selem arkadaslar yenı uye oldugum ıçın sıte kullenımında zorlanıyorum ve kımseyı tanı

2.133 görüntülenme · 30 yanıt

Paylaş:
TUGBA_SU

TUGBA_SU

Kıdemli Üye · 101 mesaj

selemınaleykum arkadslar bu siteyı dınımız uzerınde rahatca sohbet etmek ıcın grdım ama kımseyı tanımadıgım için bır sey yapamıyorum bırazda cekıngenım ama uye olduguma cok sevındım konular harıka allah hepımızın dualarını kabul etsın bızlerın gözlerıne cekılmeye calısılan perdelerı indırsın kardeslık sevgısını guclendırsın....
muzey

muzey

Aktif Üye · 54 mesaj

TUGBA_SU, post: 714626, member: 78579selemınaleykum arkadslar bu siteyı dınımız uzerınde rahatca sohbet etmek ıcın grdım ama kımseyı tanımadıgım için bır sey yapamıyorum bırazda cekıngenım ama uye olduguma cok sevındım konular harıka allah hepımızın dualarını kabul etsın bızlerın gözlerıne cekılmeye calısılan perdelerı indırsın kardeslık sevgısını guclendırsın....

ve aleyküm selam bende yeni sayılırım arkadaşım sende hoşgeldin bende aynı durumda sayılırım.PAYLASIMLARINI BEKLİYORUZ!
TUGBA_SU

TUGBA_SU

Kıdemli Üye · 101 mesaj

hos geldın kardesım iyikı geldın cok sevındım kardeslerımın cok olmasını yureklerdekı sevgının paylasımla cogalması benı cok mutlu edıyor...
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

ve aleykum selam kardeşim.
hoşgeldiniz.
hayırlara vesile olsun inşaallah.
dualarınıza amin.
güzel paylaşımlarda buluşma duasıyla.
Allah'a emanet olun
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
TUGBA_SU

TUGBA_SU

Kıdemli Üye · 101 mesaj

sagol kardesım...
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

hoşgeldin arkadaşım.forumda çok değerli bilgi sahibi arkadaşlarımız var.ayrıca hemen hemen her konuda bilgi sahibi olabileceğin konu başlıklarıda var.umuyorumki aklındaki sorulara yanıt bulabileceksin.

uyeliğin hayırlı olsun.selam ve dua ile.
TUGBA_SU

TUGBA_SU

Kıdemli Üye · 101 mesaj

sagolasın....
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

selamun aleyküm hoşgeldin hayırlı olsun
zamanla alışırsın ama zorlanırsan biz burdayız
selametle.........
gülefşan

gülefşan

Kıdemli Üye · 449 mesaj

HOŞGELDİN Kardeşim üyeliğin hayırlı olsun
TUGBA_SU

TUGBA_SU

Kıdemli Üye · 101 mesaj

cok sagolun arkadaslar...
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

TUGBA_SU, post: 714626, member: 78579selemınaleykum arkadslar bu siteyı dınımız uzerınde rahatca sohbet etmek ıcın grdım ama kımseyı tanımadıgım için bır sey yapamıyorum bırazda cekıngenım ama uye olduguma cok sevındım konular harıka allah hepımızın dualarını kabul etsın bızlerın gözlerıne cekılmeye calısılan perdelerı indırsın kardeslık sevgısını guclendırsın....

aleykum selam.hosgeldın arkadasım.A.e.o.'un
TUGBA_SU

TUGBA_SU

Kıdemli Üye · 101 mesaj

sagoasın arkadasım....:a15:
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

tugbacıgım hoşgeldin.üyeligin hayırlı olsun.A.E.O.hayırlı geceler.
TUGBA_SU

TUGBA_SU

Kıdemli Üye · 101 mesaj

nevin2007, post: 715858, member: 20924tugbacıgım hoşgeldin.üyeligin hayırlı olsun.A.E.O.hayırlı geceler.

amın sagol arkadsım sanada hayırlı geceler:a15:
SERKANERDEM

SERKANERDEM

Üye · 28 mesaj

Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim...
TUGBA_SU

TUGBA_SU

Kıdemli Üye · 101 mesaj

sendende razı olsun arkadasım a.e.ol
kasirga5274

kasirga5274

Kıdemli Üye · 146 mesaj

Selamın Aleyküm,Üyeliğiniz hayırlı olsun.Hoşgeldiniz.:a12:
TUGBA_SU

TUGBA_SU

Kıdemli Üye · 101 mesaj

ve aleykum selam arkadasım allah razı olsun.........
volkankaya3575

volkankaya3575

Kıdemli Üye · 142 mesaj

yeni değilsin sen ben ce tugba nasıl ki ben buraya ilk girdiğim de yeni olmadıysam sen de ve gelecek olan diğer arkadaşlarda yeni değil sen siteye girdiğin andan iti baren kalbin bizimle bizimde seninle olduğu gibi ve bir olan kalpler unutmaki ne yenidir nede yalnız
TUGBA_SU

TUGBA_SU

Kıdemli Üye · 101 mesaj

oooooooooooooooo

oooooooooooooooo

cok moral oldun allah razı olsun arkadasım ya ........................... cok mutlu oldum.....:a35:
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.