Pollyannacilik oynuyoruzz (:
24.777 görüntülenme · 293 yanıt
vay bee bu kadarmı denk gelir :)
yaşlanıyoruum aff af. gençik çocukluk çok güzeldi aaah ah :D
alttaki arabayla yolda kaldınız kardan dolayı sonra uykunuz geldi uyandığınızda heryer karanlık kapılar açılmıyor kar olmuş :D ne yaparsın.
yaşlanıyoruum aff af. gençik çocukluk çok güzeldi aaah ah :D
alttaki arabayla yolda kaldınız kardan dolayı sonra uykunuz geldi uyandığınızda heryer karanlık kapılar açılmıyor kar olmuş :D ne yaparsın.
İnsan beğenmez.
Mübarek Üye
- Tepki
- 1.953
- Ödül
- 163
Mübarek Üye · 3.037 mesaj
Cep telefonumdan birilerine ulaşmaya çalışırım korna çalar, teybin sesini açar birilerinin beni duymasını sağlamaya çalışırım.
Allah korusun. Çok önemli bir sınava gidiyorsun ama giriş belgeni unuttun ne yaparsın ?
Selam ve dua ile
Allah korusun. Çok önemli bir sınava gidiyorsun ama giriş belgeni unuttun ne yaparsın ?
Selam ve dua ile
kırmak istemeyeceğimi hiç sanmıyorum :D
olum sen manyakmısın lan derim heralde :D hatta inanayım diye böyle hoşuma gidecek şeyler söylüyorsun derim :D
alttaki ders çalışman lazım ne yaparsın :D
olum sen manyakmısın lan derim heralde :D hatta inanayım diye böyle hoşuma gidecek şeyler söylüyorsun derim :D
alttaki ders çalışman lazım ne yaparsın :D
İnsan beğenmez.
melankolik5288, post: 1418833, member: 23857Cep telefonumdan birilerine ulaşmaya çalışırım korna çalar, teybin sesini açar birilerinin beni duymasını sağlamaya çalışırım.
Selam ve dua ile
Aileme güveniyorum o konuda :D
ama ne yapalım asvaltı ağlatır artık abimiz :D
alttaki ders çalışman lazım ne yaparsın ? :) (biliyorum çoook saçma bir soru ama ne yapalım :D)
İnsan beğenmez.
Mübarek Üye
- Tepki
- 1.953
- Ödül
- 163
**RaNa**, post: 1419086, member: 103504hakkaten saçma :D ders çalışırım napıyım
Alttkı şimdi yemek yapmak zorundasın ama pcden kalkmak istemiyorsun naparsın :D İbraya özendim saçma oldu :D
Param var ise dışarıdan yemek siparişi veririm bilgisayar başından sadece kapıyı açmak için kalkmış olurum :) Tabi erkek olduğum için yemek yapma derdi fazla olmuyor o yüzden rahatım bu konuda :D
Alttaki sabah kalktın hava güneşli mont almadan dışarı çıktın birden havalar soğudu yağmur başladı ne yaparsın ?
melankolik5288, post: 1419090, member: 103504Param var ise dışarıdan yemek siparişi veririm bilgisayar başından sadece kapıyı açmak için kalkmış olurum :) Tabi erkek olduğum için yemek yapma derdi fazla olmuyor o yüzden rahatım bu konuda :D
Alttaki sabah kalktın hava güneşli mont almadan dışarı çıktın birden havalar soğudu yağmur başladı ne yaparsın ?
donarım ve sinüzit im fena olur aff :)
alttaki traktörün ön tekerinden birisi patlarsa ne yaparsın ? :) bayağıda uzun yolun
İnsan beğenmez.
Mübarek Üye
- Tepki
- 1.953
- Ödül
- 163
KatrePare, post: 1419183, member: 93841Yurumeyi haddinden cok severim :D
Alttaki bekleyis icindesin ve sonucu belli olmayan bir yoldasin n'edeceksin? (: Bakiniz: Ben
Tamda bahsettiğiniz yolda bulunuyorum ve ne yapacağımı hala çözebilmiş değilim :)
Alttaki arkadaşlarına önemli bir mesaj atmak gerekli ancak mesaj hakkın bitmiş hattında tl de yüklü değil ne yaparsın ?
melankolik5288, post: 1419205, member: 71738Tamda bahsettiğiniz yolda bulunuyorum ve ne yapacağımı hala çözebilmiş değilim :)
Alttaki arkadaşlarına önemli bir mesaj atmak gerekli ancak mesaj hakkın bitmiş hattında tl de yüklü değil ne yaparsın ?
6. his diye buna derim :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/78608-pollyannacilik-oynuyoruzz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.