..
ve malesef konularıma katılım olmadı
niye acaba, açılan konunun içeriginden çok konuyu kimin açtıgıylamı ilgileniliyo acaba?
bizim yazdıklarımız ne zaman dikkate alınmaya başlar ?
dogruya belkide dikkate alınacak şeyler yazmıyorumdur eger böyleyse lütfen sizde beni ikaz edin buda bir tepkidir ..
selametle
volkankaya3575

volkankaya3575

Kıdemli Üye · 142 mesaj

bu sitede öyle şeylerin olduğuna inanmıyorum be özyurdum kardeşim

belki yazdığın saatlerde pekkimse yoktur ne bileyim başka da bişe olabilir ama bu forumda ayrımcılıktarzı birşey olduğunu sanmıyorum birde okunma sayısına bir bak bakalım ne kadar okunmuşlar
özyurdum

özyurdum

Kıdemli Üye · 237 mesaj

volkankaya3575, post: 787425, member: 62730bu sitede öyle şeylerin olduğuna inanmıyorum be özyurdum kardeşim

belki yazdığın saatlerde pekkimse yoktur ne bileyim başka da bişe olabilir ama bu forumda ayrımcılıktarzı birşey olduğunu sanmıyorum birde okunma sayısına bir bak bakalım ne kadar okunmuşlar

umarım dedigniz gibidir
nekadar okunsada insan bi yorum bırakmazmı?
ne bileyim çok yanlız hissetim kırıldım işte..
benim tek istedigim ilmimi artırmak yeni ögrendigim şeyleri paylaşmak çünkü anlattıkça pekişiyo bilgiler..
selametle kalın
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

aleyküme selam kardeşim.böyle bir ayrımın olduğunu düşünmüyorum.hemen hemen açılan bütün konuları okumaya çalışırım.ha belki hepsine cevap yazamıyorum ama mutlaka okurum.inanın okuyupta yoruma katılmayan kardeşlerimizde var.Alllaha emanet olun.
özyurdum

özyurdum

Kıdemli Üye · 237 mesaj

mahsun kul aleyküme selam kardeşim.böyle bir ayrımın olduğunu düşünmüyorum.hemen hemen açılan bütün konuları okumaya çalışırım.ha belki hepsine cevap yazamıyorum ama mutlaka okurum.inanın okuyupta yoruma katılmayan kardeşlerimizde var.Alllaha emanet olun.

hassasiyet gösterdigniz için teşekkür ederim kardeşim
selametle kalın
Nur_u Secde

Nur_u Secde

bakınız mesela başörtüyle ilgili açmış olduğunuz konuya 4 yorum yapılmış ama 31 kişi tarafından okunmuş.sizde selametle kalın.lütfen kendinizi yalnız hissetmeyin....
özyurdum

özyurdum

Kıdemli Üye · 237 mesaj

mahsun kul, post: 787437, member: 17258bakınız mesela başörtüyle ilgili açmış olduğunuz konuya 4 yorum yapılmış ama 31 kişi tarafından okunmuş.sizde selametle kalın.lütfen kendinizi yalnız hissetmeyin....[/QUOT

teşekkür ederim sagolasınız
:H
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

kardeşim önemli olan idrak edilmesi konunun sende canını sıkma kardeşim bak gördügün gibi okunuyo konun:)
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
volkankaya3575

volkankaya3575

Kıdemli Üye · 142 mesaj

vaybe çoştuk ha birden
Nur_u Secde

Nur_u Secde

volkankaya3575, post: 787456, member: 50627vaybe çoştuk ha birden

ne demek coşmak ?
volkankaya3575

volkankaya3575

Kıdemli Üye · 142 mesaj

mahsun kul, post: 787464, member: 62730ne demek coşmak ?

coşmak : Heyecanlanmak, içten içe kaynamak, aşırı duygulanmak.

bu türkçe kelime anlamı

saka biryana

özyurdum'un mesajlarına birden yığılma olduda onu anlatmak istemiiştim
özyurdum

özyurdum

Kıdemli Üye · 237 mesaj

sagolasınız kardeşlerim yanlız olmadıgmı anladım
rumuzgüller

rumuzgüller

Kıdemli Üye · 264 mesaj

olurmu kardeşim elbette önem veriliyor ama ramazan dolayısıyla dualar dikkat çektiği için birde yeterince zaman aldığı içindir
İçine NEFS karışmış her iş, her oluş, her duruş Allah'dan uzaktır!
özyurdum

özyurdum

Kıdemli Üye · 237 mesaj

rumuzgüller, post: 787889, member: 50627olurmu kardeşim elbette önem veriliyor ama ramazan dolayısıyla dualar dikkat çektiği için birde yeterince zaman aldığı içindir

inşaALLAH dedigniz gibidir
selametle kalın :H
sevinç 54

sevinç 54

Yeni Üye · 0 mesaj

allah razı olsu yaa birazda canımın sıkkın oldugu bizaman yüzümü güldürdünüz ne güzel yazışmışsınız bende yeniyim banada msj gelmiyo diye çok üzülüyodum

ama şunu inanıyorum bu sitedeki arkadaşlarımız elinden gelse 1 degil 1 çok msj yazarlar bencede ramazan dolayısıyla olsa gerek herkes dua köşesinde genelde bende kendimi faekettirmek için elimden geleni yapıyorum

mesala şimdi beni farkeden olduysa hemen 1 selavat getirip mutlulugum için dua edebilimi

mutlaka farketceksiniz ama bana yazmıcaksınız

ama ben biliyorumki dualarınızı eksik etmiceksiniz inanıyorum

sizleri çok seviyorum

allah yolunuzu açık etsin inş
özyurdum

özyurdum

Kıdemli Üye · 237 mesaj

sevinç 54, post: 788660, member: 85184allah razı olsu yaa birazda canımın sıkkın oldugu bizaman yüzümü güldürdünüz ne güzel yazışmışsınız bende yeniyim banada msj gelmiyo diye çok üzülüyodum

ama şunu inanıyorum bu sitedeki arkadaşlarımız elinden gelse 1 degil 1 çok msj yazarlar bencede ramazan dolayısıyla olsa gerek herkes dua köşesinde genelde bende kendimi faekettirmek için elimden geleni yapıyorum

mesala şimdi beni farkeden olduysa hemen 1 selavat getirip mutlulugum için dua edebilimi

mutlaka farketceksiniz ama bana yazmıcaksınız

ama ben biliyorumki dualarınızı eksik etmiceksiniz inanıyorum

sizleri çok seviyorum

allah yolunuzu açık etsin inş

ALLAHÜMME SALLİ ALE SEYYİDİNE VE NEBİYYİNE MUHAMMET
RABBİM bu kardeşime dünyada ve ahirette güzellikler ihsan eyle
Gülriz

Gülriz

Üye · 14 mesaj

sonunda kendini okuttun kardeşim:)
Paylaş:

İlgili Konular