Kendim Bizzat Yaşadiğim Olay

5.159 görüntülenme · 21 yanıt

Paylaş:
hakan162000

hakan162000

Yeni Üye · 5 mesaj

Öncelikle Selamin Aleykum Degerli Dostlar

Bundan 7- 8 ay önceleriydi güney doğu bölgesinde vatani görevimi yapıyordum yasadıgım hadise ise bir operasyonda gece mevzide nöbet tutarken hava sartlarının olumsuzluğu yüzünden yağmur ve aşırı derece sis vardı mevzimizin 2 metre önü zor gorunuyordu yağmurunda yağarken çıkardığı ses dolayısıyla göremediğimiz gibi dinlemede yapmak nerdeyse imkansızdı o an YÜCE RABBİME gece görüşlerimizi görünür hale kılması için dua ederek iki kez Fatiha süresini okudum ve bulunduğumuz tepenin üzerinden sisin bir anda kaybolup kalktığını ve o karanlık havada çıplak gözle bile cok net bir şekilde gözetleme yaptık.
Vatani görevim bitip geldiğimde bu hadise üzerine çok düşünüp RABBİMİN yüce ilmi sayesinde namaz kılmaya başladım ahiret hayatına daha da cok sarıldım. RABBİMİZ hepimizi doğru yoldan ayırmasın . saygılar
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

a.s amin kardeşim Allah razı olsunMevla tabiki her zaman kulunun yanındadır başımız belada olduğu zaman ondan başka kime sığınabiliriz ki yardım etmese bile onun için hayırlı olanı verir inşaallah öyle devam edersin s.a
son osm@nlı
kibaraggul

kibaraggul

Kıdemli Üye · 210 mesaj

ALLAH bu vatanı bekleyen bütün askerlerimize yardım etsin,size ettiği gibi.Ondan başka kimimiz var ki aslında.Kendinden başkasına el açtırmasın RABBİM.(amin)
yasminq1

yasminq1

Kıdemli Üye · 149 mesaj

Tüğlerim ürperdi. Bu anınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. Allah her daim aslında bizimle, içimizde, yüreğimizde! Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Amin...
mlty_1988_44

mlty_1988_44

Üye · 32 mesaj

kibaraggulALLAH bu vatanı bekleyen bütün askerlerimize yardım etsin,size ettiği gibi.Ondan başka kimimiz var ki aslında.Kendinden başkasına el açtırmasın RABBİM.(amin)

Amin yüce rabbim bizlerede sağ salim askere gidip gelmeyi nasip eyler inşallah

selam ve dua ile
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

A.selam Kardeşim...

Rabbim Her Daim Yanimizda...

A.e.olun Dua Ile....
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

S.A Allah kendisine dua eden kullarının duasını geri çevirmez. O merhametlidir, yücedir. Bir de duanızın kabul olması için çok içten gelerek dilemeniz gerekir. Demek ki sizde içten gelerek etmişsiniz duanızı. Bizimle paylaştığınız için Allah razı olsun.
Allah'a emanet olun.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
hakan162000

hakan162000

Yeni Üye · 5 mesaj

evet arkadaşlar

evet arkadaşlar

bu yaşadığım hadise haricinde daha cok yaşsadığımız olay var ama herşeyi anlatamam ama şunu bilin kardeslerim orada yaşadığım zorlukları görünce buralarda ne stres ne geçim sıkıntısı veya başka birşey şehir ve günlük yaşam ortamında ne olabilirki dedirttiriyor insana hayatımda bir zorlukla karşılaşsam hemen aklıma oraları getiriyor onun yanında devede kulaktan bile çok çok küçük olduğunu düşünüyor ve halime şükrediyorum. Askerlerimize herzman dua edelim gerçekten ihtiyaçları var.
Allah'a emanet olun.
hakaNet

hakaNet

Kıdemli Üye · 301 mesaj

aleyküm selam abi..

Allah(c.c) her zman yanımızda...Askerlerimizinde Allah yardımcısı olsun....selametle
<<< Şefaat Ya Rasululallah >>>>:a09:
l_ahsen_l

l_ahsen_l

Üye · 28 mesaj

ne mutlu ki sana bu sekilde imtihan edilip hayra yonlendirilmissin, hayrida serride veren Allah a binlerce sukurler olsun
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

yoktan var eden mevlamızın kudreti sonsuzdur...o isterse herşey olur..
her şerde bir hayır ve hayırda bir şer vardır...siz hayrını görmüşsünüz ne güzel..rabbim bizleri affetsin...günahedan hatadan uzak eylesin..selametle..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

selamün aleyküm kardeşim gerçekten etkileyici bi durum allah sana senden daha yakındır ne güzel bu olay sayesinde namaza başlamışsın rabbim daim eylesin inşallah allah emanet ol
zarife_76

zarife_76

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

hakan162000bu yaşadığım hadise haricinde daha cok yaşsadığımız olay var ama herşeyi anlatamam ama şunu bilin kardeslerim orada yaşadığım zorlukları görünce buralarda ne stres ne geçim sıkıntısı veya başka birşey şehir ve günlük yaşam ortamında ne olabilirki dedirttiriyor insana hayatımda bir zorlukla karşılaşsam hemen aklıma oraları getiriyor onun yanında devede kulaktan bile çok çok küçük olduğunu düşünüyor ve halime şükrediyorum. Askerlerimize herzman dua edelim gerçekten ihtiyaçları var.
Allah'a emanet olun.

askerlere ne kadar dua etsek azdır
NUR__

NUR__

Kıdemli Üye · 325 mesaj

Aleykümselam kardeşim, rabbimin yolunu bulmak mutluluk verici...

Rabbim yolundan ayırmasın inşaallah
hatice2

hatice2

Üye · 14 mesaj

rabbim buyurduki ;dua edin duanıza icabet edeyim.
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

ne güzel ya askerden namaza başlama şevhetiye gelmişsiniz olay çok güzell
acizanegünahkar

acizanegünahkar

Mübarek Üye · 1.082 mesaj

Kardeşim

Kardeşim

İnsanın maneviyata ne zaman erişeceği belli olmuyor,
ya yaşadığı güzel bir olay,
ya okuduğu güzel bir kitap,
ya seyrettiği güzel bir film,
ya dinlediği güzel bir nasihat,
ya katıldığı güzel bir sohbet,
ya almış olduğu güzel bir dua,
yada maalesef başına gelen bir musibet
siz ne güzel yaşadığınız harikulade bir olayla bulmuşsunuz yolu
mübarek olsun dua beklerim,RABBİME emanet olun.
iso-45

iso-45

Üye · 11 mesaj

hani rabbimiz kıyamet günü bazı kullarını kör haşredecekmiş.bakıpda görmeyenlere duyurulur...
Süreyyya

Süreyyya

Üye · 24 mesaj

Lise yıllarındaydım. Namaz kılmaya yeni başlamıştım. Abim de askerdeydi o dönem. Ankara da askerlik yapıyordu. Bi gece rüyama girdi. Çok bunaldığını askerliği bırakacağını söylüyordu rüyamda. Bana Bodruma arkadaşının yanına gideceğini söyledi rüyamda. Rüyamdan çok etkilenmiş sabah kalkınca önüme gelene rüyamı anlatmıştım. Babam hatta dalga geçerdi benimle uçacaksın diye. Akşam okuldan eve geldiğimde rüyamın gerçek olduğunu öğrendim. İzmir de en yakın arkadaşıyla irtibata geçmişler o arkadaşı da Bodrumda çalışıyormuş. Ve abimi Bodrumda onun yanında buldular. Benim için açıklanamaz bir olaydı. Ama abimde ne zaman ben sıkılsam hisseder . Hep derim keşke o yıllar gibi saf olarak kalabilseydim çünkü sonraki yıllar namaz kılmayı oruç tutmayı bırakmıştım. Şimdi tekrar özüme dönsemde o yıllar boş geçmiş yıllar olarak kaldı hayatımda.
Süreyyya

Süreyyya

Üye · 24 mesaj

Beni etkileyen bir rüyamı daha sizlerle paylaşmak istedim. Yeni evliydim ve birgün abim sabah evime geldi. O gece rüyamda kasaba gittiğimi kasaptan et aldığımı görmüştüm. Ve aldığım et kaburgaydı. Eti yedikten sonra dehşetle bu babamın kaburgasıydı ben onun etini yedim diyerek kalktım. Abim geldiğinde bana anlattığı ise babamın hasta olduğunu öğrenmişler akciğer kanseriydi. O yıllar babamı ve annemi çok üzmüştüm . Babam hastalık öncesi Allah a inanmıyorum demesede o tarz bir hayat tarzı yaşıyordu. Annemin namaz kılmasını dahi istemezdi. Ve hastalığı öğrenmeden önce içkiyi ve sigarayı bıraktı. O ay oruç tuttu ve oruç tuttuğu dönemde hastalığı ortaya çıktı. İnanarak dualar ederek son bir yılını geçirdi . Ölceği gün rüyamda bütün dişlerimin elime döküldüğünü gördüm rüyamı anlattığım insan en yakınının öleceğini insan nasılda hissediyor demişti ve babam o gün vefat etti. Allah rahmet eylesin. Böyle işte sizlerle paylaşmak istedim. Allah günahlarımızı affetsin rahmetinden bizi esirgemesin inşallah.
Sonraki yıllarımız nasıl geçiyor annem kaza namazlarını kıldı bitirdi , düzenli beş vakit namazını kılıyor. Bende namazlarımı eda ediyorum . Allah(c.c.) kabul eder inşallah. Geçen sene annem umreye de gitti. Daha önce ben Hacca gidemem diyordum çok kalabalık çok yorucu utanarak söylüyorum korkutucu geliyordu o kalabalık bana ama şimdi öle çok istiyorum ki bende hac görevimi yapmayı inananların o aşkını gördükçe insanların o kutsal topraklarda ölümü istediklerini annemin o topraklara ayak attığında ki gözyaşlarını duyduktan sonra bende istiyorum o topraklara gitsem dolu dolu ağlasam geçmişim için Allah benide affeder mi boşa geçen yıllarım için diyorum. İnşallah.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.