🔒 Forum Islamiyet AVATAR YARISMASI

6.503 görüntülenme · 169 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

bir_umut, post: 1417443, member: 108108ooo biz girmeyeli site coşmuş :p bende kullandım oyumu hatta söyleyim kime verdiğimi ya da neyse :P

Hoş geldin bir_umut : )

Nerelerdesin özledik seni...
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

bir_umut, post: 1417443, member: 108108ooo biz girmeyeli site coşmuş :p bende kullandım oyumu hatta söyleyim kime verdiğimi ya da neyse :P

Hos geldiniz (: Buyrun soyleyin (:
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

iyi ki kimin kime oy verdiği görünmüyor.:)
oyumuzu kullandık hadi hayırlısı
HÜDAVENDİGAR

HÜDAVENDİGAR

Mübarek Üye · 735 mesaj

Sakın dışarıdan üye araklamayasınız!.Mükerrer oy kullananı darağacında sallandırmak lazımdır.
KatrePare

KatrePare

smyyes, post: 1417467, member: 94889iyi ki kimin kime oy verdiği görünmüyor.:)
oyumuzu kullandık hadi hayırlısı

Iyi ki..(: Bu yuzden oyle bir uygulama eklemedim.
KatrePare

KatrePare

HÜDAVENDİGAR, post: 1417478, member: 103783Sakın dışarıdan üye araklamayasınız!.Mükerrer oy kullananı darağacında sallandırmak lazımdır.

Estagfurullah HUDAVENDIGAR amca, burdaki oylar her kisinin oz hesabindan verilmistir bence. En azindan benim acimdan boyle, bilmem sen neden boyle dusundun ama.. Biraz gucendim dogrusu..
KatrePare

KatrePare

son hız devam edıyoruz oylamaya.. Kalbun kesır ve ben onde gıdıyoruz bakalım hadı hayırlısı (:
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

HÜDAVENDİGAR, post: 1417478, member: 103783Sakın dışarıdan üye araklamayasınız!.Mükerrer oy kullananı darağacında sallandırmak lazımdır.

:) Karar kesin.. :D

çekişmeli olacak gibi yarış :D
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
KatrePare

KatrePare

Çeşm-i Bülbül, post: 1417518, member: 60957:) Karar kesin.. :D

çekişmeli olacak gibi yarış :D

Cekisme ve biz?

HUDAVENDIGAR amcamizdan baska sert kelime sarf eden yok :) Ortaligi kizistirmada birincisin onu da soyleyim :D
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Kime versemmmm kime versemm :D :)

yok arkadaş ben bu kararsızlıkla karar veremeden kapanır anket :D (: yada torpil geçecez :P
İnsan beğenmez.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

KatrePare, post: 1417522, member: 111045Cekisme ve biz?

HUDAVENDIGAR amcamizdan baska sert kelime sarf eden yok :) Ortaligi kizistirmada birincisin onu da soyleyim :D

aaa olur mu hiç öyle şey katrem iki kişi 4 oy alınca ondan edim (;
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
KatrePare

KatrePare

ibra, post: 1417639, member: 50627Kime versemmmm kime versemm :D :)

yok arkadaş ben bu kararsızlıkla karar veremeden kapanır anket :D (: yada torpil geçecez :P

Sen katil da kime verirsen ver oyunu Ibrahim (: Torpili de havai fisegi de bilirsin sen :D
Mustafa Cilasun

Mustafa Cilasun

Mübarek Üye · 4.488 mesaj

Gayretiniz için müteşekkirim...
Her birinde ayrı güzellikler var, nasıl bir tercih için kal edeyim..
Bu bakımdan mazur gülmeyi diliyor ve esenlik dileklerimle selam ve niyaz eyleyeyim...
Yar…
Aşk, ruhu
Ve gönlü meftun eden
Halden geçiren
Haşyet zerk eden
Firkate eriştiren demdir…

Mustafa Cilasun

https://www.facebook.com/mcilasun?ref=ts&fref=tscilasun
KatrePare

KatrePare

Mustafa Cilasun, post: 1417901, member: 102034Gayretiniz için müteşekkirim...
Her birinde ayrı güzellikler var, nasıl bir tercih için kal edeyim..
Bu bakımdan mazur gülmeyi diliyor ve esenlik dileklerimle selam ve niyaz eyleyeyim...

(: Ustadim sen de oyunu kullan da, kime verdiginin hakikaten onemi yok:) Onemli olan katilman (:
KatrePare

KatrePare

Çeşm-i Bülbül, post: 1417661, member: 98391aaa olur mu hiç öyle şey katrem iki kişi 4 oy alınca ondan edim (;

Hih :D Tabisi :D
KatrePare

KatrePare

Arkadaslar katilim neden bu kadar az? 12 kisi oy kullanmis. Kisa bir sure verdim zaten, biraz daha tesvik ve katilim lutfen..
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşim,
Çok güzelve bir okadar zor.Hepsi biribirinden güzel ve anlamlı.Herişin başı Besmele,Şüphesiz Allah Bir,evbeden nsıl vazgeçilir,Rabbim affetmezse halimiz nice olur,koşar adımlarla gidişimizi nasıl yok sayarız,velhasılı kardeşim işimiz çok zor.
KatrePare

KatrePare

hanife deniz, post: 1417917, member: 102034Selamun Aleykum Kardeşim,
Çok güzelve bir okadar zor.Hepsi biribirinden güzel ve anlamlı.Herişin başı Besmele,Şüphesiz Allah Bir,evbeden nsıl vazgeçilir,Rabbim affetmezse halimiz nice olur,koşar adımlarla gidişimizi nasıl yok sayarız,velhasılı kardeşim işimiz çok zor.

Ben de ayni dusunceler icindeyim hanife ablacigim (: Ama senin ilgini cekip katildigini fikirlerini gordum ya mutluyum elhamdulillah. Ama gercekten katilim az. Seninde oyunu en kisa zaman icinde bekliyorum. Bu arada besmele her isin basidir :D
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Canım Kardeşim,inan üm açılan konular çok güzel ve önemli,malesef bazen atlıyoruz farkında olmadan,Evet besmele her işin başı,ben şimdi doğum cemiyeine gideceğim,karar vermek çok zorsa da inşaAllah döndüğümde oyumu kullanacağım.
Selam ve Dua ile
Mustafa Cilasun

Mustafa Cilasun

Mübarek Üye · 4.488 mesaj

Peki, o vakit tercihimi ilk sırada ki için kullandım...Baki selamlarımla kardeşim...
Yar…
Aşk, ruhu
Ve gönlü meftun eden
Halden geçiren
Haşyet zerk eden
Firkate eriştiren demdir…

Mustafa Cilasun

https://www.facebook.com/mcilasun?ref=ts&fref=tscilasun
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.