Pollyannacilik oynuyoruzz (:
24.776 görüntülenme · 293 yanıt
KatrePare, post: 1410196, member: 99647Sen yaratilirken mide aradan kaymis herhalde ibraa booo :D
yok çok hassasımdır aslında :D
aslında bende problem yokta bazıları mide diye başka şey taşıyor galiba :D annem anneannem gibi :D
KatrePare, post: 1410197, member: 88924hahaha :D birde basima gelmedi diye not yazmis seni seni :D
alttaki uyandin bir hayvanin midesindesin ona da eziyet ediyorlar ne yaparsin? (bu fikirleri hep ibradan ornek aliyorum:D )
:)
:D
Çeşm-i Bülbül, post: 1410491, member: 54443:))) tam bir polyannaa
:D :D
KatrePare, post: 1410566, member: 109263Hakkaten tam bi pollyanna ama ogrenci hesabi iste ne yaparsin? :D
ama pollyannacili k yapacagim birsey yazmamissin.:D
alttaki tatil bitti okul basliyor yarin ne yaparsin :(
paşa paşa gidecez :D
bu sene lise bitiyo ama burnumdanda geldi hani :D
Alttaki ilk dönem bitti ve devamsızlığın 18 ne yaparsın ? :D
İnsan beğenmez.
sallanırım sallanmayıda çok severım :D:D
ucurumun kenarı olmadı ama hiç korkmayıp aşşası buyuk bi boşluk olan yerden çok sallanmışım :D
Alttakı eve kapısı çaldı davetsız misafır :D ew darma dagınık naparsın nasıl açıklarsın :)
ucurumun kenarı olmadı ama hiç korkmayıp aşşası buyuk bi boşluk olan yerden çok sallanmışım :D
Alttakı eve kapısı çaldı davetsız misafır :D ew darma dagınık naparsın nasıl açıklarsın :)
Canım bunu yaşadım dersem inanırsın değilmi,ben dayımın kızına bakıyorum,birşeye sinirlendidaha doğrusu üzüldü ve telefonumu yere patlattı..Önce şaşırdım,sonra telefonu toparladım,tabi iş yine eşime düştü yaptırdı neyse afram sakinleşince onu karşıma alıp duygularımıza hakim olmayı öğrenmemiz gerektiğini,yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım,
Ranacım bana kızacaksın artık ama benim aklıma soru gelmiyor,işte yaşlılık alameti,,
Ranacım bana kızacaksın artık ama benim aklıma soru gelmiyor,işte yaşlılık alameti,,
KatrePare, post: 1411749, member: 110005Yahu Rana abla senin babanla sorunun mu var ne bu sorular yaa :D Sarilir oper babacimm ben sunu unuttum der odama kacarim :D
Alttaki heyecandan oleceksin ne yapaksin :D
Katre boyle dıyınce fark ettım :D:D çok sukur babamla sorunum yok
ama benım yaşlarımdakı geçler genelde boyle olur nedenıde benım istedigimi onlar kabul etmıyo onların istediğinede ben yok diyorum :D
Babamı çooookkk sevıyorum
Ölcem napıyım :D:D
oylebı ortamım olur umarım :D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/78608-pollyannacilik-oynuyoruzz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.