evlilik konusunda düşüncelerinizi kendim için yorumlarınızı alabilirmiyim

2.020 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

arkadaşlar bu konuda çok zor durumdayım benim ailem alevi bende aleviligi uygulamadıgım için namazımda ibadetimde oldugum için kapalı bir bayanla evlenmek yuva kurmak istiyorum ama durum çok karışık ailem kapalı bir kız istemez diger taraftan kızın aileside beni istemez alevi oldugum için bekar kalmakta istemiyom sizin düşüncelerinizi alabilirmiyim ne yapmalıyım
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

kardesim sen Allah yolunda yuruyorsun.. ailemiz dine karsi olunca bizede karsi demektir.. ailemiz istemiyor diye biz Allahin emirlerini yapmicaz diye bir kural yok.. tatlilikla anlatiniz ailenize , oyle daha cok mutlu olucaginizi soyleyin.. eminim sizi anlicaklardir zamanla..
zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

yok kardeşim bu konuları konuştugum için size yazdım benim cebimdeki takke yüzünden bile azarladılar kaldıki bu konuda ne yapılabilir
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

zunnun_u_misriyok kardeşim bu konuları konuştugum için size yazdım benim cebimdeki takke yüzünden bile azarladılar kaldıki bu konuda ne yapılabilir

Allah yardımcın olsun kardeşim sınavın büyük
İnşallah Rabbim ailenede doğru yolu gösterir.
İnşallah en kısa zamanda istediğin gibi bir evlilik yapmanı NAsip etsin mevlam.
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

uzuldum:( Allah yardimcin olsun kardesim , ins Allah onlarada hidayet versin..
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun...
zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

çok güzel paylaşımlar verdiniz kardeşlerim ALLAH razı olsun içim ferahladı ALLAH büyüktür kimseye kaldıramıycagı yük koymaz
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

allah yardımcın olsun bu durumlarda ne yapılır bilmiyorum ama her zaman allaha dua et o sana doğru yolu mutlaka gösterecektir
nurışığı

nurışığı

Kıdemli Üye · 479 mesaj

Abi durumun gerçektende kolay değil sabret Allah'a dayan inşAllah Rabbim zamanla sıkıntılarını giderir.
ayyuzlum

ayyuzlum

Üye · 12 mesaj

allah doğru ile beraberdir

allah doğru ile beraberdir

allaha güven ve ona tefekkür et.allah kendine yönelen kimse yoktur ki çaresiz bırakmıştır.iman ve inanmak herşeyin başıdır.inancından ödün vermediğin sürece allah mükafatını mutlaka verecektir.belki de allah seni sınava tabi tutuyor ne kadar doğru yolda kalabileceksin diye.mutlaka kurtuluş vardır ama erken ama geç dua herşeyin ilacıdır.allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
sevim80

sevim80

Kıdemli Üye · 110 mesaj

KARDEŞİM ALLAH(c.c) YOLUNDA İLERLEDİĞİN SÜRECE ALLAH
HER ZAMAN YANINDA DÜNYAYA NEDEN GELDİĞİMİZİ HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAMALIYIZ SEN BU İMTİHANI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GEÇEGİNE İNANIYORUM KARANLIKLARDAN AYDINLIGA ÇIKMAN İÇİN (LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜM MİNEZ ZALİM ) OKU SELAMETLE KARDEŞİM
B)
eY sEvGiLi

eY sEvGiLi

Kıdemli Üye · 240 mesaj

selamun aleykum;
buda bir sınav abi imtihan dünyasındayız biliyosun senin payınada ailen düşmüş..rabbim ailene doğru yolu göstermende yardım etsin inşALLAH..herkese söyluyorum sanada söyliyim:) yüreğini ferah tut..ALLAH a emanetsin...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.