🔒 Eğer doğruysa ben de inanmak istiyorum
19.603 görüntülenme · 281 yanıt
🔒 Konu kilitli
Erkan 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 136
- Ödül
- 93
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 759 mesaj
Konu ile ilgili açıklama sonrasında sizden;
1. Önceki düşüncenizle, sonraki düşüncelerinizin nasıl ayrıldığını (Önce namaz kılan biriydiniz, sonra Üniversite yıllarında inanç problemleri yaşamaya başladığınızı)
2. İlgili web sitesinin adresini (Böyle web siteleri çok fakat, sizi etkileyen hangi web sitesi olduğunu)
3. Siteyi okuduktan sonraki düşüncelerinizde sizi en çok etkileyen yerler (kafanızda birden çok soru işaretleri vardır ancak bazıları sizi sürekli düşünmeye yönlendirebilir)
4. Başka beslendiğiniz kaynaklar (kitap, dergi, web sitesi v.b)
Bu bilgileri yüksek istirhamla bilgi@islamiyet.gen.tr adresine göndermenizi sizden rica ediyor, konuyu tartışmaların meyil vermemesi için kilitliyorum.
Selam ve dua ile ..
1. Önceki düşüncenizle, sonraki düşüncelerinizin nasıl ayrıldığını (Önce namaz kılan biriydiniz, sonra Üniversite yıllarında inanç problemleri yaşamaya başladığınızı)
2. İlgili web sitesinin adresini (Böyle web siteleri çok fakat, sizi etkileyen hangi web sitesi olduğunu)
3. Siteyi okuduktan sonraki düşüncelerinizde sizi en çok etkileyen yerler (kafanızda birden çok soru işaretleri vardır ancak bazıları sizi sürekli düşünmeye yönlendirebilir)
4. Başka beslendiğiniz kaynaklar (kitap, dergi, web sitesi v.b)
Bu bilgileri yüksek istirhamla bilgi@islamiyet.gen.tr adresine göndermenizi sizden rica ediyor, konuyu tartışmaların meyil vermemesi için kilitliyorum.
Selam ve dua ile ..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/56774-eger-dogruysa-ben-de-inanmak-istiyorum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bana gelen bir maili paylaşmak istedim..doğruysa yazık bize... Boykot 12 cevap
- ümmetim hakkında en çok endişe duyduğum: yıldızlara inanmak, kaderi yalanlamak.. Ahiret ve Kıyamet 2 cevap
- Her İşte Hayır Olduğuna İnanmak Nasihatler 1 cevap
- BÜTÜN GÜNAHLARIN KÖKENİ TANRIYA İNANMAK Fıkıh ve Akaîd 4 cevap
- kim umardı inanmak şuç olacak Şiirler 10 cevap
- Acabasız inanmak Dini Hikayeler 16 cevap
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.