123 yasin hakkında soru
2.827 görüntülenme · 4 yanıt
merhaba kardeşlerim hacet için 123 yasin okunduğunu belki duymuşsunuzdur..ben kuarnı yeni öğrendim sayılır yinede yanlışlarım var tabi oyzüden bu yasini kurandan değilde yasinlerde türkçe yazılışı oluyrya ordan okumaya niyetliyim zaten genelde ordan okuyorum duanın kabul olmasına en gel olurmu sizce
selamun aleyküm kardeşim,
123 yasin okuma olayını sizden duydum, konu hakkında bir bilgim yok, bilgisi olan kardeş/abla ya da abilerimiz konunuzu gördüklerinde yardım ederler inşAllah,
selam ve dua ile, hayırlı akşamlar
123 yasin okuma olayını sizden duydum, konu hakkında bir bilgim yok, bilgisi olan kardeş/abla ya da abilerimiz konunuzu gördüklerinde yardım ederler inşAllah,
selam ve dua ile, hayırlı akşamlar
gülkoksam, post: 1244131, member: 37970merhaba kardeşlerim hacet için 123 yasin okunduğunu belki duymuşsunuzdur..ben kuarnı yeni öğrendim sayılır yinede yanlışlarım var tabi oyzüden bu yasini kurandan değilde yasinlerde türkçe yazılışı oluyrya ordan okumaya niyetliyim zaten genelde ordan okuyorum duanın kabul olmasına en gel olurmu sizce
siz yanlışım var diye latinceden değil yine arapçadan okuyun kardeşim aynı zamanda kuran oku dinle diye aratın netten karşınıza çıkacaktır okuyun ve dinleyin takip edin. hem yanlışlarınız düzelir hem de 20.okumanızda o kadar çok farkederki siz bile şaşarsınız iyi ki arapçadan okudum ilerlettim dersniz. 123 yasin hiç duymadım. sayı çok önemli değil bol bol okuyun Allah kabul etsin.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/67386-123-yasin-hakkinda-soru · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Son bir soru soracam inşallah bir daha soru sormamak dileğiyle Genel Konular 7 cevap
- ACİL.kanser tedavisi gören SEVİM ABLAMIZ için 500 YASİN OKUNACAK YASİN ALMAK İSTEYEN Dua Bölümü 16 cevap
- Sigara Hakkında En Sık Sorulan 50 Soru ve Cevapları Sağlık ve Yaşam 2 cevap
- Kuranı anlamak hakkında bi kaç soru Kuran-ı Kerim 10 cevap
- Istihare namazı hakkında soru Görüş- Öneri- İstek 6 cevap
- saat 07:50 gibi yaşanan bir olay hakkında bir soru soracam acil cevap verir misiniz? Genel Konular 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.