İçinden geçeni paylaş...
1.544.519 görüntülenme · 25.047 yanıt
Yıldızlar gece çıkıyor, yıldızları görmek isteyen; geceye razı olmalı.
Hayatının yıldızlarına ulaşmak istiyorsan; içindeki geceye razı olmalısın.
Hayatının yıldızlarına ulaşmak istiyorsan; içindeki geceye razı olmalısın.
Mustafa Ulusoy, Aynalar Koridorunda Aşk
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
kalbinur ↗Kafaya taktigim tek sey biz nasil Allaha kuluz be kuzu nasıl offf kuff yapiyoruz afff yarab yarab aff bir yandan korkup bir yandan umitvar olmak sadece afff yarab:/
:) Taktığın tek şey olsun o zaman bu can :)
Bilmem kii nasıl..
.....
NFK
NFK
tsunamiHaklisin...
Haklı olan kim abla ? :)
.....
NFK
NFK
Çeşm-i Bülbül ↗:) Taktığın tek şey olsun o zaman bu can :)
Bilmem kii nasıl..
:):)sen cansın bu nurunun tatlimi tatli kuzususun Rabbim hakkinda herdaim hayirlisini versin hep seni burda aramizfa tutsun amin:DAllah seni basimizdan eksik etmesin emi:p:p
kalbinur, post: 1501069, member: 117126:):)sen cansın bu nurunun tatlimi tatli kuzususun Rabbim hakkinda herdaim hayirlisini versin hep seni burda aramizfa tutsun amin:DAllah seni basimizdan eksik etmesin emi:p:p
Vayy sevgi sözcükleri, dualar iyimiş :)
Aşka mı geldin :p
.....
NFK
NFK
Çeþm-i Bülbül;1501070Vayy sevgi sözcükleri, dualar iyimiþ :)
Aþka mý geldin :p
Kesin kuzu kesin:D:Dbu kadarask yeter malum daha namaz var aska geldik derken kacirmayalim sen her daim duamdasin bitanecik kuzum basima birsey gelmeden ben gitsem iyi olur:pkal selametle kuzum;);)
Her gecemin sebepsiz hüznü oldun çıktın..
Sebep ne bilmem amma sebeplerede boğulmak istemiyorum ki bilmem bu işin hikmeti nedir ?
Sebep ne bilmem amma sebeplerede boğulmak istemiyorum ki bilmem bu işin hikmeti nedir ?
.....
NFK
NFK
KaLBuN_KeSiR, post: 1501047, member: 66278"KULLUK" her şeyi senin için var ettin diyen Rabbe karşı
"BEN DE" her şeyi senin için terk ettim diyebilmektir..
dilekcim bişey soracaktım sana dün unuttum; eşin polisti galiba senin çevik kuvvette mi? benim abim çevik kuvvette burda çalışıyor.eğer eşin çevik kuvvetteyse büyük ihtimalle tanışıyorlar.hatta kipanın orda oturan bi arkadaşı var adı ibrahimdi sanırım evli diye biliyorum.
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
hicranfarukyavuzdilekcim bişey soracaktım sana dün unuttum; eşin polisti galiba senin çevik kuvvette mi? benim abim çevik kuvvette burda çalışıyor.eğer eşin çevik kuvvetteyse büyük ihtimalle tanışıyorlar.hatta kipanın orda oturan bi arkadaşı var adı ibrahimdi sanırım evli diye biliyorum.
Selamun aleykum
ben durumunuz nasil oldu diye sormak istiyorum...esinize araniz duzeldimi..hic gorusmedinizmi daha..sanirim bosanma tarihi 22 ocak ti yanlis hatirmiyorsam umarim her sey yolundadir
.................
hicranfarukyavuzdilekcim bişey soracaktım sana dün unuttum; eşin polisti galiba senin çevik kuvvette mi? benim abim çevik kuvvette burda çalışıyor.eğer eşin çevik kuvvetteyse büyük ihtimalle tanışıyorlar.hatta kipanın orda oturan bi arkadaşı var adı ibrahimdi sanırım evli diye biliyorum.
Evet canım çevik kuvvette.. Abinin ismi Türker mi? İbrahim abi bizim sitede oturuyor..
Ey müslüman dinini öyle sağlam, öyle diri yaşa ki, seni öldürmeye gelen sende dirilsin!!!
.................
KaLBuN_KeSiREvet canım çevik kuvvette.. Abinin ismi Türker mi? İbrahim abi bizim sitede oturuyor..
:):):):):):):):):):)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Gül BerraSelamun aleykum
ben durumunuz nasil oldu diye sormak istiyorum...esinize araniz duzeldimi..hic gorusmedinizmi daha..sanirim bosanma tarihi 22 ocak ti yanlis hatirmiyorsam umarim her sey yolundadir
vealeyküm selam,
değişen bişey yok henüz görüştüm kalktım istanbula gittim ama fayda etmedi,hala dua ediyorum.evet 22 ocakta mahkeme var ama gitmeyi düşünmüyorum biraz uzasın zaman geçsin bakalım nasıl olacak rabbim bi yoluna koymuştur nasılsa...
hicranfarukyavuz, post: 1501173, member: 91898:):):):):):):):):):)
:) Durum açıklığa kavuştu..
hicranfarukyavuz, post: 1501175, member: 91898vealeyküm selam,
değişen bişey yok henüz görüştüm kalktım istanbula gittim ama fayda etmedi,hala dua ediyorum.evet 22 ocakta mahkeme var ama gitmeyi düşünmüyorum biraz uzasın zaman geçsin bakalım nasıl olacak rabbim bi yoluna koymuştur nasılsa...
canım hakkında hayırlısı yeni gördüm yazıyı böle bir durum olduğunu.... çok dua et olurmu ama istersen beraber tefriciyede okuyabiliriz
ALLAHım
Güzelliklerin Kaynağı Olan RABBİM
Katından bizlere Lütfundan İhsan eyle...
Hakkımızda hayır Murad Eyle...
Ya RAB, kalbimizi nurlandır, sıkıntılardan feraha eriştir ve hayırla tamamına erdir bütün işlerimizi
Senden Başka İstenecek Kapı yok...
RABBİM...
AMİN AMİN AMİN...
Güzelliklerin Kaynağı Olan RABBİM
Katından bizlere Lütfundan İhsan eyle...
Hakkımızda hayır Murad Eyle...
Ya RAB, kalbimizi nurlandır, sıkıntılardan feraha eriştir ve hayırla tamamına erdir bütün işlerimizi
Senden Başka İstenecek Kapı yok...
RABBİM...
AMİN AMİN AMİN...
kardelele, post: 1501194, member: 118266allahım
güzelliklerin kaynağı olan rabbim
katından bizlere lütfundan ihsan eyle...
Hakkımızda hayır murad eyle...
Ya rab, kalbimizi nurlandır, sıkıntılardan feraha eriştir ve hayırla tamamına erdir bütün işlerimizi
senden başka istenecek kapı yok...
Rabbim...
Amin amin amin...
[sıze=3][ı]amin amin amin... [/ı][/sıze]
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.