Pollyannacilik oynuyoruzz (:

24.777 görüntülenme · 293 yanıt

Paylaş:
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Cilasi boyasi var :D

Alttaki evlendigin adam veya kadin ertesi gun seni aldatti naparsin?
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

Ya katre Allah korusun :) ılk once konusmayı dnerım heralde anlamasa kafasına ındırırim :D Blmıyorum ackcası Allah yasatmasn

Alttaki butun forum arkadaslarn sana gelıcek naparsın :)
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

En güzel şekilde ağırlamaya çalışırım

alttaki otobüse bindin ve paranın olmadığını farkettin naparsın
KatrePare

KatrePare

Yanimdakilerden reca ederim (:

Alttaki kar yagdi 2 metre ve sen disari cikmak zorundasin ve boyun 1.66 ne yaparsin? :D (kop kop !D)
esraisra

esraisra

Kıdemli Üye · 337 mesaj

boyum bundan da kısa krider çağırıp çıkarım :)))

alttaki nişan yüzüğünü kaybettin naparsın :))
**RaNa**

**RaNa**

yenısını alırım tabı ilkın yerını tutmaz :)

Alttakı çok sevdiğin bi arkadaının düğünü var ve gidemiyosun naparsın?
KatrePare

KatrePare

Giderim ben :D

Alttaki tek basortunu kaybettin, ne yaparsin ?
**RaNa**

**RaNa**

Annemın kını veya abamınkını alırım :D

Alttakı dogum gunun yaklasıyor neparsın yaşlanıyosun :D:D
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

vay bee bu kadarmı denk gelir :)

yaşlanıyoruum aff af. gençik çocukluk çok güzeldi aaah ah :D

alttaki arabayla yolda kaldınız kardan dolayı sonra uykunuz geldi uyandığınızda heryer karanlık kapılar açılmıyor kar olmuş :D ne yaparsın.
İnsan beğenmez.
KatrePare

KatrePare

Azicik macera :D

Alttaki reeankarnasyona inan arkadasin senin bir dahaki hayatinda bir "kral" olacagini soyledi, onu kirmak istemiyorsun ne yaparsin??
melankolik5288

melankolik5288

Mübarek Üye · 3.037 mesaj

Cep telefonumdan birilerine ulaşmaya çalışırım korna çalar, teybin sesini açar birilerinin beni duymasını sağlamaya çalışırım.

Allah korusun. Çok önemli bir sınava gidiyorsun ama giriş belgeni unuttun ne yaparsın ?
Selam ve dua ile
ibra

ibra

kırmak istemeyeceğimi hiç sanmıyorum :D

olum sen manyakmısın lan derim heralde :D hatta inanayım diye böyle hoşuma gidecek şeyler söylüyorsun derim :D

alttaki ders çalışman lazım ne yaparsın :D
İnsan beğenmez.
ibra

ibra

melankolik5288, post: 1418833, member: 23857Cep telefonumdan birilerine ulaşmaya çalışırım korna çalar, teybin sesini açar birilerinin beni duymasını sağlamaya çalışırım.

Allah korusun. Çok önemli bir sınava gidiyorsun ama giriş belgeni unuttun ne yaparsın ?
Selam ve dua ile

Aileme güveniyorum o konuda :D
ama ne yapalım asvaltı ağlatır artık abimiz :D

alttaki ders çalışman lazım ne yaparsın ? :) (biliyorum çoook saçma bir soru ama ne yapalım :D)
İnsan beğenmez.
**RaNa**

**RaNa**

hakkaten saçma :D ders çalışırım napıyım

Alttkı şimdi yemek yapmak zorundasın ama pcden kalkmak istemiyorsun naparsın :D İbraya özendim saçma oldu :D
melankolik5288

melankolik5288

**RaNa**, post: 1419086, member: 103504hakkaten saçma :D ders çalışırım napıyım

Alttkı şimdi yemek yapmak zorundasın ama pcden kalkmak istemiyorsun naparsın :D İbraya özendim saçma oldu :D

Param var ise dışarıdan yemek siparişi veririm bilgisayar başından sadece kapıyı açmak için kalkmış olurum :) Tabi erkek olduğum için yemek yapma derdi fazla olmuyor o yüzden rahatım bu konuda :D

Alttaki sabah kalktın hava güneşli mont almadan dışarı çıktın birden havalar soğudu yağmur başladı ne yaparsın ?
ibra

ibra

melankolik5288, post: 1419090, member: 103504Param var ise dışarıdan yemek siparişi veririm bilgisayar başından sadece kapıyı açmak için kalkmış olurum :) Tabi erkek olduğum için yemek yapma derdi fazla olmuyor o yüzden rahatım bu konuda :D

Alttaki sabah kalktın hava güneşli mont almadan dışarı çıktın birden havalar soğudu yağmur başladı ne yaparsın ?

donarım ve sinüzit im fena olur aff :)

alttaki traktörün ön tekerinden birisi patlarsa ne yaparsın ? :) bayağıda uzun yolun
İnsan beğenmez.
KatrePare

KatrePare

Yurumeyi haddinden cok severim :D

Alttaki bekleyis icindesin ve sonucu belli olmayan bir yoldasin n'edeceksin? (: Bakiniz: Ben
melankolik5288

melankolik5288

KatrePare, post: 1419183, member: 93841Yurumeyi haddinden cok severim :D

Alttaki bekleyis icindesin ve sonucu belli olmayan bir yoldasin n'edeceksin? (: Bakiniz: Ben

Tamda bahsettiğiniz yolda bulunuyorum ve ne yapacağımı hala çözebilmiş değilim :)

Alttaki arkadaşlarına önemli bir mesaj atmak gerekli ancak mesaj hakkın bitmiş hattında tl de yüklü değil ne yaparsın ?
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

çaldırır kapatırım her zaman yaptığım gibi:)o geri arar:)

alttaki sevdiğin birini çok kırdın ve artık yüzünü bile görmek istemiyo..ne yaparsın?
KatrePare

KatrePare

melankolik5288, post: 1419205, member: 71738Tamda bahsettiğiniz yolda bulunuyorum ve ne yapacağımı hala çözebilmiş değilim :)

Alttaki arkadaşlarına önemli bir mesaj atmak gerekli ancak mesaj hakkın bitmiş hattında tl de yüklü değil ne yaparsın ?

6. his diye buna derim :)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.