alttakı baban heran uyana bilir ve sen gece yarısı pc başındasın naparsın :)
Pollyannacilik oynuyoruzz (:
24.777 görüntülenme · 293 yanıt
sabreder dua ederım tekrar görmek için ben çocuklugumu yaşadıgım şehri memleketım olmayan kayserıyı 1 yıl görmesem çok özluyorum sana Allah sabır versın
alttakine yazmaya unuttum.. :D
alttaki kendinden yedi yas buyuk birine asik olmus Arap bir arkadasin var ve hergun basinin etini yiyor dogru mu sence diye ne dersin? (bu kisi seymadir aman Allahim tatil girdi iyiki)
alttaki kendinden yedi yas buyuk birine asik olmus Arap bir arkadasin var ve hergun basinin etini yiyor dogru mu sence diye ne dersin? (bu kisi seymadir aman Allahim tatil girdi iyiki)
ibra, post: 1408251, member: 103783
Alttaki telefonun ekranında kara delik oluştu ne yaparsın :D :)
Gülerim sadece çok iyi tellerin başına gelir bu durum di miii ibra :D havalı bideee :D
( kimse cevap vermemiş galiba havaa klmasın diye :D )
KatrePare, post: 1408569, member: 60957Unutmadimm sen gormemissin :D
Bir araba benden onemli mi? Dermisim.. Birde yeni araba degistirdik, aman Allah korusun.
Alttaki boga gureslerini izlemeye gittin ama piste dustun ustunde kirmizi elbise nolcak? :D
:D kapışırık ondan kolay ne var :D
Alttaki asansörde mahsur kaldın ve kimsenin haberi yok netcen :D
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
olabilir o daha bebek bebekler ağlar dizime koyar nini söylerim.
alttaki çok değer verdiğin biz eşyan kırıldı babanın hatırasıydı ne yaparsın
alttaki çok değer verdiğin biz eşyan kırıldı babanın hatırasıydı ne yaparsın
boyle yazınca aklıma babamın çok deger verdıgı birşey gldı aklıma hemen :) oturup aglarım ben bunu nasıl kırdım dıye :) aynısını yaptırmaya çalışırım kı olmaz oda ona babasından hatıra...!
Alttakı araban arıza yaptı yolun ortasında teksın ve tlf çekmıyo naparsın :D
Alttakı araban arıza yaptı yolun ortasında teksın ve tlf çekmıyo naparsın :D
Allaha havale ederim ve bir daha ona deerdimi anlatmam, alakayi keserim, bir daha yalnizca selaamun aleykum aleykum selam bu kadar :D
alttaki sevdigin insan vefat etti hemde dugununuze iki gun kala nolcak? Birde kustunuz.
alttaki sevdigin insan vefat etti hemde dugununuze iki gun kala nolcak? Birde kustunuz.
Çeşm-i Bülbül, post: 1408843, member: 20924Gülerim sadece çok iyi tellerin başına gelir bu durum di miii ibra :D havalı bideee :D
( kimse cevap vermemiş galiba havaa klmasın diye :D )
:D yoo hiçte bile hem benim telefon iyi değilki :)
mesaj yazmadılar çünkü bi karışıklık oldu :(
_semra_, post: 1409271, member: 103783cok agar olmus katrem ya bılmıyorum kı vıcdanıma hep yalan solerdım senın sucun yok dıe
pekıı altakı sevdıgını soyleyemden sevdıgıne baskasıyla evlense napardn
:) söyleyemediğime göre işler karışıkmış :D
ne yapalım ALLAH mutlu mesut etsin :)
Alttaki bisikletle baya hızlı gidiyorsun ve çevre yolu var önünde duracaksın oda ne :) fren teli koptu :D ne yaparsın ?
İnsan beğenmez.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/78608-pollyannacilik-oynuyoruzz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.