selem arkadaslar yenı uye oldugum ıçın sıte kullenımında zorlanıyorum ve kımseyı tanı
2.133 görüntülenme · 30 yanıt
selemınaleykum arkadslar bu siteyı dınımız uzerınde rahatca sohbet etmek ıcın grdım ama kımseyı tanımadıgım için bır sey yapamıyorum bırazda cekıngenım ama uye olduguma cok sevındım konular harıka allah hepımızın dualarını kabul etsın bızlerın gözlerıne cekılmeye calısılan perdelerı indırsın kardeslık sevgısını guclendırsın....
TUGBA_SU, post: 714626, member: 78579selemınaleykum arkadslar bu siteyı dınımız uzerınde rahatca sohbet etmek ıcın grdım ama kımseyı tanımadıgım için bır sey yapamıyorum bırazda cekıngenım ama uye olduguma cok sevındım konular harıka allah hepımızın dualarını kabul etsın bızlerın gözlerıne cekılmeye calısılan perdelerı indırsın kardeslık sevgısını guclendırsın....
ve aleyküm selam bende yeni sayılırım arkadaşım sende hoşgeldin bende aynı durumda sayılırım.PAYLASIMLARINI BEKLİYORUZ!
ve aleykum selam kardeşim.
hoşgeldiniz.
hayırlara vesile olsun inşaallah.
dualarınıza amin.
güzel paylaşımlarda buluşma duasıyla.
Allah'a emanet olun
hoşgeldiniz.
hayırlara vesile olsun inşaallah.
dualarınıza amin.
güzel paylaşımlarda buluşma duasıyla.
Allah'a emanet olun
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
hoşgeldin arkadaşım.forumda çok değerli bilgi sahibi arkadaşlarımız var.ayrıca hemen hemen her konuda bilgi sahibi olabileceğin konu başlıklarıda var.umuyorumki aklındaki sorulara yanıt bulabileceksin.
uyeliğin hayırlı olsun.selam ve dua ile.
uyeliğin hayırlı olsun.selam ve dua ile.
selamun aleyküm hoşgeldin hayırlı olsun
zamanla alışırsın ama zorlanırsan biz burdayız
selametle.........
zamanla alışırsın ama zorlanırsan biz burdayız
selametle.........
TUGBA_SU, post: 714626, member: 78579selemınaleykum arkadslar bu siteyı dınımız uzerınde rahatca sohbet etmek ıcın grdım ama kımseyı tanımadıgım için bır sey yapamıyorum bırazda cekıngenım ama uye olduguma cok sevındım konular harıka allah hepımızın dualarını kabul etsın bızlerın gözlerıne cekılmeye calısılan perdelerı indırsın kardeslık sevgısını guclendırsın....
aleykum selam.hosgeldın arkadasım.A.e.o.'un
Selamın Aleyküm,Üyeliğiniz hayırlı olsun.Hoşgeldiniz.:a12:
yeni değilsin sen ben ce tugba nasıl ki ben buraya ilk girdiğim de yeni olmadıysam sen de ve gelecek olan diğer arkadaşlarda yeni değil sen siteye girdiğin andan iti baren kalbin bizimle bizimde seninle olduğu gibi ve bir olan kalpler unutmaki ne yenidir nede yalnız
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37393-selem-arkadaslar-yeni-uye-oldugum-icin-site-kulleniminda-zorlaniyorum-ve-kimseyi-tani · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.