Zzzaman
Yeni Üye · 0 mesaj
TRHACKERsen şimdi allahın gücüne inanmıyosun demiAllah'ın gücüne inanmıyorum evet. Ne var olduğuna ne de yok olduğuna inanıyorum.
19.612 görüntülenme · 281 yanıt
Zzzaman
Yeni Üye · 0 mesaj
TRHACKERsen şimdi allahın gücüne inanmıyosun demiAllah'ın gücüne inanmıyorum evet. Ne var olduğuna ne de yok olduğuna inanıyorum.
Zzzaman:) The Godfather'ı izledin mi? Meşhur bi sahne var ya. Replik şu: " Sana reddedemeyeceğin bi teklif sunacağım." Silahı masasına koyuyor ve yaptırmak istediği teklifi sunuyor. :) aynı hesap...
Zzzaman
Yeni Üye · 0 mesaj
TRHACKERpeki bendende sana bi sahne ben yerden büyükçee bi taş aldım senin kafana attım kafan delindi acıdımı?
Zzzaman
Yeni Üye · 0 mesaj
Zzzaman
Yeni Üye · 0 mesaj
TRHACKERişte bu işlemi yapmadan kafanın içindeki acıyı bana yada başkasına zarar vermedn gösterirmisin
ZzzamanAcı bir duygudur tabi. Somut bi şey olarak gözünün önüne getiremem.
Zzzaman
Yeni Üye · 0 mesaj
TRHACKERişte bak kendi sorunu kendin cavapladın rabbimde soyuttur gözönüne getirilemez fakat var olduğuna inanılır
çünkü ben senin kafanın acıdığına inanıyorum fakat göremiyorum
Zzzaman
Yeni Üye · 0 mesaj
TRHACKERallahı görmek istemiyon fakat varlığına yada yokluğuna gücüne inanmıyom diye sen kendin dedin bunların cevabı budur
Zzzaman
Yeni Üye · 0 mesaj
Zzzaman
Yeni Üye · 0 mesaj
TRHACKEReee bende senin acının nekadar olduğunu bilmiyorum sen göster acının büyüklüğünü rabbimde gösterir sana gücünü
Zzzaman
Yeni Üye · 0 mesaj
ZzzamanAcının ve gücün bi etkisi olur. Bu etkiyle büyüklüğünü anlayabiliriz. Eğer ben çok bağırıyorsam çok acıyordur. Allah da yaptıklarıyla bana gücünü gösterir. Dünyayı yaratacak kadar güçlüymüş. Bunu biliyorum çünkü gösterdi. Başka gösterirse onu da bilirim. Ama başka bi gücü var mı diye aramıyorum.
Zzzaman
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/56774-eger-dogruysa-ben-de-inanmak-istiyorum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.