Pollyannacilik oynuyoruzz (:
24.777 görüntülenme · 293 yanıt
Kucagima alir, bir yandan oynatir diger yandan buraya yazarim :D
Alttaki dusun ki kardesin basinda "Abla sunu ac! Bi ac! Bes dakka ac! Aglarim bak!" diyorsa ne yaparsin? (birde opmeyle tehdit ediyor:D)
arti ismi Muhammed arti ablaaa yaaa diyor ona kiyamayacagimi biliyor. Ne yaparsin?
Alttaki dusun ki kardesin basinda "Abla sunu ac! Bi ac! Bes dakka ac! Aglarim bak!" diyorsa ne yaparsin? (birde opmeyle tehdit ediyor:D)
arti ismi Muhammed arti ablaaa yaaa diyor ona kiyamayacagimi biliyor. Ne yaparsin?
KatrePare, post: 1416831, member: 99647Telefondan girerim :D
Alttaki site coktuuu kimseyle gorusemeyeceksin n'olcak? (FELAKEET)
Aman site çökmesinde, kimseyle görüşememe gibi bir durumum olmayacağı için bişi olmaz :D
altta ki apartmanın en üst katındasın ve merdivenlerin hepsi çökmüş naparsın ?
:D
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Benle gorusemeyeceksin mesela!! Ah seni gidi hayirsiz! hih!
Merdivenler coktuyse, benim bulundugum yerin ayakta kalma ihtimali yok ki :D Hadi oldu diyelim "Bismillah!" deyip camdan asagi atlarim artik kim ole kim kala :D O da olmazsa cok iyiymis okula gitmiyorum :D
Merdivenler coktuyse, benim bulundugum yerin ayakta kalma ihtimali yok ki :D Hadi oldu diyelim "Bismillah!" deyip camdan asagi atlarim artik kim ole kim kala :D O da olmazsa cok iyiymis okula gitmiyorum :D
KatrePare, post: 1416978, member: 83361Benle gorusemeyeceksin mesela!! Ah seni gidi hayirsiz! hih!
:) Hımmm, ama face küçük diyorlar karşılaşırız herhal :D
Soruyu sorarken böyle bir cevap düşündüm ama sıradışı olsun dedim :D
ee soru :D
.....
NFK
NFK
Çeşm-i Bülbül, post: 1417013, member: 104666:) Hımmm, ama face küçük diyorlar karşılaşırız herhal :D
Soruyu sorarken böyle bir cevap düşündüm ama sıradışı olsun dedim :D
ee soru :D
Ben face kullanmiyorum :D ee ben de seni yormamak icin sormamistim zaten ama sende sormamissin.
Alttaki en rezil durumunu en sinir oldugun arkadasin gordu ne yaparsin?
KatrePare ↗Ben face kullanmiyorum :D ee ben de seni yormamak icin sormamistim zaten ama sende sormamissin.
Alttaki en rezil durumunu en sinir oldugun arkadasin gordu ne yaparsin?
boşver kullanma zaten hiç (;
soru gelmiyor aklıma bende o sebepten sormadım (;
Görsün, eğer görürde durumu alevlenidirirse zaten o onun ayıbı.. Salla gitsin yani derim herhalde :D
Eee malum İstanbul bembeyaz... Kayıp düştün etrafta kalabalık naparsın?
:D
.....
NFK
NFK
yüzümü gizler ortalıktan kaybolurum :D
yapma yav pazartsi günü benim başımdanda geçti aynı olay caddede arkadasıma kartopu atarken yapıştım yere
Şansıma genelde çok kalabalık olurdu o gün kimşecikler yoktu havada karanlık tı kimseler (arkadaşım hariç) fatketmeden doğruldum :D
Alttaki arkadaşın kartopunun içine taş koyup sana fırlattı ve canın acıdı ne yaparsın:)
yapma yav pazartsi günü benim başımdanda geçti aynı olay caddede arkadasıma kartopu atarken yapıştım yere
Şansıma genelde çok kalabalık olurdu o gün kimşecikler yoktu havada karanlık tı kimseler (arkadaşım hariç) fatketmeden doğruldum :D
Alttaki arkadaşın kartopunun içine taş koyup sana fırlattı ve canın acıdı ne yaparsın:)
salavatqetir, post: 1417168, member: 83361yüzümü gizler ortalıktan kaybolurum :D
"Abooo canim acidi!" der onu kartopuna tutarim :D
Alttaki arkadaslarin seni kara bogdu ve surekli kar yuttun birde bunu kaydedip paylasim sitelerine koydular ne yaparsin? :D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/78608-pollyannacilik-oynuyoruzz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.