EDEBİ BEN İLİMDEN ÜSTÜN TUTUYORUM.
İRFAN MECLİSİNDE ARADIM TALEP,
İLİM İSE GERİDE KALDI İLLA EDEB İLLA EDEB...
6.503 görüntülenme · 169 yanıt
SHAHADAT, post: 1418295, member: 78441
İslamiyet ile alakalı bir ankep düzenleseniz bizde oylama yapsak.
Daha hoş olmazmı?
Dünya-vi Şeyler değilde Ahirete hazırlıklı seyler yapsak..
HÜDAVENDİGAR, post: 1418302, member: 93376Demek, "EDEP YA HU"'yu beğenmediniz ha,
EDEBİ BEN İLİMDEN ÜSTÜN TUTUYORUM.
İRFAN MECLİSİNDE ARADIM TALEP,
İLİM İSE GERİDE KALDI İLLA EDEB İLLA EDEB...
SHAHADAT, post: 1418295, member: 78441
İslamiyet ile alakalı bir ankep düzenleseniz bizde oylama yapsak.
Daha hoş olmazmı?
Dünya-vi Şeyler değilde Ahirete hazırlıklı seyler yapsak..
KaLBuN_KeSiR, post: 1418500, member: 1769Es selamu aleykum katrecim.. İnsanları anlamak mümkün değil..
Neden buradayım demiyor değilim.. ''Haksızlık'' hayatımda en tahammül edemediğim durumdur..
Bu bir anket.. Herkes dilediği oyu, dilediği gibi kullanır.. Mükerrer oy kullanmadan bahsedilmiş.
Bu da zan oluyor.. Bilmem anlatabildim mi? Bu arada katılan arkadaşlar, oylarını kendilerine bile kullanmadılar..
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
berat05, post: 1418779, member: 105128Değerli Kardeşim
Konu sizin tarafınızdan açıldığı için size hitaben yazıyor ama tüm giren kardeşlerimin okumasını temenni ediyorum.
Bu tür yarışmaların hemen hemen hiç birine özellikle eğlence türünde konuların hiçbirine girmememe rağmen sizin talebiniz üzerine konuya girdim fakat okuduklarımla üzüldüm...
Sizin yazmış olduğunuz sıralamadaki resimlere bakarken....en iyisini Rabbim biliyor ki ; her bir avatardan aşağıya geçerken herbirinin kendine güzel ve özel anlamı olan resimler olduğunu ve bu yüzden ankete oylama yapmanın bir anlamı olmadığına karar verdim kendimce..anketin sonunda bir şık daha olsaydı ve ..o şık hepsini içerseydi emin olun onu seçerdim...
Demem o ki...yapılan bu tür anketlerde seçimin kişisel olduğu unutulmamalıdır.. Zaten anketin amacı budur...
Bu anket sonucu bir avatarın bir diğerinden üstün olduğunu belirtmez sadece kaç sayıda kişi katılmışsa onun sonucunu verir.
Lütfen forumlarda konulara paylaşım yaparken.. birbirimize daha hoşgörülü olalım...
Hoşgörülü olmayı sabredebilmeyi öğrenelim...SUİ ZAN da bulunmayalım....Kimse bir diğerinin ne düşündüğünü bilemez...
Birbirimize HOŞ GÖRÜ LÜ olmayı - Sabır göstermeyi...öğrenelim....Özellikle burda neden bulunduğumuzu unutmayalım....
Selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/80027-forum-islamiyet-avatar-yarismasi · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.