İçinden geçeni paylaş...

1.544.519 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

buket_zeynepcanım hakkında hayırlısı yeni gördüm yazıyı böle bir durum olduğunu.... çok dua et olurmu ama istersen beraber tefriciyede okuyabiliriz

yaa çok duygulandım nedesem bilemedim allah razı olsun hepinizden... bir sürü okuduğum dua var namazlarımın arkasına allah kabul eder inşallah.tabiki sizin içinde sıkıntı olmazsa okumak isterim paylaşalım nasıl uygun olacaksa
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
ARMAGAN00

ARMAGAN00

Yeni Üye · 3 mesaj

Allah darda olan tüm müslüman kardeşlerimin yardımcısı olsun .benim de sağlık problemim var .dualarınıza ihtiyacım var kardeşlerim..allaha emanet olun
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

ARMAGAN00, post: 1501204, member: 54443Allah darda olan tüm müslüman kardeşlerimin yardımcısı olsun .benim de sağlık problemim var .dualarınıza ihtiyacım var kardeşlerim..allaha emanet olun

rabbim tez zamanda derdinize derman olsun inşallah... aminnn...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

Ben gözümün gördüğü hiçbirşeyden korkmam !
Hz.Hamza
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

GülünSanaAşkıBen gözümün gördüğü hiçbirşeyden korkmam !
Hz.Hamza

Dün de din öğretmenimiz Hz.Hamza'nın cesurluğundan bahsetmişti. :)
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

ARMAGAN00, post: 1501204, member: 54443Allah darda olan tüm müslüman kardeşlerimin yardımcısı olsun .benim de sağlık problemim var .dualarınıza ihtiyacım var kardeşlerim..allaha emanet olun

Rabbim acil sifalar versin safi ismi hurmetine.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

rabbim;
biricik korkum senin yakınlığını kaybetmektir,
beni senden uzaklaştıran korkudan uzak tut...
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

Sedaa_*, post: 1501215, member: 95935Dün de din öğretmenimiz Hz.Hamza'nın cesurluğundan bahsetmişti. :)

Rabbim hepimize Hz.Hamza cesareti nasip etsin :)
tsunami

tsunami

GülünSanaAşkı, post: 1501221, member: 99647Rabbim hepimize Hz.Hamza cesareti nasip etsin :)

Amin...Amin...
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

hicranfarukyavuz, post: 1501202, member: 96895yaa çok duygulandım nedesem bilemedim allah razı olsun hepinizden... bir sürü okuduğum dua var namazlarımın arkasına allah kabul eder inşallah.tabiki sizin içinde sıkıntı olmazsa okumak isterim paylaşalım nasıl uygun olacaksa

sen başla canım biz katkı sağlayalım ne kadr dersen okurum ben... yaşadığın şeyi yaşamak üzereydim bende ALLAHIM KORUDU.... ÇOK dua ettim günde bin kere ya VEDUD okudum ya MUKSİD ve dahası çok korktum hala korkuyorum.... bilirim o duyguyu o acıyı onun için hiç düşünme başla ikimiz bile okuruz tamam mı....
buket_zeynep

buket_zeynep

ALLAHIM seni daha iyi tanıdığımdan beri gerçek aşkı tanıdım... ilk defa herşeyi senin rızan için sevdim nolur beni sevdiklerimden ayırmaa...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

buket_zeynep sen başla canım biz katkı sağlayalım ne kadr dersen okurum ben... yaşadığın şeyi yaşamak üzereydim bende ALLAHIM KORUDU.... ÇOK dua ettim günde bin kere ya VEDUD okudum ya MUKSİD ve dahası çok korktum hala korkuyorum.... bilirim o duyguyu o acıyı onun için hiç düşünme başla ikimiz bile okuruz tamam mı....

sağol allah razı olsun,rabbim kimseye yaşatmasın bu duyguyu.elinden ne gelirse oku zorlama kendini sayısını burda yaz okuduğunun allah yardımcımız olur inşallah...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

mersin için namaz vakti 16:51... görüşmek üzere...
buket_zeynep

buket_zeynep

canım benim önce senin niyetlenip başlaman lazım sonra okuruz ne kadar istersen tamam mı
tsunami

tsunami

GülünSanaAşkıBen gözümün gördüğü hiçbirşeyden korkmam !
Hz.Hamza

Bu ne resmi kardesim bakiyorum bakiyorum bi anlam veremedim..?
Ve mumkunse gercek adin nedir?
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

Bir müzik klibinden resim abla :)
tsunami

tsunami

GülünSanaAşkı Bir müzik klibinden resim abla :)

İkinci sorunun cevabi.
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

Adım Murat abla :) Eğer bir mahsuru yoksa,senin ismin nedir abla ?
tsunami

tsunami

GülünSanaAşkı, post: 1501242, member: 95935Adım Murat abla :) Eğer bir mahsuru yoksa,senin ismin nedir abla ?

Yok kardesim herkes biliyo zaten adim nuray....
tsunami

tsunami

Ben namaza gidiyorum sedacim bekliyo..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.