İçinden geçeni paylaş...
1.544.519 görüntülenme · 25.047 yanıt
ya rabbim bir göz açıp kapama süresi kadar bile nefsimizin peşine düşürme bizi.... (amin)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
hicranfarukyavuz, post: 1501030, member: 113261ya rabbim bir göz açıp kapama süresi kadar bile nefsimizin peşine düşürme bizi.... (amin)
Duramadim bak, öyle degil...
Ya Rab göz acip kapatacak kadar bile beni nefsime birakma ( ya da nefsimin, insanlarin ve seytanin serrinden sana siginirim)
Nasil?
melissa26, post: 1501031, member: 118250Duramadim bak, öyle degil...
Ya Rab göz acip kapatacak kadar bile beni nefsime birakma ( ya da nefsimin, insanlarin ve seytanin serrinden sana siginirim)
Nasil?
o da olur kardeşim :) allahım nefsimize uymamıza engel olsunda... ;)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Insallah yenersiniz, gayret ve de Rabbinden bol bol isteyerek... umudsuz olmak yok, gün dogmadan neler dogar
Rabbinden istemenin ve O'na riza göstermenin tadi baska (sanki sen becerebildin? gene azari yedim) tamam nasihat da yok
Rabbinden istemenin ve O'na riza göstermenin tadi baska (sanki sen becerebildin? gene azari yedim) tamam nasihat da yok
tsunami, post: 1501035, member: 93177Eger oleceksek bu rahatlik neden...?
Dikenin üstünde dururken kim rahat ki?
Cennete bilet satilmazken, nasil emin oturulur ki? (dusunuyoruz sadece , belki ne yapariz diye , bes dakika nefes almistik, al yine dusunce)
tsunami, post: 1501035, member: 93177Eger oleceksek bu rahatlik neden...?
canım öyle bi laf ettin ki tıkandım kaldım,boğazıma bişeyler oturdu resmen,cevap veremedim... :S
Bulamadım ki ya :/
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
"KULLUK" her şeyi senin için var ettin diyen Rabbe karşı
"BEN DE" her şeyi senin için terk ettim diyebilmektir..
"BEN DE" her şeyi senin için terk ettim diyebilmektir..
''kalbinde hayat bulunan bir insan,kainata,aleme bakarken,idrakinden aciz,bilhassa şu boşlukta yapılan ilahi manevraları görmekle hayretler içinde kalır...'' bediüzzaman said nursi
kalbinur, post: 1501050, member: 74847Artık off yok sadece Afff yarab afff:/
Hayr olsun can :)
.....
NFK
NFK
...dua,zaman-üstüdür,mekan-fazlasıdır,imkan-ötesidir...
kalbinur, post: 1501055, member: 77307ins hayrdır kuzum icim bir tuhaf yarab afff:/
Olur can bazen öyle takma fazla kafaya :)
tsunami, post: 1501056, member: 93376Cesmi cim nasilsin?
İyiyim elhamdülillah abla, siz ? :)
.....
NFK
NFK
tsunamiCok sukur canim kirgin degildirsin insallah.
Estafirullah abla hem anlamadım kii kırgın olmama sebep olacak ne var ki :)
.....
NFK
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.