evlilik konusunda düşüncelerinizi kendim için yorumlarınızı alabilirmiyim
2.020 görüntülenme · 11 yanıt
arkadaşlar bu konuda çok zor durumdayım benim ailem alevi bende aleviligi uygulamadıgım için namazımda ibadetimde oldugum için kapalı bir bayanla evlenmek yuva kurmak istiyorum ama durum çok karışık ailem kapalı bir kız istemez diger taraftan kızın aileside beni istemez alevi oldugum için bekar kalmakta istemiyom sizin düşüncelerinizi alabilirmiyim ne yapmalıyım
kardesim sen Allah yolunda yuruyorsun.. ailemiz dine karsi olunca bizede karsi demektir.. ailemiz istemiyor diye biz Allahin emirlerini yapmicaz diye bir kural yok.. tatlilikla anlatiniz ailenize , oyle daha cok mutlu olucaginizi soyleyin.. eminim sizi anlicaklardir zamanla..
yok kardeşim bu konuları konuştugum için size yazdım benim cebimdeki takke yüzünden bile azarladılar kaldıki bu konuda ne yapılabilir
zunnun_u_misriyok kardeşim bu konuları konuştugum için size yazdım benim cebimdeki takke yüzünden bile azarladılar kaldıki bu konuda ne yapılabilir
Allah yardımcın olsun kardeşim sınavın büyük
İnşallah Rabbim ailenede doğru yolu gösterir.
İnşallah en kısa zamanda istediğin gibi bir evlilik yapmanı NAsip etsin mevlam.
çok güzel paylaşımlar verdiniz kardeşlerim ALLAH razı olsun içim ferahladı ALLAH büyüktür kimseye kaldıramıycagı yük koymaz
allah doğru ile beraberdir
allaha güven ve ona tefekkür et.allah kendine yönelen kimse yoktur ki çaresiz bırakmıştır.iman ve inanmak herşeyin başıdır.inancından ödün vermediğin sürece allah mükafatını mutlaka verecektir.belki de allah seni sınava tabi tutuyor ne kadar doğru yolda kalabileceksin diye.mutlaka kurtuluş vardır ama erken ama geç dua herşeyin ilacıdır.allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
allaha güven ve ona tefekkür et.allah kendine yönelen kimse yoktur ki çaresiz bırakmıştır.iman ve inanmak herşeyin başıdır.inancından ödün vermediğin sürece allah mükafatını mutlaka verecektir.belki de allah seni sınava tabi tutuyor ne kadar doğru yolda kalabileceksin diye.mutlaka kurtuluş vardır ama erken ama geç dua herşeyin ilacıdır.allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
KARDEŞİM ALLAH(c.c) YOLUNDA İLERLEDİĞİN SÜRECE ALLAH
HER ZAMAN YANINDA DÜNYAYA NEDEN GELDİĞİMİZİ HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAMALIYIZ SEN BU İMTİHANI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GEÇEGİNE İNANIYORUM KARANLIKLARDAN AYDINLIGA ÇIKMAN İÇİN (LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜM MİNEZ ZALİM ) OKU SELAMETLE KARDEŞİMB)
HER ZAMAN YANINDA DÜNYAYA NEDEN GELDİĞİMİZİ HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAMALIYIZ SEN BU İMTİHANI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GEÇEGİNE İNANIYORUM KARANLIKLARDAN AYDINLIGA ÇIKMAN İÇİN (LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜM MİNEZ ZALİM ) OKU SELAMETLE KARDEŞİMB)
selamun aleykum;
buda bir sınav abi imtihan dünyasındayız biliyosun senin payınada ailen düşmüş..rabbim ailene doğru yolu göstermende yardım etsin inşALLAH..herkese söyluyorum sanada söyliyim:) yüreğini ferah tut..ALLAH a emanetsin...
buda bir sınav abi imtihan dünyasındayız biliyosun senin payınada ailen düşmüş..rabbim ailene doğru yolu göstermende yardım etsin inşALLAH..herkese söyluyorum sanada söyliyim:) yüreğini ferah tut..ALLAH a emanetsin...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45600-evlilik-konusunda-dusuncelerinizi-kendim-icin-yorumlarinizi-alabilirmiyim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kendim Ettim Kendim Buldum? Dini sohbet 17 cevap
- kendim yazdım kendim okudum Tanışma Köşesi 16 cevap
- bu defa kendim için dua istiyorum Allah rızası için Dua Bölümü 15 cevap
- Düşüncelerinizi Bekliyorum Kardeşlerim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 18 cevap
- Yardım ve düşüncelerinizi bekliyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- düşüncelerinizi merak ediyorum... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.