🔒 Forum Islamiyet AVATAR YARISMASI
6.503 görüntülenme · 169 yanıt
🔒 Konu kilitli
HÜDAVENDİGAR, post: 1420630, member: 59734Hayırlı uğurlu olsun KatrePare kardeşim.Allah hayırlı ve uzun ömürler versin size.Nice güzel paylaşımlar dileğiyle Allah'a emanet olunuz.
Allah razi olsun sevgili buyugum. Edep Ya Hu benim gonul birincim :)
tevbekarım
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Bu yarisma 11.02.2012'de yani yarin saat 20.06 bitiyor Ayni anda da 2.sini baslatacagim. InsaAllah o yarismaya ismini yazacagim ablacigim 2. yarisma icin adini yazdiran 2. kisisin haydi hayirlisi
Teşekkür ederim ablacım.Emeğine sağlık.:)Hayırlısı olsun sonuçta amaç biraz eğlenmek iyi kötü yok bunda hepsi birbirinden güzel avatarların.
Seyren, post: 1420838, member: 103504Teşekkür ederim ablacım.Emeğine sağlık.:)Hayırlısı olsun sonuçta amaç biraz eğlenmek iyi kötü yok bunda hepsi birbirinden güzel avatarların.
Evet ablacigim konuyu actim. Avatarinin buyuk boyunu koyarsan sevinirim yeni konuuya (:
KatrePare, post: 1420767, member: 110005Allah razi olsun sevgili buyugum. Edep Ya Hu benim gonul birincim :)
Allah sizden de razı olsun.Güzel paylaşımlar yapmak oldukça faydalı olmaktadır.Ben burada bir şey anlatıyorsam kesinlikle ikiyüzlülük etmem..Sanal alemde ne isem reelde de aynıyımdır.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/80027-forum-islamiyet-avatar-yarismasi · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Forum Islamiyet 2. AVATAR YARISMASI Bilmece-Bulmaca ve Oyun 86 cevap
- Selamün Aleyküm Islamiyet Forum Tanışma Köşesi 11 cevap
- Yeniden Forum İslami Forum Sitesine Tanışma Köşesi 4 cevap
- MSN için avatar Resimler 5 cevap
- Avatar ve Kur'an İlişkisi Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Resminizin Aynadan Çekilmiş Hali İle Avatar Yapımı Resimler 12 cevap
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.