allah hepınızden razı olsun ınsallahB)B)B)
yenı uyeler
4.169 görüntülenme · 42 yanıt
bu sıte kadar yararlı bır sıte yok. bu sıteyı kuranlardan allah razı olsun. ınsallah yenı uyelerde faydalı bılgıler alır veverırler. benım hayatımın yonunu bı anda oluluya cevırmeme yaardımcı oldu.
RE: yenı uyeler
Evet çok güzel bir site değilmi....Çok faydalı bilgiler var inşallah...Yararlanırsınız inşallah........Allaha emanet olun.....B)
zumrutum yazdı:
bu sıte kadar yararlı bır sıte yok. bu sıteyı kuranlardan allah razı olsun. ınsallah yenı uyelerde faydalı bılgıler alır veverırler. benım hayatımın yonunu bı anda oluluya cevırmeme yaardımcı oldu.
Evet çok güzel bir site değilmi....Çok faydalı bilgiler var inşallah...Yararlanırsınız inşallah........Allaha emanet olun.....B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Ve aleykümselam...Üyeliğiniz hayırlı olsun inşallah......B)B)
baygun yazdı:
s.a arkadaşlar bende yeni üyeyim bi arkadaşım bu siteye üye olduktan sonra namaza başladığını söyledi merak edip bende üye oldum gerçekten çok faydalanacağım bi site gibi görünüyo öyle olur inşallah
Ve aleykümselam...Üyeliğiniz hayırlı olsun inşallah......B)B)
Ne iyi yapmışsınız hoşgeldiniz.......B)
2905 yazdı:
Bende yeni katıldm bütün arkaşların cumaları hayırlı olsunB)
Ne iyi yapmışsınız hoşgeldiniz.......B)
Selamun aleykum.. Aramıza hoş geldiniz hepiniz, üyeliğiniz hayırlı olsun inşaAllah kardeşlerim..
SelametleB)B)
Selamun aleykum.. Aramıza hoş geldiniz hepiniz, üyeliğiniz hayırlı olsun inşaAllah kardeşlerim..
SelametleB)B)
zumrutum yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM...
BENCE DE ÇOK HARİKA BİR SİTE...
BU ARADA HOŞGEDİNİZ, ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI VE DAİM OLUR İNŞAALLAH...B)B)B)B)B)B)
BENCE DE ÇOK HARİKA BİR SİTE...
BU ARADA HOŞGEDİNİZ, ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI VE DAİM OLUR İNŞAALLAH...B)B)B)B)B)B)
Eveeeeet bende yeni üyeyim bu siteye üye olduğumdan beri işlerim aksamaya başladı ,canım hiç bilgisayarın başından kalkmak istemiyor.Bende bağımlılık yaptı, ama hiç şikayetçi değilim Allah bu siteyi kuranlardan razı olsun .Dua ve selam ile Allaha emanet olunuz. HAYIRLI CUMALAR.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19265-yeni-uyeler · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.