yenı oyun
1.512 görüntülenme · 12 yanıt
s.a kardeslerım aklıma yenı bır oyun geldı allahın ıznıyle hep beraber hangı ılımızın neyı meshur bulalım.. once ben soleyeyım ADANA kebabı ıle meshur pekı ya mersın?
mehtapmalci, post: 712563, member: 66630s.a kardeslerım aklıma yenı bır oyun geldı allahın ıznıyle hep beraber hangı ılımızın neyı meshur bulalım.. once ben soleyeyım ADANA kebabı ıle meshur pekı ya mersın?
a.s mersinin tantunisi meshurdur peki gümüşhanenin en cok neyi meshur???
GüLsU_92
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
GüLsU_92
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Topkapı Sarayı, Sultanahmet ve Süleymaniye Camileri, Yerebatan Sarnıcı, Kapalıçarşı, Mısırçarşısı, İstiklal Caddesi, Dolmabahçe ve Çırağan Sarayları, Yıldız-Gülhane - Emirgan Parkları, Çamlıca Tepesi, Prens Adaları, Rumeli Hisarı, Haliç Piyerloti, Kız Kulesi, İstanbul Boğazı, Minyatürk, İstanbul Surları, Galata Kulesi, Sultanahmet Meydanı, Aya İrini Müzesi, Eyüp Sultan Camii, Boğaz Köprüleri, Bozdoğan Kemeri, Fener Rum Patrikhanesi
muşun neyi meşhur ??
muşun neyi meşhur ??
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37282-yeni-oyun · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- yeni bi oyun daha yeni bi oyun daha :D:D benden sora kim yazar.. Bilmece-Bulmaca ve Oyun 49 cevap
- yenı uye Tanışma Köşesi 19 cevap
- arkadaslar bende bu aıleye yenı katılıyorumm Tanışma Köşesi 9 cevap
- bende aranıza yenı katıldım Tanışma Köşesi 18 cevap
- selem arkadaslar yenı uye oldugum ıçın sıte kullenımında zorlanıyorum ve kımseyı tanı Tanışma Köşesi 30 cevap
- yenı uyeler Tanışma Köşesi 42 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.