🔒 Forum Islamiyet AVATAR YARISMASI

6.503 görüntülenme · 169 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

KaLBuN_KeSiR, post: 1417057, member: 3585Niye utandın kardeşim.. : )
Bundan sonraki haftaya da katılabilirim.. Çok iddialı avatarlar var : )
Özellikle de İbn Abdilvahhab kardeşinki : )

Sen varken bana katilmak dusmez ki ablacigim.. :) bes kisi tamamlanmis. Yarin baslatacagim insaAllah anketi.
Ayrica Cesmi dogru soyluyor. Ama bir hafta bana az gibi geldi. Ama neyse bir haftalik yapacagiz. Carsambalari baslayip diger carsambada bitecek.. Haydi hayirlisi :)
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

Hayırlı bereketli geceler küçük hanım :)
4 veya 5 hafta yaparsın anketi,sonra da her haftanın birincilerinin olduğu bir anket yaparsın bence daha güzel olur :)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

KatrePare, post: 1417105, member: 54443Sen varken bana katilmak dusmez ki ablacigim.. :) bes kisi tamamlanmis. Yarin baslatacagim insaAllah anketi.
Ayrica Cesmi dogru soyluyor. Ama bir hafta bana az gibi geldi. Ama neyse bir haftalik yapacagiz. Carsambalari baslayip diger carsambada bitecek.. Haydi hayirlisi :)

Estağfirullah canım benim.. Hiç öyle şey olur mu? Sen bu ailenin vazgeçilmezi oldun.. Bunu bil..;)
1 hafta aslında normal bir süre. Fakat bizim forum için az bir süre.
Üye yok, katılım yok.. Çok az kişi kaldk.. Foruma üye olduğum günlerde çok yoğun bir katılım vardı..
Hayırlısı olsun bakalım..
KatrePare

KatrePare

KaLBuN_KeSiR Estağfirullah canım benim.. Hiç öyle şey olur mu? Sen bu ailenin vazgeçilmezi oldun.. Bunu bil..;)
1 hafta aslında normal bir süre. Fakat bizim forum için az bir süre.
Üye yok, katılım yok.. Çok az kişi kaldk.. Foruma üye olduğum günlerde çok yoğun bir katılım vardı..
Hayırlısı olsun bakalım..

Belli oluyor zaten..
Simdi saysak yediyi gecmez duzenli girenler.. Bakalim hayirlisi.
KatrePare

KatrePare

[sıze=7]anket baslamıstır !! 10 gun sure var. Mumkunse yorumlarınızı da alalım. Hayırlı anketler ((:[/sıze]
KatrePare

KatrePare

Oylar buraya sevgili gonuldaslarim (:
KatrePare

KatrePare

Nadas06, post: 1417108, member: 54443Hayırlı bereketli geceler küçük hanım :)
4 veya 5 hafta yaparsın anketi,sonra da her haftanın birincilerinin olduğu bir anket yaparsın bence daha güzel olur :)

Iyi fikir agabey (: Ama 10 gun yaptim. Cokta uzun olmasin diye. (: Oyunu bekliyorum (:
HÜDAVENDİGAR

HÜDAVENDİGAR

Mübarek Üye · 735 mesaj

"Edeb Ya Hu" avatarımı beğenmediniz mi yoksa?...Bak küserim sonra size...
KatrePare

KatrePare

HÜDAVENDİGAR, post: 1417332, member: 96359"Edeb Ya Hu" avatarımı beğenmediniz mi yoksa?...Bak küserim sonra size...

Aaa sevilmez olur mu? Ama benimkini daha cok sevmisler herhalde.. Ku'an sevilmez olur mu? E birde sirin ve anlamli olsu var (: Basarilar HUDAVENDIGAR amca (:
ibn Abdilvahhab

ibn Abdilvahhab

Kıdemli Üye · 154 mesaj

bende oyumu verdim.seçimim zor oldu lakin tevhidi hatırlatana verdim.
KatrePare

KatrePare

İbn Abdilvahhab, post: 1417377, member: 62852bende oyumu verdim.seçimim zor oldu lakin tevhidi hatırlatana verdim.

Allah razi olsun agabey her kime verdiysen (: Senin avatarinda gayet guzel ve anlamli bence. basarilar kalan 9 dokuz gun boyunca.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Ben de oyumu kullanıyorum şimdi : )
özgeöz

özgeöz

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 186 mesaj

selamu aleykum :) herbirinizin avatarları ve nickleri çok güzel. ama forumun neşe kaynağı olan bir kızkardeşiminki sanki daha da güzel :)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Kimlerin kime verdiği niye görünmüyor? : )
Eski yarışmada görünüyordu : )
KatrePare

KatrePare

KaLBuN_KeSiR, post: 1417380, member: 112148Ben de oyumu kullanıyorum şimdi : )

Ne guzel hicbir artniyet yok aramizda ;D
HÜDAVENDİGAR

HÜDAVENDİGAR

Mübarek Üye · 735 mesaj

Edebi hatırlatana oy yok mu?.. :evet
KatrePare

KatrePare

KaLBuN_KeSiR, post: 1417383, member: 112148Kimlerin kime verdiği niye görünmüyor? : )
Eski yarışmada görünüyordu : )

Gizli kalsin istedim(: Aramizdaki bu ozel bag ve artniyetsizlik bozulmasin dedim. Iyi de ettim :D
KatrePare

KatrePare

özgeöz, post: 1417382, member: 51820selamu aleykum :) herbirinizin avatarları ve nickleri çok güzel. ama forumun neşe kaynağı olan bir kızkardeşiminki sanki daha da güzel :)

Allah razi olsun ablacigim (:
KatrePare

KatrePare

HÜDAVENDİGAR, post: 1417414, member: 64786Edebi hatırlatana oy yok mu?.. :evet

:) ................
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

ooo biz girmeyeli site coşmuş :p bende kullandım oyumu hatta söyleyim kime verdiğimi ya da neyse :P
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.