123 yasin hakkında soru

2.827 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

merhaba kardeşlerim hacet için 123 yasin okunduğunu belki duymuşsunuzdur..ben kuarnı yeni öğrendim sayılır yinede yanlışlarım var tabi oyzüden bu yasini kurandan değilde yasinlerde türkçe yazılışı oluyrya ordan okumaya niyetliyim zaten genelde ordan okuyorum duanın kabul olmasına en gel olurmu sizce
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

lütfen yardım edin
ceylantur

ceylantur

Mübarek Üye · 2.014 mesaj

selamun aleyküm kardeşim,

123 yasin okuma olayını sizden duydum, konu hakkında bir bilgim yok, bilgisi olan kardeş/abla ya da abilerimiz konunuzu gördüklerinde yardım ederler inşAllah,

selam ve dua ile, hayırlı akşamlar
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

gülkoksam, post: 1244131, member: 37970merhaba kardeşlerim hacet için 123 yasin okunduğunu belki duymuşsunuzdur..ben kuarnı yeni öğrendim sayılır yinede yanlışlarım var tabi oyzüden bu yasini kurandan değilde yasinlerde türkçe yazılışı oluyrya ordan okumaya niyetliyim zaten genelde ordan okuyorum duanın kabul olmasına en gel olurmu sizce

siz yanlışım var diye latinceden değil yine arapçadan okuyun kardeşim aynı zamanda kuran oku dinle diye aratın netten karşınıza çıkacaktır okuyun ve dinleyin takip edin. hem yanlışlarınız düzelir hem de 20.okumanızda o kadar çok farkederki siz bile şaşarsınız iyi ki arapçadan okudum ilerlettim dersniz. 123 yasin hiç duymadım. sayı çok önemli değil bol bol okuyun Allah kabul etsin.
KÖRDÜĞÜM

KÖRDÜĞÜM

Mübarek Üye · 829 mesaj

ben yenı KURANI KERİM öğrenmeye başlayan bi kişinin yalnış olsada normalde düzgün okuyan birine göre daha çkok sevap kazndığını duymuştum.çünkü uğraşıyor çabalıyor ya yanııı şanslısınız.bencede arapaçadan okuyun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.