yenı uyeler

4.169 görüntülenme · 42 yanıt

Paylaş:
zumrutum

zumrutum

Üye · 29 mesaj

bu sıte kadar yararlı bır sıte yok. bu sıteyı kuranlardan allah razı olsun. ınsallah yenı uyelerde faydalı bılgıler alır veverırler. benım hayatımın yonunu bı anda oluluya cevırmeme yaardımcı oldu.
allah hepınızden razı olsun ınsallahB)B)B)
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

RE: yenı uyeler

zumrutum yazdı:
bu sıte kadar yararlı bır sıte yok. bu sıteyı kuranlardan allah razı olsun. ınsallah yenı uyelerde faydalı bılgıler alır veverırler. benım hayatımın yonunu bı anda oluluya cevırmeme yaardımcı oldu.

Evet çok güzel bir site değilmi....Çok faydalı bilgiler var inşallah...Yararlanırsınız inşallah........Allaha emanet olun.....B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

s.a kardeşim ne mutlu sana ve bizlere ki bir birimiz güzel şeyller öğretebildikse işlallah a.e.o B)B)B)B)
asil20

asil20

Kıdemli Üye · 195 mesaj

S.A. KARDEŞİM HAKLISIN SANA KATILMAMAK ELDE DEĞİL.A.E.O.B)B)B)B)
Guven34

Guven34

Yeni Üye · 1 mesaj

Aranıza yeni katıldım Allah(c.c.) yolundan ayırmasın bizleri
Tugbis

Tugbis

Mübarek Üye · 679 mesaj

Hosgeldin kardesim aramiza uyeligin hayirli ve daim olur insallah. tabi guven kardesimede bu sozler.

hayirli geceler, dualarda bulusmak uzere.
baygun

baygun

Yeni Üye · 1 mesaj

s.a arkadaşlar bende yeni üyeyim bi arkadaşım bu siteye üye olduktan sonra namaza başladığını söyledi merak edip bende üye oldum gerçekten çok faydalanacağım bi site gibi görünüyo öyle olur inşallah
2905

2905

Yeni Üye · 2 mesaj

Bende yeni katıldm bütün arkaşların cumaları hayırlı olsunB)
_Resul_

_Resul_

baygun yazdı:
s.a arkadaşlar bende yeni üyeyim bi arkadaşım bu siteye üye olduktan sonra namaza başladığını söyledi merak edip bende üye oldum gerçekten çok faydalanacağım bi site gibi görünüyo öyle olur inşallah

Ve aleykümselam...Üyeliğiniz hayırlı olsun inşallah......B)B)
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_

_Resul_

2905 yazdı:
Bende yeni katıldm bütün arkaşların cumaları hayırlı olsunB)

Ne iyi yapmışsınız hoşgeldiniz.......B)
alakoclu

alakoclu

Yeni Üye · 9 mesaj

SELAMUNALEYKÜM BENDE YENİ ÜYEYİM RASTGELE KARISTIRIRKEN BULDUM AMA ÇOK GÜZEL BİR SİTE BAYILDAM :DALLAHA EMANET OLUNB)
asil20

asil20

Kıdemli Üye · 195 mesaj

Guven34 yazdı:
Aranıza yeni katıldım Allah(c.c.) yolundan ayırmasın bizleri

HOŞ GELDİN KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN.DUAN İÇİN DE AMİN İNŞALLAH...SELAM VE DUA İLE...A.E.O...B)B)B)B)
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

Selamun aleykum.. Aramıza hoş geldiniz hepiniz, üyeliğiniz hayırlı olsun inşaAllah kardeşlerim..
SelametleB)B)
ceydanur

ceydanur

Yeni Üye · 3 mesaj

selamün aleyküm siteyi tesadüfen buldum yüce rabbim emegi gecen herkesden razi olsun..mirac ve cuma geceniz mübarek olsunB)B)B)
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

s.a. hayırlı ve daim olur inşaallah bu sitede güzel fikir alış verişinde bulunuyor. inşaallah sizede faydası olur aramıza hoşgeldiniz selam ve dua ile...
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

S.A. HOŞGELDİN KARDEŞİM SİTENİN HAKKINDA HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
CENNET GULU

CENNET GULU

Mübarek Üye · 1.388 mesaj

zumrutum yazdı:

SELAMÜN ALEYKÜM...
BENCE DE ÇOK HARİKA BİR SİTE...
BU ARADA HOŞGEDİNİZ, ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI VE DAİM OLUR İNŞAALLAH...B)B)B)B)B)B)
canım anam

canım anam

Yeni Üye · 3 mesaj

selamınaleyküm arkadaşlar ben yeni üye
canım anam

canım anam

Yeni Üye · 3 mesaj

herkese hayırlı cumalar olsun
GİZEMLİ

GİZEMLİ

Aktif Üye · 54 mesaj

Eveeeeet bende yeni üyeyim bu siteye üye olduğumdan beri işlerim aksamaya başladı ,canım hiç bilgisayarın başından kalkmak istemiyor.Bende bağımlılık yaptı, ama hiç şikayetçi değilim Allah bu siteyi kuranlardan razı olsun .Dua ve selam ile Allaha emanet olunuz. HAYIRLI CUMALAR.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.