ACİL.kanser tedavisi gören SEVİM ABLAMIZ için 500 YASİN OKUNACAK YASİN ALMAK İSTEYEN
1.538 görüntülenme · 16 yanıt
ACİLLL ...KANSER TEDAVİSİ GÖREN .....SEVİM... ABLAMIZIN ŞİFASI İÇİN BAĞIŞLANACAK ....500 YASİN İ ŞERİF OKUNACAK ARKADAŞLAR KİM KAÇ TANE OKUYABİLİR ŞİMDİDEN Allah CC yar ve yardımcınız olsun NE İSTEKLERİNİZ VARSA NAİL EYLESİN
Bende okumak çok isterdim lakin şu an durumum müsait değil :( ancak haftaya okuyabilirim..o zamana bnde alırım inşallah..
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj
Selam Aleyküm kardeşim Allah Sevim kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun Allah Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah'ım bu mübarek Ramazanların tutulan oruçların okunan Kur'anların Yasinlerin yapılan duaların yüzü gözü hürmetine Rabbim hiç görmemişe döndersin inşallah.Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim. Şimdilik 3 tane Yasin alıyorum kardeşim Allah'ım dergahında kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı iftarlar...
Allah'ım bu mübarek Ramazanların tutulan oruçların okunan Kur'anların Yasinlerin yapılan duaların yüzü gözü hürmetine Rabbim hiç görmemişe döndersin inşallah.Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim. Şimdilik 3 tane Yasin alıyorum kardeşim Allah'ım dergahında kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı iftarlar...
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86744-acil-kanser-tedavisi-goren-sevim-ablamiz-icin-500-yasin-okunacak-yasin-almak-isteyen · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- acil acil acil yardımmmm Allah rızası için herkes baksın İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- Kendini büyük gören küçülür,küçük gören de büyür. Nasihatler 3 cevap
- Sevim yengemin ruhu için el fatiha Dua Bölümü 24 cevap
- Nemire hocamız ve Elifimbenim ablamız için 1 fatiha 3 ihlas okuyalım Dua Bölümü 1.136 cevap
- Aşırı Şüpheciliğin Kişiye Zararları ve Tedavisi Sağlık ve Yaşam 1 cevap
- KİBRİN TEDAVİSİ Nasihatler 31 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.