yenı uye
2.615 görüntülenme · 19 yanıt
hoşgeldin abi aramıza.burada çok iyi muhabbet dostların ,din kardeşlerin,yürekten dostların olacağına şimdiden emin olabilirsin.iyi ki bulmuşsun bu siteyi .inş senin için de bu site hayırlı yollar için bir vesile bir aracı olur.Allah a emanet ol
Sagol kardesım smyyes.Kafamda bır soru vardı goole yazdım bu sorunun cevabı ıcın sıtelerı gezıyorum bu sıteyı gordum uye oldum.Insallah guzel olur.
hoşgeldiniz... Umarim faydalanir ve bizede fayda saglarsiniz güzel bir site allaha emanet olun..selam ve dua ile
V.a.selam kardeşim.Hoşgeldiniz,safalar getirdiniz.
Hayırlı olması temennisiyle;Allaha emanet olun.
Hayırlı olması temennisiyle;Allaha emanet olun.
ve aleyküm selam kardeşim hoş geldin aramıza
üyeliğin hayırlı olsun inşallah
selam ve dua ile.....
üyeliğin hayırlı olsun inşallah
selam ve dua ile.....
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
abdullah80, post: 1178902, member: 99647Sagol kardesım smyyes.Kafamda bır soru vardı goole yazdım bu sorunun cevabı ıcın sıtelerı gezıyorum bu sıteyı gordum uye oldum.Insallah guzel olur.
ben de öyle buldum bu siteyi.ve şuan da iyi ki karşıma bu site çıkmış diyorum.eminim burda çok candan insanlarla karşılacaksın.Allah a emanet ol.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/62948-yeni-uye · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Yenı ımtıhanım ıcın bana duanızla destekleyın Dua Bölümü 7 cevap
- arkadaslar bende bu aıleye yenı katılıyorumm Tanışma Köşesi 9 cevap
- bende aranıza yenı katıldım Tanışma Köşesi 18 cevap
- selem arkadaslar yenı uye oldugum ıçın sıte kullenımında zorlanıyorum ve kımseyı tanı Tanışma Köşesi 30 cevap
- yenı oyun Fıkra, Mizah Bölümü 12 cevap
- yenı uyeler Tanışma Köşesi 42 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.