İçinden geçeni paylaş...
1.544.519 görüntülenme · 25.047 yanıt
buket_zeynep, post: 1501229, member: 99647canım benim önce senin niyetlenip başlaman lazım sonra okuruz ne kadar istersen tamam mı
daha önce yapmamıştım bilmiyordum nasıl yapıldığını,ben başlayınca haber veririm ozaman burdan bu akşam yatsı namazını kıldıktan sonra başlarım allahın izniyle
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Eşimle barışmam niyetine salatı tefriciye okumak istiyorum.İnsallah okunan selati tefriciyelerinin yüzü suyu hürmetine Rabbim yuvamızı dağılmaktan kurtarır Eşimin kalbine yumuşaklık sevgi ve muhabbet verir bana karşı insallah.Niyetim bu.okumada bana yardım ederseniz sevinirim.allah (cc) şimdiden razı olsun...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
hicranfarukyavuz, post: 1501175, member: 91898vealeyküm selam,
değişen bişey yok henüz görüştüm kalktım istanbula gittim ama fayda etmedi,hala dua ediyorum.evet 22 ocakta mahkeme var ama gitmeyi düşünmüyorum biraz uzasın zaman geçsin bakalım nasıl olacak rabbim bi yoluna koymuştur nasılsa...
Anladim rabbim yardimcin olsun istanbula gelmis olaman da cok sevindim gercekten cok iyi yapmisin dilerim rabbimden hakkinda en hayirlisini en iyi sekilde nasib etsin Amiin :)
.................
Ey müslüman dinini öyle sağlam, öyle diri yaşa ki, seni öldürmeye gelen sende dirilsin!!!
.................
Gül BerraAnladim rabbim yardimcin olsun istanbula gelmis olaman da cok sevindim gercekten cok iyi yapmisin dilerim rabbimden hakkinda en hayirlisini en iyi sekilde nasib etsin Amiin :)
amin amin amin ... inşallah kardeşim.sizlerinde duaları sayesinde kendimi daha güçlü hissediyorum.hepinizden allah razı olsun bana yardımcı olduğunuz için...
hicranfarukyavuzamin amin amin ... inşallah kardeşim.sizlerinde duaları sayesinde kendimi daha güçlü hissediyorum.hepinizden allah razı olsun bana yardımcı olduğunuz için...
Allah razi olsun :) insaAllah hersey daha iyi olacak
hicbirsey sebebsiz degil bakin sizde bu sayede surekli dua etmeye Rabbimin yoluna daha iyi yurumeye calisiryorsun
Rabbim her daim yar ve yardimcin olsun :)
.................
Gül BerraAllah razi olsun :) insaAllah hersey daha iyi olacak
hicbirsey sebebsiz degil bakin sizde bu sayede surekli dua etmeye Rabbimin yoluna daha iyi yurumeye calisiryorsun
Rabbim her daim yar ve yardimcin olsun :)
evet kesinlikle bu durumun bana kazandırmış olduğu şey bu oldu çok şükür rabbime yinede,böyle bir olayla gözümü açtı,kendime getirdi beni... inşallah dualarımıda kabul ederde daha bi güzel olur herşey...
YagmurbeyKaç kere sebepsizce gittim buradan..
hep Yeniden Yeniden diyerek buralara kadar geldim..
ALLAH a emanetsin KARDEŞ..
:)
Gitmeyin abii bir yere bir selama muhtaç bırakmayın bizi :)
eyvALLAH abim sizde ALLAH'a emanetsiniz.. :)
GülünSanaAşkı, post: 1501242, member: 95935Adım Murat abla :) Eğer bir mahsuru yoksa,senin ismin nedir abla ?
Cidden ?
Ben sizi kız evladı sanıyordum kardeşim.. :)
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Şüphesiz benim mutluluğum benim imanımdadır.
Ve şüphesiz imanım kalbimdedir.
Ve muhakkak kalbim ALLAH'a aittir.
- Hz.Ebu Bekir (r.a)
Ve şüphesiz imanım kalbimdedir.
Ve muhakkak kalbim ALLAH'a aittir.
- Hz.Ebu Bekir (r.a)
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
NFK
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.